Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Tak jaké sis objednal? :lol2:

Epson II :D

(Uz zmizely z nabidky - jeste v poledne meli od kazdy velikosti nekolik kusu. Link: http://www.cheaney.co.uk/winter-sale/389/sale-epson-ii-r-caped-derby-cheaney-shoes-in-burgundy-port-polished)

A bot se neboj - jestli mas Loake, je to velikostne stejny. Ty hnedo-modry jsou kulervouci, ale ja chtel neco na gume, a navic cena nebyla tak zajimava, pac setrim, ze :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty v tom rádně lítáš co? :D boty sem, boty tam :D

Epson II :D
(Uz zmizely z nabidky - jeste v poledne meli od kazdy velikosti nekolik kusu. Link: http://www.cheaney.co.uk/winter-sale/389/sale-epson-ii-r-caped-derby-cheaney-shoes-in-burgundy-port-polished)

A bot se neboj - jestli mas Loake, je to velikostne stejny. Ty hnedo-modry jsou kulervouci, ale ja chtel neco na gume, a navic cena nebyla tak zajimava, pac setrim, ze :D.

Odkaz ke komentáři

Ty v tom rádně lítáš co? :D boty sem, boty tam :D

Zatim jsem ve fazi "boty sem" :D. I kdyz jsem - priznam se - ucinil pokus prodat Indy boots, neb jsou mi tesnejsi, nez by mi bylo mile. Lec to nevyslo, cili stale trva prichozi faze. Ale uz fakt koncim - nemam uz misto v botniku a kdo ma taky furt shanet ty napinaky, ze :).

Ale furt dobry, mam jen 3x Loake, 3x Cheaney a 1x Alden (ostatni nepocitam :D).

Odkaz ke komentáři

Ta barva je luxusní, na slunci když budou vylestene tak budou hrát milionem odstínů . Kloboucek dolů. A jen tak náhodou neříkal jsi, ze nebudeš nic kupovat?

Ja dostal nějaké vouchery do Le Premier takže pudu do opět Loake, ale nevim jestli nízké nebo boots. Ale teď me berou Bedale tan.

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Přírodu nech buranům :-)

Tak tak Franto, uz ctyri dny mam na nozkach Sorel Caribou, s filcovou vlozkou uvnitr. Do - 30 stupinku. A dnes jsem v nich masiroval z Bartosovic do Rokytnice pres les vosum kilacku. A aby byla iluze dokonala, tak prave sedim v hospode u Edy, piju cerny pivo z Rychnova nad Kneznou a vedle me stoji bandaska na mliko, pro ktery jdu na farmu. A jsem kurewsky spokojenej a nejradsi bych podobny perka, jak postujete, uz nenatahnul. Ale za tyden budu muset.

post-1551-0-25913300-1419874048_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...