Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně proběhla zimní zkouška Soreláků... Můžu vřele doporučit, strašně pohodlná teplá čabajka.. Dal jsem v nich +- 6 km sněhem a pecka... Jsou to takový nižší předem postovvaný Gerlašky :D 

post-41568-0-17652700-1516529369_thumb.jpg

post-41568-0-62366500-1516529441_thumb.jpg

Odesláno

tie mencestraky si skracoval alebo su tak od vyroby ?

Myslím, že je vyhrnul, aby byly vidět ponožky
Odesláno

Myslím, že je vyhrnul, aby byly vidět ponožky

Já myslím, že Ivan poukazoval na šev, který je neobvykle vysoko.

Odesláno

:lol2:  Popotáhnul jsem si gatě, aby byly vidět boty. Jinak jsou manžestráky akorát, žádný havlovky ;)

Jasne, v poho. Fakt mi len islo o ten sev ako pise Moco. Ci to je tak od vyroby. Dlzku gati som vobec neriesil :)
Odesláno

Zdravím všechny, prosím o radu.

Sháním černý polobotky, nevynosím je úplně často, ale nechci žádný shity.

Něco mezi Baťou a Loakama :D

Poraďte nějakou dobrou zkušenost...

Díky

Odesláno

Zrovna rozchazim cerne Bakery.

c4dc65ba5de947f0a874ea2578b237aa.jpg

Kupovane v TM Lewin na Andelovi. Cenikovka 4,9k a dali mi na ne nejakou slevu, takze vysly na neco lehce pres 4k.

Odesláno

Jasne, v poho. Fakt mi len islo o ten sev ako pise Moco. Ci to je tak od vyroby. Dlzku gati som vobec neriesil :)

Jsou to Momotaro kalhoty. Kupoval jsem je z yakusei shopu z druhé ruky. Je možné, že byly zkracované, nevím. Důležité pro mě je, že mi nejsou dlouhý ani krátký, ale akorát, tj. když stojím, je spodek gatí cca 1 cm nad zemí

Odesláno

Aha. No na fotke vypadaju ako lacne Montego z PikKlopenburgu :) Je tam nejaky kvalitativny rozdiel oproti beznym mencestrakom ? V tomto sa vobec nevyznam.

Odesláno

Aha. No na fotke vypadaju ako lacne Montego z PikKlopenburgu :) Je tam nejaky kvalitativny rozdiel oproti beznym mencestrakom ? V tomto sa vobec nevyznam.

Tak jsou za 50 dolcu z druhe ruky, coz je dneska 40 eur. To zas neni takova raketa. Ale kvalita zpracovani je uplne jinde nez v tech shopping mall hadrarnach. Presne a pevne usite. Rozdil je videt na prvni pohled. Ale to je na diskuzi jinam.

Odesláno

Sanders. Krásne povolili, sú už nečakane pohodlné. Neplanoval som ich ako heavy duty ale evidentne im to v drsnejsich podmienkach ide

post-21258-0-40042000-1516983075_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...