organic Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 jak se poznaj normální gatě?Ani krátké, ani dlouhé, ani široké, ani úzké, prostě akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Ja bych klidne ten spodek jeste dvakrat ohrnul a zuzil:-)Jinak ja dneska tubularos. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Svitiiim Jinak Nike Air Max 90 ultra essent.. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 ty sou good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Zdravím, pánové jaký je názor na tyhle Baťovky? K džínům a košily popř. polo triko. Děkuji za radyhttp://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-muzi-polobotky-elegantni/695004-bata-kozene-polobotky-v-derby-strihu Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Oliver333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Baťa uz není to co býval, tady na fóru nemá dobré reference. Ale pokud se ti boty líbí a nic od nich necekaš, tak je kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Zdravím, chci si pořídit RW Iron Ranger jakou barvu k šedým riflím doporucite? Mám objednané tyhle :http://www.spartoo.cz/mobile/Red-Wing-IRON-RANGER-x220819.php?anchor=1#haut_prodcard Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Těžko ti něco doporučovat, když je máš už objednané. Ty hnědé bych bral ale taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Těžko ti něco doporučovat, když je máš už objednané. Ty hnědé bych bral ale taky.Díky moc za názor mohu objednávku ještě změnit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Nějaký adidasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Pánové,Jelikož teď sháním nové "pracovní boty", rozuměj něco do officu, tak jsem se rozhodl otevřít tohle vlákno. Strávil jsem tu více času, než jsem chtěl a opět se chytl do pasti. Jelikož jsem nechtěl nic podcenit, rozhodl jsem se celé vlákno poctivě pročíst. To mi zabralo něco přes týden. Mezi tím jsem už nutně musel objednat nějaký barevný fusky. Zrovna byla akce na Groupon (takový americký slevomat), takže mě pět párů nakonec přišlo na nějakých 39USD. Dál bych se chtěl podělit o zkušenost s Baťovkama značky Weinbrenner. Koupil jsem je teď na vánoce v ČR. Made in Czech Republic se mi líbilo, byly za babku a o nějakém rozcházení nemůže být ani řeč. Jsou pro mě mega pohodlné. Teď v nich mám nachozeno asi 50km a koukám, že podrážka jde hodně rychle dolů. Jinak proti nim nemůžu říct ani ň. Měly by to být tyto: http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-muzi/671375-weinbrenner-kozena-kotnickova-obuv Ještě si dovolím přidat jednu fotku z února 2015. V NY se používají tuny a tuny soli. Takhle vypadaly moje boty po jednom dni. V neděli večer vypucované a nakrémované, v pondělí večer apokalypsa. Nutno dodat, že ty boty už byly na pokraji rozkladu, takže ta kůže pravděpodobně nasála prasklou podrážkou veškerou sůl. Šly hned do popelnice. No a teď tedy o co mi jde. Hledám nějaké Oxfordky nebo derby. Jedny hnědé mám, potřeboval bych teď nové černé. Chtěl bych nějaké hladké, klasického střihu. Pokukuji po něčem od Clarks nebo Geox. Chtěl bych se tedy zeptat na radu, jakou zvolit podrážku? Gumovou nebo koženou? Preferuji na prvním místě pohodlí, na druhém potom trvanlivost bot. Moje použití bot je zhruba následující. Překvapivě v botech dost chodím Není to tedy styl z auta do kanclu a hotovo. Je to spíš po městě (beton, asfalt), po kanclu (koberce). Dle krokoměru nachodím denně zhruba 10 - 13tis kroků (7-9km, taky mě to překvapilo). Boty budu nosit na střídačku a napínáky jsou samozřejmostí. Jde mi tedy o to, jakou vybrat na tento druh použití podrážku? Tuhle radu jsem tu ve vláknu nenašel.Děkuji za rady. Jinak už samozřejmě pokukuju po RW. Naštěstí nemají na Manhattanu prodejnu, ale Queens je jen přes řeku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 S tím co a v jakém terénu nachodíš bych osobně asi šel do gumové, zvlášť, pokud nebudeš mít minimálně 2 páry na střídání, navíc nevím, jestli Clarks a Geox koženou podrážku vůbec dělají. Kdybys chtěl kůži, tak minimálně konstrukce blake, ale spíš rámovky, kde jde podrážka měnit, což zas podle mě u výše uvedených firem neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 tak už aj ja mam konečne niečo na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) S tím co a v jakém terénu nachodíš bych osobně asi šel do gumové, zvlášť, pokud nebudeš mít minimálně 2 páry na střídání, navíc nevím, jestli Clarks a Geox koženou podrážku vůbec dělají. Kdybys chtěl kůži, tak minimálně konstrukce blake, ale spíš rámovky, kde jde podrážka měnit, což zas podle mě u výše uvedených firem neseženeš.Diky za info. Taky si myslim, ze pro moje soucasne pouziti bude lepsi gumova.Jinak na stridacku boty mam. Mam jedny hnede a planuju jeste jedny svetle hnede, takze stridat budu, ale i tak to opotrbeni bude asi rychlejsi. Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Pche - všechno moc obyč A nikde tam nevidim hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 tak už aj ja mam konečne niečo na leto Pěkné topánky.A zajímavý barevný provedení,neříkal si ,že jsi konzerva?:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) Pěkné topánky.A zajímavý barevný provedení,neříkal si ,že jsi konzerva?:-))Dakujem, specialne od teba pochvala potesi . Ano som konzerva, ale dodal som si odvahy a troska som sa rozsupol . Dlho som hladal nieco co neuvidim na kazdej druhej nohe, nebude na tom obrovske logo alebo pasiky, bude to casual bota a zaroven to bude mat v sebe pohodlie sportovej obuvi. No nasiel som. Edit: a to som si takmer kupil nieco na adidas eshope. Ale ked som to uvidel nazivo a obul si to, tak ma to preslo Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 ivan_989- a co to bylo od Adidasu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 nejaký flux či tak nejak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 nó, jako některý barvy by nebyly špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se