Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Nový přírustek hodně pohodlne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Co je to za model pls?Ahoj Adidas ANZIT DLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) Pokud kotníkovéhttp://www.clarks.eu/p/26104374 Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem maxipesfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 ty bych docela potřeboval, budou někde v Praze? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Sháním tkaničky do bot Timberland, nevíte, kde sehnat? Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Velkej vyber kvalitních tkaničky maj v obchodech Keen, patri to pod RockPoint, tak mozn asi tam budou mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Velkej vyber kvalitních tkaničky maj v obchodech Keen, patri to pod RockPoint, tak mozn asi tam budou mitDíky. Ale jedná se mi přímo o originální tkaničky, tam je asi nebudou mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Timberland ma prodejnu na Černým Moste Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Stejny jako v tech T'landech maji v Denimheads. Tusim za 170kacek. Kupoval jsem je na podzim. Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Stejny jako v tech T'landech maji v Denimheads. Tusim za 170kacek. Kupoval jsem je na podzim. TlDíky mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Pokud kotníkovéhttp://www.clarks.eu/p/26104374A že já jsem sem včera v noci vůbec lezl. Jedny Dargo Walk vyrazí v pondělí směrem k naší vísce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Sháním tkaničky do bot Timberland, nevíte, kde sehnat?Takovyhle tkanicky sezenes za dvacku v pracovni obuvi.Sice nebudou mit nalepku Timberland, ale zato vydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jaké jsou vivobarefoot zkušenosti? Už dlouho po nich koukamJde to, pokud si odmyslíš ty prachy, co stojej. Zpracování není imho úplnej průšvih, ale je horší, než bych za tu cenu chtěl. Jo a důkladně vyzkoušej, mě třeba vůbec nesedne jejich střih (na mý kladívkový prsty maj příliš placatej předek a dřou mi klouby). Jinak zkušenosti s barefoot botama obecně super, ale pokud nemáš nohy úplně v pořádku, nečekej, že jenom boty udělaj zázrak, je dobrý přecházet postupně a nejlíp to zkonzultovat s dobrým fyzioterapeutem, jestli je to pro tebe vhodný a případně si nechat doporučit, co s nohama dělat. Jo a ta citlivost a vůbec fungování nohy jsou prudce návykový, takže si člověk zadělává na problém se sháněním čehokoliv speciálnějšího v "bosý" verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 A že já jsem sem včera v noci vůbec lezl. Jedny Dargo Walk vyrazí v pondělí směrem k naší vísce.Tak potom ukaž živé foto. Asi je taky potrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Tak potom ukaž živé foto. Asi je taky potrebuju Mělo by to během 5 dnů dorazit, pak se pochlubím. Jsem na to docela zvědavý a už se těším jak to budu kombinovat s Happy Socks, které dorazily tento týden. Mám já to vůbec zapotřebí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jde to, pokud si odmyslíš ty prachy, co stojej. Zpracování není imho úplnej průšvih, ale je horší, než bych za tu cenu chtěl. Jo a důkladně vyzkoušej, mě třeba vůbec nesedne jejich střih (na mý kladívkový prsty maj příliš placatej předek a dřou mi klouby). Jinak zkušenosti s barefoot botama obecně super, ale pokud nemáš nohy úplně v pořádku, nečekej, že jenom boty udělaj zázrak, je dobrý přecházet postupně a nejlíp to zkonzultovat s dobrým fyzioterapeutem, jestli je to pro tebe vhodný a případně si nechat doporučit, co s nohama dělat. Jo a ta citlivost a vůbec fungování nohy jsou prudce návykový, takže si člověk zadělává na problém se sháněním čehokoliv speciálnějšího v "bosý" verzi.Nohy mam v pořádku, co se ceny týká už jsem si omluvil i cenu u zachariase;) diky za tvé postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Mělo by to během 5 dnů dorazit, pak se pochlubím. Jsem na to docela zvědavý a už se těším jak to budu kombinovat s Happy Socks, které dorazily tento týden. Mám já to vůbec zapotřebí? Uka HAPPY SOCKS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Až se jaro zeptá...http://www.botyluks.cz/kecky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 https://www.facebook.com/BeardbuddyCZ/?fref=ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se