Návštěvník LukeD Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Tyhle jsou - nejen barevným sladěním - fakt parádní! Já ovšem pro změnu nemám koule na to dát za boty přes osm táců. Bohatě mi stačí hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) Tak jaké sis objednal? Epson II (Uz zmizely z nabidky - jeste v poledne meli od kazdy velikosti nekolik kusu. Link: http://www.cheaney.co.uk/winter-sale/389/sale-epson-ii-r-caped-derby-cheaney-shoes-in-burgundy-port-polished) A bot se neboj - jestli mas Loake, je to velikostne stejny. Ty hnedo-modry jsou kulervouci, ale ja chtel neco na gume, a navic cena nebyla tak zajimava, pac setrim, ze . Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Ty v tom rádně lítáš co? boty sem, boty tam Epson II (Uz zmizely z nabidky - jeste v poledne meli od kazdy velikosti nekolik kusu. Link: http://www.cheaney.co.uk/winter-sale/389/sale-epson-ii-r-caped-derby-cheaney-shoes-in-burgundy-port-polished)A bot se neboj - jestli mas Loake, je to velikostne stejny. Ty hnedo-modry jsou kulervouci, ale ja chtel neco na gume, a navic cena nebyla tak zajimava, pac setrim, ze . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Ty v tom rádně lítáš co? boty sem, boty tam Zatim jsem ve fazi "boty sem" . I kdyz jsem - priznam se - ucinil pokus prodat Indy boots, neb jsou mi tesnejsi, nez by mi bylo mile. Lec to nevyslo, cili stale trva prichozi faze. Ale uz fakt koncim - nemam uz misto v botniku a kdo ma taky furt shanet ty napinaky, ze . Ale furt dobry, mam jen 3x Loake, 3x Cheaney a 1x Alden (ostatni nepocitam ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) Ta barva je luxusní, na slunci když budou vylestene tak budou hrát milionem odstínů . Kloboucek dolů. A jen tak náhodou neříkal jsi, ze nebudeš nic kupovat? Ja dostal nějaké vouchery do Le Premier takže pudu do opět Loake, ale nevim jestli nízké nebo boots. Ale teď me berou Bedale tan. Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 dostal jsem nějaké vouchery do lepremier takže pudu pro LoakeEnjoy . Ad predchozi pre-edit post - rikal, ale vis jak tady o rceni funguje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Enjoy . Ad predchozi pre-edit post - rikal, ale vis jak tady o rceni funguje .No mi povidej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 No po svátcích taky valim pro novy Loaky :-) Je to nakažlivé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 No po svátcích taky valim pro novy Loaky :-) Je to nakažlivé :-)Až se ti začnou hromadit, dej vědět Francine, teď, když víme, že máme stejnou tlapku to bude frkot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Jasne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Frantik: a pro jake pobezis at mam kousek inspirace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Tak další přírůstek do kolekce.Šel jsem pro Buckingham, protože byly dobrou cenu a doufal jsem, ze velikost mi bude sedět, ale bohužel moc úzké . Tak jsem vzal Chestry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 He :-) Dost dobry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Lloyde Lloyde Lloyde,vždycky na Tě dojde..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 A protože sem městskej floutek, nevybaven na zimu někde v přírodě. Tak jsem pořídil v Canis.cz ( pracovní obuv) boty, které mohu zničit v lese na chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Přírodu nech buranům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Přírodu nech buranům :-)Tak tak Franto, uz ctyri dny mam na nozkach Sorel Caribou, s filcovou vlozkou uvnitr. Do - 30 stupinku. A dnes jsem v nich masiroval z Bartosovic do Rokytnice pres les vosum kilacku. A aby byla iluze dokonala, tak prave sedim v hospode u Edy, piju cerny pivo z Rychnova nad Kneznou a vedle me stoji bandaska na mliko, pro ktery jdu na farmu. A jsem kurewsky spokojenej a nejradsi bych podobny perka, jak postujete, uz nenatahnul. Ale za tyden budu muset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To sou pánský? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Do -30°C? Už ses zul? Už jste lehli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 image.jpgto sou teda dost hnusný boty .... to měla Majka z Gurunu .... pamatuju si to dost přesně a zdá se mi o tom i po sto letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se