montemar Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 http://lasco.us/ .. nádherná bota... mám nasazenýho brouka v hlavě... škoda, že je to až v el ej
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Osobně mi to připomíná ten ortopedickej škrpál co ti daj, když máš jednu nohu kratší.
montemar Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 nene. to se parádně vytvaruje dle vložené matrice každého soudruha
Horhe Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Neříkám, že to neni pohodlný, jenom mi to prostě evokuje to co jsem psal. Samozřejmě, jako vždy, záleží na vkusu každého jedince, že..? Abych furt nebyl jenom OT, tak převčírem jsem si koupil takový dejchatelný Alpine Pro, a první co jsem s tim musel udělat bylo, že jsem je hodil do pračky, bo to byl puch šílenej. Byly teda nový, takže né smrad vod nohou, ale čínský fabriky. I když tam bych napsáno Genuine Leather.
montemar Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) bo to byl puch šílenej... to si ale přišel o impregnaci Upraveno 9. května 2012 uživatelem montemar
Pafelik Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Osobně mi to připomíná ten ortopedickej škrpál co ti daj, když máš jednu nohu kratší. :D
VasekN Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Ondro, můžu se tě, jakožto odborníka, zeptat, v čem je kožená podrážka tak dobrá? Prodyšnost? Nebo něco jiného? Díky. To není jen o porážkách, ale botách co tam maj celkově :-) Mám dvoje Loake k obleku do kanclu a zatím je to to nejlepší co jsem na nohou měl. Nosím kožené boty až na výjimky každý den v zimě i v létě a většina bot se tak po jedné sezóně odporoučela i když jsem je nosil jen obden. Nevím jak je to dlouho co je v lepremier začali prodávát, ale nejaký čas uz je nosím na střídačku a oba páry vypadají stále jako nové :-)
redd Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Odesláno 12. května 2012 Poslední akvizice - Lowa Tibet Pro GTX
Onisau Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Poslední akvizice - Lowa Tibet Pro GTX člověče, podobný mám už tak 5 let. Běhal jse s níma, vůbec je šetřil,ale ai eošetřoval a on stále perfektně fungují. Až je to k nevíře
rorda Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Lidi, co v životě děláte, že unosíte takové pohorky?!?
panedge Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 rorda-nic,chodej po meste jako vetsina Cechu v pohorach a softsheelce-nas narodni kroj
redd Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Re: rorda, panegde Jo, prostě chodíme...
panedge Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 redd-dobre ty a par dalsich ste cestna vyjimka
Onisau Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Lidi, co v životě děláte, že unosíte takové pohorky?!? Běhám po horách a savanách Ve městě zásedně Loyd
rorda Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Jo, to je jiná, tomu rozumím ... Lloyd je dobrá volba, německá kvalitka se nezapře ...
Návštěvník admira Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 http://www.feiyue-shoes.com/shop_en/
Dantechno Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Admira: A to nosis na nohou nebo to je jen dalsi hovadina?
Návštěvník admira Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) Dantechno: To nosim na hlave... mimochodem, nemel by jsi svym vystupovanim jit prikladem? Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem admira
Peta-Biker Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) admira: Děláš si p...l a nebo neumíš číst? Vlákno zní " Co nosítě na nohou" - ne ne hlavě, když tak pitomě odpovídáš. A navíc, koukal jsi se do toho vlákna? Každý tady hodil a napsal seznam bot, které nosí. Vůbec nechápu smysl těch hovadin, co tady neustále dáváš. Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se