Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V 17. 4. 2016 v 16:15, AndyAaron napsal:

...

No a teď tedy o co mi jde. Hledám nějaké Oxfordky nebo derby. Jedny hnědé mám, potřeboval bych teď nové černé. Chtěl bych nějaké hladké, klasického střihu. Pokukuji po něčem od Clarks nebo Geox. Chtěl bych se tedy zeptat na radu, jakou zvolit podrážku? Gumovou nebo koženou? Preferuji na prvním místě pohodlí, na druhém potom trvanlivost bot. Moje použití bot je zhruba následující. Překvapivě v botech dost chodím  :)  Není to tedy styl z auta do kanclu a hotovo. Je to spíš po městě (beton, asfalt), po kanclu (koberce). Dle krokoměru nachodím denně zhruba 10 - 13tis kroků (7-9km, taky mě to překvapilo). Boty budu nosit na střídačku a napínáky jsou samozřejmostí. Jde mi tedy o to, jakou vybrat na tento druh použití podrážku? Tuhle radu jsem tu ve vláknu nenašel.

Děkuji za rady.

...

Geox má ty díry v podrážce, v tom nejnamáhanějším místě. Má to své výhody, ale trvanlivost mezi nimi rozhodně není.

Nejtrvanlivější je podle mě kožená podrážka podlepená gumou. Je to tvrdé jako každá kůže (tlumit nárazy musí svaly, chce to zvyk). Velká výhoda je, že se to dá opakovaně podlepovat.

"Gumová" je pohodlnější, ale většinou se nedá vyměnit, často ani opravit nebo slepit. Guma, zvláště silná, je OK, PU nebo PVA už míň.

Happy Socks mají v Máji (Tesco My); 219 Kč mínus 30% akce na všechny ponožky vychází líp než ten US slevomat.

Návštěvník Strocek
Odesláno

ty karbonový co jsem našel a postnul, tak ty mě teda berou škoda, že jsem si v pátek koupil ZX700, ale koukal jsem na ty karbonový a nikde je nemaj, takže mě to nemusí zas tak srát...

Odesláno (upraveno)
  V 17. 4. 2016 v 21:15, Dagbog napsal:

Geox má ty díry v podrážce, v tom nejnamáhanějším místě. Má to své výhody, ale trvanlivost mezi nimi rozhodně není.

Nejtrvanlivější je podle mě kožená podrážka podlepená gumou. Je to tvrdé jako každá kůže (tlumit nárazy musí svaly, chce to zvyk). Velká výhoda je, že se to dá opakovaně podlepovat.

"Gumová" je pohodlnější, ale většinou se nedá vyměnit, často ani opravit nebo slepit. Guma, zvláště silná, je OK, PU nebo PVA už míň.

Happy Socks mají v Máji (Tesco My); 219 Kč mínus 30% akce na všechny ponožky vychází líp než ten US slevomat.

Diky za info. Ja si dnes odpoledne obesel par obchodu a prave ty Geox mi krasne sedely na noze. Jsou super pohodlne a navic k nim v baleni je kozena vlozka navic, takze kdo chce muze nechat, kdo nechce muze vyndat. Nad podrazkou jsem taky vyjadril pochybnosti, ale chlapik to samozrejme vychvaloval, az se mu od huby prasilo. Vim model a velikost, tak se chci jeste mrknout, jake kde budou mit ceny a muzu je pripadne objednat pres net.

Byl jsem pak jeste v Aldo, dalsich dvou obchodech, kde maji vic znacek a pak v Clarks. Nemuzu si pomoct, ale vetsina bot, co jsem zkousel, je pro me hotova mucirna. V Clarks uz jsem malem vybral, ale porad to nebylo ono. Ty Geox proste sedely lip. Boty maji ale vsude krasny a v Clarks jsem nakonec neodolal. Vzal jsem jedny svetle hnede, na nohu mi totiz sedly fantasticky.

Pridam jedno rychlofoto, ale je blbe svetlo. Vyfotim poradne az budu nekde na slunci.

17914631e32214e93a9dbf45bfb51362.jpg

Jo a do Tesca se hned tak nedostanu, takze ten Groupon byl pro me cajk.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Chlapi nějak se mi to tu hromadí, nechcete opět zorganizovat hromadnou objednávku napínáků? Než to začnu někde honit sám :)

Odesláno

Já bych se určitě přidal.

V 18. 4. 2016 v 7:54, Andrew napsal:

Chlapi nějak se mi to tu hromadí, nechcete opět zorganizovat hromadnou objednávku napínáků? Než to začnu někde honit sám :)

Odesláno
  V 18. 4. 2016 v 7:54, Andrew napsal:

Urcite se pridam. Vzal bych 2 x velikost 47.

Odesláno

Fajn, máte někdo nějakou konkrétní pozitivní zkušenost? Pokud se toho nikdo neujme, rád pomůžu s organizací, ale abychom našli nějaký konkrétní model/prodejce... pak uděláme seznam, vybereme zálohy, objednáme, rozdistribuujeme...

Odesláno (upraveno)
  V 18. 4. 2016 v 6:39, Leviathan napsal:

RW CHUKKA

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Já dneska taky.

o víkendu jsem na ebayi našel tyhle D&G. Líbí se mi, ale mám plnou stáj...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Hanwagy po dvanácti denním "luxování" lesa...v průběhu nebyl cas na voskování, jen jsem je myl vodou. Les jim dal zabrat.

post-23865-0-99777300-1460982578_thumb.jpeg

Odesláno

latkove Palladium nedoporucuju...mam sice vysoke, ale jsou to totalne humpolacke, osklive a neprilis pohodlne boty...chybama se clovek uci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...