quest987 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 myslíš, že je to moc nebo malo? normalni cena za NMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Radost až na kost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Vedeli by ste porovnať Loake 026 s 024 alebo capital? Uvazujem o badminton a neviem akú veľkosť vybrať. DakujemJeště jsem koukal, že ty moje Kemptony sice měly kopyto 026, ale byly to F, zatímco ty Badmintony jsou G. Takže to co jsem psal, asi nemusí platit úplně s ohledem na různou šířku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Za 1600,- jsem je tam nemohl nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 https://www.footshop.cz/cs/panske-tenisky-a-boty/14465-adidas-nmdr1-core-red-core-red-footwear-white.html#/26-velikost-7_5 Ta cena je jako fakt nebo sranda?Vzhledem k tomu,ze to neni primeknit,tak jenom necely 4 litry,jinak skoro 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Nevim jestli se to resilo tady nebo v Redwing vlaknu , ale nekdo shanel kotnikovy napinaky ... vyrabi to anglani a zacinaj na 380 librach + 20% dph + posta Kopyta namiru pak za stejny prachy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 To bych si radsi prelamal vsechny ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Všechny kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 No dve neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Mizík ma prej 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Vans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tohle jsem našel dneska na netu a stojí to za přečtení. http://www.menstyle.cz/zakazkovy-svec-michal-pavlas-%E2%80%9Emusite-chtit%E2%80%9C.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 jore: kvalitní měřenky šijí už dlouho Shleinovi, první pár mám snad pět let a kromě hezké patiny a drobných oprav vlivem opotřebení bez vady. Akorát brutální čekací doby a občas překvapí nějakou vlastní iniciativou, takový lehký ruský svéráz. Naproti tomu Ben Hrubeš zklamání, design, fíčury a rychlost super, ale 3x netrefil fit. Teď čekají u Shleinů na rework, přítelkyně svoje lodičky darovala kamarádce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 adidas IMG_3725.JPGVčera mi přišly v modré. Mají zásadní nevýhodu, nedají se naleštit. A oproti Loake jsou trochu jako že Star treku. Ale pohodlný jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 x plr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 http://www.bexley.com/Bexley/en/p/shoecare_accessories/embauchoirs?coloris=red_cedar&yli=W1330442&utm_campaign=SF00185_VenteFlashEmbauchoirs&utm_content=13179310466&utm_medium=email&utm_source=newsletter_web_en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 http://www.bexley.com/Bexley/en/p/shoecare_accessories/embauchoirs?coloris=red_cedar&yli=W1330442&utm_campaign=SF00185_VenteFlashEmbauchoirs&utm_content=13179310466&utm_medium=email&utm_source=newsletter_web_enNo vida. Nechcete se nekdo podelit o postovne? Vzal bych dvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 taky bych jedny nebo dvoje vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Taky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se