bedabedulka Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Konečně proběhla zimní zkouška Soreláků... Můžu vřele doporučit, strašně pohodlná teplá čabajka.. Dal jsem v nich +- 6 km sněhem a pecka... Jsou to takový nižší předem postovvaný Gerlašky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Společenské boty k obleku, ideální na audienci u britské královny ... pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Dnes dorazily Cheaney Cambridge a už si na sebe zvykáme... Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Za každého počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Tak jsem neodolal a uz se teším na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Za každého ...?tie mencestraky si skracoval alebo su tak od vyroby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Cheaney a Loake velká paráda Já dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 tie mencestraky si skracoval alebo su tak od vyroby ?Myslím, že je vyhrnul, aby byly vidět ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Myslím, že je vyhrnul, aby byly vidět ponožkyJá myslím, že Ivan poukazoval na šev, který je neobvykle vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Popotáhnul jsem si gatě, aby byly vidět boty. Jinak jsou manžestráky akorát, žádný havlovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Popotáhnul jsem si gatě, aby byly vidět boty. Jinak jsou manžestráky akorát, žádný havlovky Jasne, v poho. Fakt mi len islo o ten sev ako pise Moco. Ci to je tak od vyroby. Dlzku gati som vobec neriesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Zdravím všechny, prosím o radu.Sháním černý polobotky, nevynosím je úplně často, ale nechci žádný shity.Něco mezi Baťou a Loakama Poraďte nějakou dobrou zkušenost... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Zrovna rozchazim cerne Bakery. Kupovane v TM Lewin na Andelovi. Cenikovka 4,9k a dali mi na ne nejakou slevu, takze vysly na neco lehce pres 4k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Jasne, v poho. Fakt mi len islo o ten sev ako pise Moco. Ci to je tak od vyroby. Dlzku gati som vobec neriesil Jsou to Momotaro kalhoty. Kupoval jsem je z yakusei shopu z druhé ruky. Je možné, že byly zkracované, nevím. Důležité pro mě je, že mi nejsou dlouhý ani krátký, ale akorát, tj. když stojím, je spodek gatí cca 1 cm nad zemí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Aha. No na fotke vypadaju ako lacne Montego z PikKlopenburgu Je tam nejaky kvalitativny rozdiel oproti beznym mencestrakom ? V tomto sa vobec nevyznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 kedze mam zapalenu achilovku a RW su pre mna momentalne nenositelne tak som si poriesil toto. Nech nenosim len tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Aha. No na fotke vypadaju ako lacne Montego z PikKlopenburgu Je tam nejaky kvalitativny rozdiel oproti beznym mencestrakom ? V tomto sa vobec nevyznam.Tak jsou za 50 dolcu z druhe ruky, coz je dneska 40 eur. To zas neni takova raketa. Ale kvalita zpracovani je uplne jinde nez v tech shopping mall hadrarnach. Presne a pevne usite. Rozdil je videt na prvni pohled. Ale to je na diskuzi jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Bačkůrky dorazily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Sanders. Krásne povolili, sú už nečakane pohodlné. Neplanoval som ich ako heavy duty ale evidentne im to v drsnejsich podmienkach ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Bačkůrky dorazily... Parádne čo to je zač, kde si objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se