Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neříkám, že to neni pohodlný, jenom mi to prostě evokuje to co jsem psal.

Samozřejmě, jako vždy, záleží na vkusu každého jedince, že..?

Abych furt nebyl jenom OT, tak převčírem jsem si koupil takový dejchatelný Alpine Pro, a první co jsem s tim musel udělat bylo, že jsem je hodil do pračky, bo to byl puch šílenej. Byly teda nový, takže né smrad vod nohou, ale čínský fabriky. I když tam bych napsáno Genuine Leather.

post-8501-072122000 1336582704.jpg

Odesláno

Ondro, můžu se tě, jakožto odborníka, zeptat, v čem je kožená podrážka tak dobrá?

Prodyšnost? Nebo něco jiného?

Díky.

To není jen o porážkách, ale botách co tam maj celkově :-) Mám dvoje Loake k obleku do kanclu a zatím je to to nejlepší co jsem na nohou měl. Nosím kožené boty až na výjimky každý den v zimě i v létě a většina bot se tak po jedné sezóně odporoučela i když jsem je nosil jen obden. Nevím jak je to dlouho co je v lepremier začali prodávát, ale nejaký čas uz je nosím na střídačku a oba páry vypadají stále jako nové :-)

Odesláno

Poslední akvizice - Lowa Tibet Pro GTX

člověče, podobný mám už tak 5 let. Běhal jse s níma, vůbec je šetřil,ale ai eošetřoval a on stále perfektně fungují. Až je to k nevíře :)
Odesláno

Lidi, co v životě děláte, že unosíte takové pohorky?!? B)

Běhám po horách a savanách :) Ve městě zásedně Loyd :)
  • po měsících...
Návštěvník admira
Odesláno (upraveno)

Dantechno: To nosim na hlave...

mimochodem, nemel by jsi svym vystupovanim jit prikladem?

Upraveno uživatelem admira
Odesláno (upraveno)

admira: Děláš si p...l a nebo neumíš číst? Vlákno zní " Co nosítě na nohou" - ne ne hlavě, když tak pitomě odpovídáš. A navíc, koukal jsi se do toho vlákna? Každý tady hodil a napsal seznam bot, které nosí. Vůbec nechápu smysl těch hovadin, co tady neustále dáváš.

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...