Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

nesmíte bejt takove konzervy. 

velmi rafinovany pokus, ale napriek tomu si vkus a distingvovanost zachovam :) a odporucam aj  to aj tebe, nerob zo seba pajaca, troska sa viac potrap nad kombinovanim a bude to zase super ! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ty jsou skvely. Dej mi vedet, jak jsi uspel. Chystam se tam taky ...

Tak jsem se vrátil, obchod super, bohužel mé vyhlédnuté boty mají jen ve velikosti 43. Normálně mi tahle velikost sedí, zdály se mi OK i v tomto případě, ale prodavačka po německu rozkázala, že jsou mi velký. Tak snad jim do mého odjezdu dojdou 42,5 a budu je moci koupit, na nouze vypadají párádně a zpracování se mi zdálo za tu cenu na jedničku.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se vrátil, obchod super, bohužel mé vyhlédnuté boty mají jen ve velikosti 43. Normálně mi tahle velikost sedí, zdály se mi OK i v tomto případě, ale prodavačka po německu rozkázala, že jsou mi velký. Tak snad jim do mého odjezdu dojdou 42,5 a budu je moci koupit, na nouze vypadají párádně a zpracování se mi zdálo za tu cenu na jedničku.

No vyborne, diky za info.

Odkaz ke komentáři

Už to vypadalo, že dneska budu mít na noze Cheaney z vánočního výprodeje, ale to by musely přijít obě boty stejně velký :(. Takhle krabice zase cestuje zpět do UK.

ty stim nadelas. Par centimetru rozdil. To nemuzes trochu ohnout prsty na te mensi bote nebo tu vetsi trochu vycpat. :lol2:

Sou super, palec nahoru.

Odkaz ke komentáři

Blbý je, že nebude náhradní pár, páč byly z výprodeje :(. Je to škoda, protože byly bombastický a umělá patina na leštěnym povrchu byla fakt krásná.

Aspoň že dostanu full refund i včetně poštovnýho zpět (což bylo u FedExu 1800) :).

edit: quest - já vim, když já prostě pro eleganci nejsem schopen udělat cokoliv :D

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...