boo-beek Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Aktualne me nejvic bavi: ecco, keen, lloyd, northwave, mizuno (casual, ven, formal, kolo, beh) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Puma, Prabos, Meindl, Baťa, Salomon... kdy založíme vlákno s toaleťákem ? Tak v tom případě jedině Zewu,, ale na na nohou nosim Baťu převážně Climatec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Tak v tom případě jedině Zewu,, ale na na nohou nosim Baťu převážně Climatec tak já Grand Finale z Kauflandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Grande finale? tak to je dost dobrej název pro hajzláč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Já nejradši Kleenex A na noze nejradši Adidas. U obuvi do práce nemám oblíbenou značku. Ono u bot většinou kupuju, co se mi líbí, bez ohledu na značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No a protože baťovky jsem tu prodal potřebuju další boty. Máte někdo zkušenost s Merrell Waterpro Maipo? Mně se tyhle botky moc líbí, protože za prvé mají vibramku a za druhé jsou prodyšné jako prase. A to já na léto potřebuju, páč v sandálech člověk nemůže chodit furt. Případně bych uvítal i jiné návrhy tohoto typu obuvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Do společnosti Baldinini moccasin,osobně bych si je nikdy nekoupil..byl to dárek , volný čas Nike Airmax bw to jsou me uplně nejoblíbenější boty,v podstatě jsem si od roku 1995 nekoupil jiný model tenisek než tento,na motorku mam alpinestars a DC a na sport converse hajz papír pouze "TENTO EXclusive" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Grande finale? tak to je dost dobrej název pro hajzláč jo mě to taky pobavilo :D je to vtipný a neni drahej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dnes jsem si objednal nové Botasky u Bati. Příjde mi to jako povinnsot je mít. S cenou 999 a dopravou až domů je to paráda a těch barev. http://www.botas.cz/produkty/botas-66/classic-66/27c-black-hole-s136342581 Asi nezkončím u jedné barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Dnes jsem si objednal nové Botasky u Bati. Příjde mi to jako povinnsot je mít. S cenou 999 a dopravou až domů je to paráda a těch barev. http://www.botas.cz/produkty/botas-66/classic-66/27c-black-hole-s136342581 Asi nezkončím u jedné barvy Ta cena je bezva! Na stránkách je ale vyšší. Odkud jsi je objednal ty? edit: už jsem to našel Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem onney Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aerin Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Do města Hugo Boss sneaker celokůže a látka/kůže, k obleku polobotky Tommy Hilfiger, na zimu Hugo Boss vyšší boty s kožešinou a na léto kožené sandály Gucci .V Brně doporučuju Peak & Cloppenburg a Salamander (ve Vaňkovce), v období posezóních slev supr ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) oblek marc,baldo buratti,gallusven camel,dr.martens,replay,lacoste,pantofolasport nike,adidaspláž nike Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Ta cena je bezva! Na stránkách je ale vyšší. Odkud jsi je objednal ty? edit: už jsem to našel Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 tak jsem vyměnil Kleenex za Zewu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Baťa Merell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 tak jsem vyměnil Kleenex za Zewu jo Zewa dobrá, ale musíš si připlatit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Kde? http://www.bata.cz/kategorie/web-katalog-panska-obuv-sportovni-modni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 moji novi milacci na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 ty máš do dílny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 co mi zbyde, snazime se o cisty provoz s maximalnim ohledem k zivotnimu prostredi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se