quest987 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Když jsem si koupil nové Air max, tak jsem myslel, že je za tu cenu vzteky rozkoušu. Ale pěkně se rozchodily, a teď je tahám furt... se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Taky sváteční pracovní botky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 (upraveno) se pochlubTumáš ;-) Edit: nejsem v Austrálii, jenom to neumím otočit... ;-) Upraveno 28. března 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Svátečně takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Svátečně takhlePěkný kalhoty. Ty si řezník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Šmakózní pepito ??? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Pěkný kalhoty. Ty si řezník?Jj dneska se řezalo co se dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Taky sváteční pracovní botky. Vypadají šmrncovně! Wolverine Addison, hádám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Vypadají šmrncovně! Wolverine Addison, hádám...Dobře hádáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Po 5 hodinach roztahovani v domacich podminkach jsem zariskoval a vzal Beckmany do worku. Nahradni boty mam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 vypadají velice útle, držím palce;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 tie rifle sú fail, to si nevšímajte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 dnes takto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Super tubuláros! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) vypadají velice útle, držím palce;-)Priznavam, ze jsem po 5 hodinach vysrabil a prezul se. Btw. u obou RW mam pri kazdym nazuti dojem, ze se bud zmensily anebo mi narostla hnata . A to do nich cpu napínáky. A dneska zase stretchuju Irony... Upraveno 31. března 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jsem si objednal tyhle střevíčky. Spíš asi na motorku, než na civil, uvidíme. Těším se jak malej Jarda, snad jsem trefil velikost.Clarks Mellor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) KFL:Koukám, máš dost vysokej/širokej nárt....ty Beckmany musí být peklo :-)))) Upraveno 31. března 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) No chlap v DH rikal, ze to povoli, tak doufam. S nohou jinak problemy nemam, mineno nartem nebo chodidlem. Paradoxni je, ze jde jen o sirku, na dylku jsou mi uplne akorat. Tak snad casem . Upraveno 31. března 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 No chlap v DH rikal, ze to povoli, tak doufam. S nohou jinak problemy nemam, mineno nartem nebo chodidlem.Paradoxni je, ze jde jen o sirku, na dylku jsou mi uplne akorat. Tak snad casem .Čím horší rozcházení, tím lépe budou pak sedět ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Horhe-tak ty jsou parádní.A toho civilu bych se vůbec nebál. Upraveno 31. března 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se