Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Jaké jsou vivobarefoot zkušenosti? Už dlouho po nich koukam

Jde to, pokud si odmyslíš ty prachy, co stojej. Zpracování není imho úplnej průšvih, ale je horší, než bych za tu cenu chtěl. Jo a důkladně vyzkoušej, mě třeba vůbec nesedne jejich střih (na mý kladívkový prsty maj příliš placatej předek a dřou mi klouby). Jinak zkušenosti s barefoot botama obecně super, ale pokud nemáš nohy úplně v pořádku, nečekej, že jenom boty udělaj zázrak, je dobrý přecházet postupně a nejlíp to zkonzultovat s dobrým fyzioterapeutem, jestli je to pro tebe vhodný a případně si nechat doporučit, co s nohama dělat. 

Jo a ta citlivost a vůbec fungování nohy jsou prudce návykový, takže si člověk zadělává na problém se sháněním čehokoliv speciálnějšího v "bosý" verzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potom ukaž živé foto. Asi je taky potrebuju :D

Mělo by to během 5 dnů dorazit, pak se pochlubím. Jsem na to docela zvědavý a už se těším jak to budu kombinovat s Happy Socks, které dorazily tento týden. Mám já to vůbec zapotřebí?  :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Jde to, pokud si odmyslíš ty prachy, co stojej. Zpracování není imho úplnej průšvih, ale je horší, než bych za tu cenu chtěl. Jo a důkladně vyzkoušej, mě třeba vůbec nesedne jejich střih (na mý kladívkový prsty maj příliš placatej předek a dřou mi klouby). Jinak zkušenosti s barefoot botama obecně super, ale pokud nemáš nohy úplně v pořádku, nečekej, že jenom boty udělaj zázrak, je dobrý přecházet postupně a nejlíp to zkonzultovat s dobrým fyzioterapeutem, jestli je to pro tebe vhodný a případně si nechat doporučit, co s nohama dělat.

Jo a ta citlivost a vůbec fungování nohy jsou prudce návykový, takže si člověk zadělává na problém se sháněním čehokoliv speciálnějšího v "bosý" verzi.

Nohy mam v pořádku, co se ceny týká už jsem si omluvil i cenu u zachariase;) diky za tvé postrehy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...