jore1 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Chukka Chelsea (perka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Bral jsem tyhle, ta modrá mě lákala a tvar mi připomínal ty Aldeny.Mám zatím všechny boty buď černé nebo hnědé a jejich světlejší případně tmavší odstíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Kvuli zpracovani rw jsem se pred par lety rozhodl zacit sit boty . A konecne jsem sehnal dodavatele vibramu a udelal si moctoe podle svyho . Kopyto ktery je dostatecne siroke na ceskou nohu, teletina svrsek i podsivka , moctoe sev kopirujici linii kopyta , rucne site , siroke prozuti, kozena mezipodesev a jeste par detailu jako u bespoke bot... mam z nich radost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Na kolik tyhle Red Zrna vyjdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Bych rek tak 18... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Na kolik tyhle Red Zrna vyjdou?MTM 20k, full bespoke 35k Upraveno 26. února 2020 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Oto moc pěkný. Tak za mne Loake problém - vůz můj příspěvek Blenheimy. Teď mám nové chukka Loake Python,vyrobené v Indii a je to pohodička. K Berwickum-mam je pár dní a zatím skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Oto moc pěkný. Tak za mne Loake problém - vůz můj příspěvek Blenheimy. Teď mám nové chukka Loake Python,vyrobené v Indii a je to pohodička. K Berwickum-mam je pár dní a zatím skvělé. Loake indie toho bych se po zkušenostech bál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Ty z Indie po 14 dnech zatím dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Tak jsem ten přístup Le Premier doposud bral nějak s klidem, ale aktuálně už jsem celkem solidně dožranej. Nejen, že to neřeší, ale už nikdo ani neodopovídá, a to nejen ze základního "info" mailu, ale ani Lohniskej. No skvělý. Tak jsem jim ještě naposledy napsal, jestli to hodlají nějak řešit, tak uvidím. Každopádně ač jsem tam doposud občas něco kupoval - chinos (mimochodem nic moc kvalita, vydrží v použitelným stavu poměrně krátkou dobu) a nějaký ty boty, tak do budoucna se jim vyhnu obloukem.Chino od le premier je china a v itali se došívají cedulky made in italy ... Co se týče mr L. tak pokud se bude chovat ke svym zaměstnancům jako k o k o t tak se tam nic nezlepší (s par bejvalejma jsem měl čest se setkat a s takovmhle "šéfem" dělat nechceš) nehledě na osobní zkušenost s reklamací indickejch loake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 ... nehledě na osobní zkušenost s reklamací indickejch loake ...ne, že bych chtěl nějak LP obhajovat ale k reklamaci mých "loake indů" se postavili čelem a poslali nové boty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 ...ne, že bych chtěl nějak LP obhajovat ale k reklamaci mých "loake indů" se postavili čelem a poslali nové boty ...lucky you asi psi to neřešil s mr L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Jak jsem včera chválil model Baldur od Popper, tak dnes čistím a ejhle. Tohle by se asi po pěti procházkách stát nemělo, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Hele ja se priznam ze se mi to obcas taky stane , ale u me je to tim , ze na lepeni nemamaktivacni pec na specialni lepidlo a udrzet horkovzduskou teplotu presne jde blbe. Ale u fabriky by tohle problem bejt nemel . Nadruhou stranu tohle prilepis vterinakem a pak uz to nepusti Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Ale to je ve švu přetržené, ne? Hele ja se priznam ze se mi to obcas taky stane , ale u me je to tim , ze na lepeni nemamaktivacni pec na specialni lepidlo a udrzet horkovzduskou teplotu presne jde blbe. Ale u fabriky by tohle problem bejt nemel . Nadruhou stranu tohle prilepis vterinakem a pak uz to nepusti Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Tak u to vidím na noťasu .. no tak to je technologická debilita když uděláš drážku 1,5mm na šití do 2mm gumy je prostě takové .... indické ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Mně hlava nebere, jak to opraví? Jako že přešijou celou podrážku? :-D Tak u to vidím na noťasu .. no tak to je technologická debilita když uděláš drážku 1,5mm na šití do 2mm gumy je prostě takové .... indické ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) tipl bych , že strhnou gumu a nalepí novou, kde už šití bude schované pod gumou. Ale netuším jestli jim vůbec někdo boty servisuje ... edit: jo servisuje přesně jak jsem psal a nalepí tam ty nejlevnější topy podrážky a patníky Upraveno 27. února 2020 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Ahoj vespolek, máte zkušenost s BARKER SHOES? Loake mne docela zklamal a BARKER je v podobně cenové hladině, takl se zde ptám. Dokonce jsem narazil u BARKERa na něco, co vypadá jako boty z řady L1 od LOAKE z Indie. Díky za postřehy. Pěkný víkend. Alois. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Barkery mám šestery, Loake dvoje. Nevidím mezi nimi nějaký optický rozdíl v kvalitě (Loake anglický). Barkery mi sedí líp a připadají mi víc chic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se