Bells Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Dle toho, co se všude možně píše by nemělo, ale odpovědět ti na to nedokážu, bo jsem to teprve včera vyzkoušel co se týče té odolnosti/odpudivosti a ta mě posadila na zadek. Tak nějak jsem byl smířený s tím, že vezmu kartáč a budu drhnout, ale ono ne, pustil jsem vodu a kečup sjel jak po másle. Na botě zůstala jen mokrá stopa, která během chvilky uschla a bota je jako nová. Zkoušeno nejdřív na Roshe, které jsou jen látkové, žádná kůže, nebo něco, co by odolnosti prospělo a následně i na Tubularech, které jsou z nějaké síťoviny, což je snad ještě horší a v obou případech výsledek totožný. Prostě bomba! PS: Doufám, že to nevypadá jak nějaká reklama, dávám čistě jen postřeh, protože od teď se nebojím kupovat bílé (světlé) tenisky Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Taky pouzivam, mam jedinou vyhradu-u ciste bilych bot specialne u ultraboostu (primeknit)to chyta lehce zlutej odstin.U kozenej zadnej problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 A ta prodyšnost? Jak je to s obnovením efektu, resp. v jakém intervalu opět nanést vrstvu? Používá někdo dlouhodobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 panedge díky za další referenci, která mě ještě více utvrzuje v tom, že to skutečně funguje. S těmi bílými botami jsi mě tedy úplně nepotěšil, ale na druhou stranu pořád lepší to, než totál zahnojené boty.Používáš i ty čistící produkty od Crepu? Potom co vidím, jak funguje toto, tak chci koupit i čistící. Fungují taky tak dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 To jsou rybářský Jinak ta osoba má neskutečně hladký nohy. Cyklista? Nebo Zacharias Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) panedge díky za další referenci, která mě ještě více utvrzuje v tom, že to skutečně funguje. S těmi bílými botami jsi mě tedy úplně nepotěšil, ale na druhou stranu pořád lepší to, než totál zahnojené boty.Používáš i ty čistící produkty od Crepu? Potom co vidím, jak funguje toto, tak chci koupit i čistící. Fungují taky tak dobře?Pardon,ja pouzivam prave cistici a tam to chyta ten zlutej odstin. Tys psal o odpuzovaci necistot. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Aano přesně tak, tak to došlo k nedorozumnění, každopádně alespoň vím, že i ten čistící můžu koupit, když funguje, takže za mě v pořádku a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 To jsou rybářský Jinak ta osoba má neskutečně hladký nohy. Cyklista? Sranda z netu, dal jsem to radeji nezkoumal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Tak včera jsem objevil pro mě zcela nový svět, co se týče údržby bot. Už nějakou dobu na mě všude vyskakují produkty Crep protect, viděl jsem snad všechny jejich videa říkal si, že je to akorát další z pěkných reklam, ale realita bude nejspíš úplně jiná. Dlouho jsem odolával, až jsem ten zázračný sprej koupil, boty s ním nastříkal a světe div se, ono to fakt funguje. Po slabé zkoušce vodou jsem s nimi provedl přesně to, co je i na videu a doufal, ž nebudu pak drhnout jak mourovatý, abych to z nich dostal a bylo pro mě neskutečně milím překvapením, když to opět vážně zafungovalo. Boží to věc, nechápu, jak jsem bez toho do teď mohl žít Je mi jasné, že mnozí z vás už to nejspíš dávno používají a ti, kteří ještě ne, těm můžu toto jen a jen doporučit. Jediný problém je v tom, že teď přemýšlím, co těm botám ještě provedu, abych zjistil, kde je nějaká hranice, takže je beztak stejně nakonec oddělám Čumim. Sám to vidím poprvé. Koupim-zkusim. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Již jsem Crep rozšířil i o čistič a opět můžu jen a jen chválit, bez problémů a v mžiku vyčištěno to, s čím jsem se normálně patlal kdo ví jak dlouho. Přijde mi to jak scifi od Horsta, ale prostě to funguje, takže co víc si přát. Co už je hroší, že jsem si šel do Footlockeru pro čistič a odešel i s botama Jak již psal Panedge, některé kousky jsou teď za takové peníze, že se tam prostě nedají jen tak nechat Chtěl jsem sice nějaké bílé, ale žádné neměli, tak alespoň trošku světlé a bílá tedy stále zůstává otevřená pro nějaký další model. PS: EQT designově skvělé boty, i pohodlné, ale hůř se snad do žádných bot neleze Možná má vyšší nárt, nevím, doufám, že trošičku povolí. A když už jsem u toho, tak ať nepíšu dva příspěvky...Řešil jsem tu i zimní boty a nakonec jsem přece jen zkusil ty zatracované Vasky. Lehce jsem si je nechal upravit k obrazu svému a jsem spokojený. Nemám je moc dlouho, takže o kvalitě moc nepovím, ale zatím je vše ok a jsou krásně pohodlné, to se mi líbí. Uvidím, jak dlouho vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Není nad pořádnou zimní obuv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Na nohach moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Na nohach moonya podrazka hesalit nebo safir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Nike SB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Na nohach moony To už se často nevidí. Paráda. Dýchla na mě osmdesátá, kdy jsme je s bráchou měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Vtedy sa to volalo Roces tuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 To už se často nevidí. Paráda. Dýchla na mě osmdesátá, kdy jsme je s bráchou měli.v osumdesatejch sem byl rad, ze mam kamase a triko s donaldem tak si to vynahrazuju ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 To už se často nevidí. Paráda. Dýchla na mě osmdesátá, kdy jsme je s bráchou měli.Já měl Gerlachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Pro nezasvěcené, takhle vypadaly top zimní boty do sněhu, uvnitř filcová bačkora, se dvěma tlustejma ponožkama, nebyla ani moc zima od nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 v osumdesatejch sem byl rad, ze mam kamase a triko s donaldem tak si to vynahrazuju ted Člověk si má plnit sny z mládí, tak je to správné. Tak je to v brožuře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se