Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

No nevim, kupoval jsem je v pánským voddělení a velikost 44 není úplně holčičí. A když se na ně upřeně koukám, tak nevím v čem by měl bejt rozdíl mezi holčičí a klučičí.

Woslům Ypovi, Tombedovi blahosklonně kynu s převahou teplejch nohou na venkově :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

No nevim, kupoval jsem je v pánským voddělení a velikost 44 není úplně holčičí. A když se na ně upřeně koukám, tak nevím v čem by měl bejt rozdíl mezi holčičí a klučičí.

Woslům Ypovi, Tombedovi blahosklonně kynu s převahou teplejch nohou na venkově :-))

já sem se neurazil .... kdybys v lese na pochůzce našel ležící novorozeně, tak vytrhni z bot ten chemlon a vyrob zavinovačku .... návod ti najdu posléze na internetu .... :D

Odkaz ke komentáři

Sou klučičí, jasná věc :-))))

No novorozeně jsem v lese nenašel, ale našel jsem tam asi dvacetiletou Polku, bohužel v doprovodu dvou polskych roverů, a jak se tam tak plácali z kopečka ve svých rádoby tex sšlupkách, myslím, že mi loupla obdivně po nožce. Měl jsem nasazený tempo, tak jsem si to odfrčel závějemi pryč. No závějemi zrouna ne.

post-1551-0-12796200-1419877196_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak další přírůstek do kolekce.

Šel jsem pro Buckingham, protože byly dobrou cenu a doufal jsem, ze velikost mi bude sedět, ale bohužel moc úzké . Tak jsem vzal Chestry

bf10ae10e04be5a51265f5ae36cd2f80.jpg

To je pecka. Pořád okolo nich chodím, ale zatím jsem nenašel odvahu:-) To jsou ty s koženou nebo gumovou podrážkou?

Odkaz ke komentáři

Tak další přírůstek do kolekce.

Šel jsem pro Buckingham, protože byly dobrou cenu a doufal jsem, ze velikost mi bude sedět, ale bohužel moc úzké . Tak jsem vzal Chestry

Chestery jsou moje nejoblíbenější Loake. Pohodlný, krásně hlučný (klapaj) a bezvadně vypadaj. Navíc po okopání podrážky chytnou takovou "rebel" patinu :D.

Abych nebyl off-topic - dneska "zimní" Vagabondy, který mám už od roku 2009 a pořád slušně držej (za rok je mám na noze tak 20x max :D).

post-6759-0-37775900-1419927148_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...