Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci mam dotaz na Red Wingy-vsude ctu,ze jsou o neco vetsi,nez je normalni velikost.Ja mam vetsinu bot 44,ale nohu mam 43 spis,mam rad ale trosku vetsi botu.Docela bych si je objednal po netu,ale furt nevim jakou velikost,diky za jakoukoliv radu,tip.

Odesláno

montemar-do Prahy se teď nedostanu a na eshopu maj pěknou slevu,ale ty hnědý,co chci jou jen 44,tak se bojím,aby mi nebyly velký.Ale jak říkám,99% bot mám 44.

Odesláno

To mas tezky, treba martensky mam 43, vansky nektery 42 a nektery 43 a RW 42. Moc sem neporadil, ale zkus pohledat net, jestli nekde nemaj primo RW tabulku s velikosti v cm.

tl

Odesláno (upraveno)

Tak jsem objednal 44,jsem zvědavej jak to bude sedět.Doufám,že OK protože se na ně těším jak sviňa.

Hade, jsem kvůli tobě a tvýmu linku na Spartoo v pátek v noci objednal ty tmavě šedý Moc-Toe.

Objednal jsem o číslo menší než mám nohu.Chukkas mám 43 a zdají se mi menší než 9111 ve 42. Tak jsem objednal 41.5. Jestli mi budou malý a do té doby, než přijdou,  se vyprodají 42 na výměnu, asi mě trefí (nebo se objeví v prodeji).

edit: foto

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

organic- No hele tys to tady začal a já jsem do toho spadnul díky tobě :) No ale zase slušná sleva ne?Já jsem objednával taky na Spartoo,jestli mi budou velký,tak mě taky jebne,protože ve 43 je nemaj,to maj jedině ty šedý,co sis objednal.Taky bych je bral,ale hnědý se mi líběj pro začátek víc.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vy mě s těma RW ale serete!!!!!! Ty tmavě šedý maj v mý velikosti, to zas bude puchejřů.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Zmizíku doufám,že ne 43,ty jsem chtěl já,když mě budou 44 velký:-)

Njn, 43.  :D Já mám normálně 44 a ty RW musej bejt 43, dělaj je větší.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Dík,škoda že si to nenapsal ráno,když jsem se ptal,jak to je s tou velikostí:-)A ted už je nemám ani za co vyměnit,začínám se lehce třepotat.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Dík,škoda že si to nenapsal ráno,když jsem se ptal,jak to je s tou velikostí:-)A ted už je nemám ani za co vyměnit,začínám se lehce třepotat.

No, tak objednej ty 43, ještě je maj a ty 44 normálně pak vrať, ne? Jestlis koupil 44 tak bys měl mít nohu 45.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Zajímavý je, že u jednoho modelu píšou, že jsou o číslo větší a u druhýho, že to odpovídá. Jsem si objednal raději ty hnědáky..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...