Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Dle toho, co se všude možně píše by nemělo, ale odpovědět ti na to nedokážu, bo jsem to teprve včera vyzkoušel co se týče té odolnosti/odpudivosti a ta mě posadila na zadek. Tak nějak jsem byl smířený s tím, že vezmu kartáč a budu drhnout, ale ono ne, pustil jsem vodu a kečup sjel jak po másle. Na botě zůstala jen mokrá stopa, která během chvilky uschla a bota je jako nová. Zkoušeno nejdřív na Roshe, které jsou jen látkové, žádná kůže, nebo něco, co by odolnosti prospělo a následně i na Tubularech, které jsou z nějaké síťoviny, což je snad ještě horší a v obou případech výsledek totožný. Prostě bomba!

PS: Doufám, že to nevypadá jak nějaká reklama, dávám čistě jen postřeh, protože od teď se nebojím kupovat bílé (světlé) tenisky :)

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panedge díky za další referenci, která mě ještě více utvrzuje v tom, že to skutečně funguje. S těmi bílými botami jsi mě tedy úplně nepotěšil, ale na druhou stranu pořád lepší to, než totál zahnojené boty.

Používáš i ty čistící produkty od Crepu? Potom co vidím, jak funguje toto, tak chci koupit i čistící. Fungují taky tak dobře?

Odkaz ke komentáři

panedge díky za další referenci, která mě ještě více utvrzuje v tom, že to skutečně funguje. S těmi bílými botami jsi mě tedy úplně nepotěšil, ale na druhou stranu pořád lepší to, než totál zahnojené boty.

Používáš i ty čistící produkty od Crepu? Potom co vidím, jak funguje toto, tak chci koupit i čistící. Fungují taky tak dobře?

Pardon,ja pouzivam prave cistici a tam to chyta ten zlutej odstin.

Tys psal o odpuzovaci necistot.

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem objevil pro mě zcela nový svět, co se týče údržby bot. Už nějakou dobu na mě všude vyskakují produkty Crep protect, viděl jsem snad všechny jejich videa říkal si, že je to akorát další z pěkných reklam, ale realita bude nejspíš úplně jiná. Dlouho jsem odolával, až jsem ten zázračný sprej koupil, boty s ním nastříkal a světe div se, ono to fakt funguje. Po slabé zkoušce vodou jsem s nimi provedl přesně to, co je i na videu a doufal, ž nebudu pak drhnout jak mourovatý, abych to z nich dostal a bylo pro mě neskutečně milím překvapením, když to opět vážně zafungovalo. Boží to věc, nechápu, jak jsem bez toho do teď mohl žít :)

Je mi jasné, že mnozí z vás už to nejspíš dávno používají a ti, kteří ještě ne, těm můžu toto jen a jen doporučit. Jediný problém je v tom, že teď přemýšlím, co těm botám ještě provedu, abych zjistil, kde je nějaká hranice, takže je beztak stejně nakonec oddělám :D

Čumim. Sám to vidím poprvé. Koupim-zkusim. Dík

Odkaz ke komentáři

Již jsem Crep rozšířil i o čistič a opět můžu jen a jen chválit, bez problémů a v mžiku vyčištěno to, s čím jsem se normálně patlal kdo ví jak dlouho. Přijde mi to jak scifi od Horsta, ale prostě to funguje, takže co víc si přát. Co už je hroší, že jsem si šel do Footlockeru pro čistič a odešel i s botama :D Jak již psal Panedge, některé kousky jsou teď za takové peníze, že se tam prostě nedají jen tak nechat :) Chtěl jsem sice nějaké bílé, ale žádné neměli, tak alespoň trošku světlé a bílá tedy stále zůstává otevřená pro nějaký další model.

post-25778-0-21558800-1516017365_thumb.jpg

PS: EQT designově skvělé boty, i pohodlné, ale hůř se snad do žádných bot neleze :D Možná má vyšší nárt, nevím, doufám, že trošičku povolí.

A když už jsem u toho, tak ať nepíšu dva příspěvky...Řešil jsem tu i zimní boty a nakonec jsem přece jen zkusil ty zatracované Vasky. Lehce jsem si je nechal upravit k obrazu svému a jsem spokojený. Nemám je moc dlouho, takže o kvalitě moc nepovím, ale zatím je vše ok a jsou krásně pohodlné, to se mi líbí. Uvidím, jak dlouho vydrží...

post-25778-0-37575100-1516017370_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...