wave ceptor Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To sou pánský?Podle mne nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 No nevim, kupoval jsem je v pánským voddělení a velikost 44 není úplně holčičí. A když se na ně upřeně koukám, tak nevím v čem by měl bejt rozdíl mezi holčičí a klučičí.Woslům Ypovi, Tombedovi blahosklonně kynu s převahou teplejch nohou na venkově :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 No nevim, kupoval jsem je v pánským voddělení a velikost 44 není úplně holčičí. A když se na ně upřeně koukám, tak nevím v čem by měl bejt rozdíl mezi holčičí a klučičí.Woslům Ypovi, Tombedovi blahosklonně kynu s převahou teplejch nohou na venkově :-))já sem se neurazil .... kdybys v lese na pochůzce našel ležící novorozeně, tak vytrhni z bot ten chemlon a vyrob zavinovačku .... návod ti najdu posléze na internetu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 kdes koupil ty Sorely? ja bych je taky rad, do lesa se psama, ale nemuzu najit kamenej kram a na netu se mi nechce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Sou klučičí, jasná věc :-)))) No novorozeně jsem v lese nenašel, ale našel jsem tam asi dvacetiletou Polku, bohužel v doprovodu dvou polskych roverů, a jak se tam tak plácali z kopečka ve svých rádoby tex sšlupkách, myslím, že mi loupla obdivně po nožce. Měl jsem nasazený tempo, tak jsem si to odfrčel závějemi pryč. No závějemi zrouna ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 kdes koupil ty Sorely? ja bych je taky rad, do lesa se psama, ale nemuzu najit kamenej kram a na netu se mi nechce..V Praze, salamander. Tam jim jsou ocividne na howno :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Romiku, teď ale nutně potřebuješ KoFoLovu Canada Goose! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Romiku, teď ale nutně potřebuješ KoFoLovu Canada Goose!Ne ne, tričko a parka alpha industries a stejně sem byl v hospodě zpocenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 stejně sem byl v hospodě zpocenej :-)to je hypertenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Ne ne, tričko a parka alpha industries a stejně sem byl v hospodě zpocenej :-)Sa necudujem, ked tam sedis v bunde v hospode sa zvycajne bunda vyzlieka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Tak další přírůstek do kolekce.Šel jsem pro Buckingham, protože byly dobrou cenu a doufal jsem, ze velikost mi bude sedět, ale bohužel moc úzké . Tak jsem vzal ChestryTo je pecka. Pořád okolo nich chodím, ale zatím jsem nenašel odvahu:-) To jsou ty s koženou nebo gumovou podrážkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Sa necudujem, ked tam sedis v bunde v hospode sa zvycajne bunda vyzlieka No jo no, priste si ji sundam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 na zimni nadilku pripraven. jen to na rizeni neni uplne ideal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 xcmaniax : jj s kozenou je to model Chester - u nih je podrazka pomerne dost masivni ve srovnani s jinejma Sibir: tvl se chystas nekam na sever , to aby napadlo tak 2 metry snehu aby si to unosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Na řízení rolby možná... Jsou perfekt - takový městský kanclválenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak další přírůstek do kolekce. Šel jsem pro Buckingham, protože byly dobrou cenu a doufal jsem, ze velikost mi bude sedět, ale bohužel moc úzké . Tak jsem vzal ChestryChestery jsou moje nejoblíbenější Loake. Pohodlný, krásně hlučný (klapaj) a bezvadně vypadaj. Navíc po okopání podrážky chytnou takovou "rebel" patinu . Abych nebyl off-topic - dneska "zimní" Vagabondy, který mám už od roku 2009 a pořád slušně držej (za rok je mám na noze tak 20x max ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Red Wing Shoes - 9111 Oil Tanned Classic Round Copper Round and TouchImpregnace MINK OIL mohu 100% doporucit (cely den ve snehu a nebyl problem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Akorát budou od těch gatí trochu modrý ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 V .TM. Lewin na Chodove maj vyprodej bot Barker. Je to venku v regale pred obchodem, da se v tom pohrabat. Ja si nic nevybral, kvalita tech bot me nejak nezaujala, ale treba si nekdo vybere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Red Wing Shoes - 9111 Oil Tanned Classic Round Copper Round and TouchImpregnace MINK OIL mohu 100% doporucit (cely den ve snehu a nebyl problem).Vidím, že jim dávaš zabrat.Já zatím jenom zlehka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se