Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Tak barnety konecne dorazili a popravde som nimi uplne posadnuty. Z priebeznych foto co mi posielal indonezan som az take vzrusenie nepocitoval a aj na foto co sem hadzem, ani z daleka nezachytavaju tu preciznu a detailnu pracu. Ok, mozme sa bavit o tom, ze dizajn nie kazdemu smakuje a je to uplne v poriadku, ale ten skutocny craftmanship v tych topankach je. V siti som nenasiel jedinu chybycku, vsetko licuje, vsetko hra ako ma a treba povedat, ze su stavane ozaj ako tanky. Koza sa zda byt fajn, ako som uz spominal, je z domacich koziarni. Nie som expert, nevyznam sa, ukaze az cas, ale je hruba, pekna farba, burgundy bude patinovat, cierna uvidime. Co sa nosenia tyka, mam za sebou asi len 2km a treba povedat, ze som este na sebe nikdy nemal 8 inchovu botu s viazanim (IR su 6inch) a je to zazitok. Noha drzi na mieste, nepohne sa, avsak stale citit komfort. Ked sa rozslapne, nieje problem v nich preist cele tatry. Podpatok dava povodne kubansky (zrezany do obluka), ja som povedal nech mi ho zbrusi do tvaru woodsman (zrezanie rovno do sikma, ako je na kovbojkach napriklad). Chalan zvolil nieco medzi a urobil velmi dobre. Kraca sa v nich prirodzene jak do kopca, tak noha drzi na mieste aj dole kopcom. Kedze su na mieru, tak velkost je akurat, nic netlaci, nic nieje volne, palec ma dost miesta na volny pohyb, co je dolezite, sirka taktiez no problem. V tychto miestach je pohodlna hned z fleku. Samozrejme ako kazda nova bota, su miesta, kde nieco trosku tlaci a bude treba to rozchodit, ale to je uplne v poriadku a tak to ma byt. Podrazka je dvojita a tuha, ale su tvarovane ze spicka smeruje trosku dohora, takze sa v nich chodi prirodzene. Nova topanka ma sediet ako silne chlapske podanie si ruk, tieto to splnaju. Jedine co by som zmenil je, ze jazyk by som urobil z jemnejsej koze, pretoze ako sa pri narte zalomi, trosku tlaci, ale nieje to nic, co casom nepodda. Welt je sity rucne, prezicne, dookola dal dokonca storm welt z cervenej koze, s cim som mal podla fotiek trosku problem a myslel som, ze cierna by bola lepsia, ale mylil som sa. Celkovo spokojnost, za 190USD je hriech nemat take boty a keby mi niekto povie, ze su to wesca alebo nicksy za 600USD, uplne kludne by som do nich isiel. Indonezski boot makeri zacinaju vystrkovat rozky a ak chcete fakt kvalitne boty, najdite si nejakeho, ci uz cez instagram, alebo pogooglite. Ja followujem este onderhound a sagara, oni pouzivaju uz aj premiove koze, co ma mozno trosku serka, lebo som v tomtu malinko snob, ale mozno profesorovi barnetsovi v tomto krivdim. Recenzia je aka je, zo slohu som mal vzdy trojky.

Jo a díky za recenzi. skvělá a podrobná a také za odkazy na nové weby, kde si člověk něco zajímavého přečte a rozšíří znalosti. 

Ať dlouho a dobře slouží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik chlapi!

Super tipy. Asi také něco na zkoušku objednám. Jak dlouho může proces objednání až dodání trvat?

Konkretne u tohto to je okolo 6 tyzdnov. Ale postuje na instagrame work in progress fotky, tak sa aspon ciastocne mozes vytesovat. Teraz si idem dat spravit dalsie od flamepanda11 z koniny, tam je cakacka 70 dni. Custom wesco, nicks, whites, franks cca 12 tyzdnov, u high end to je okolo 6-8 mesiacov, take role cluby az dva roky, co je zabijacke ak trpite netrpezlivostou ako ja

Odkaz ke komentáři

Kdo má prosím zkušenost Timberland HERITAGE 6 IN PREMIUM nebo COURMA GUY BOOT (8 INCH, není to už moc?) - na každodenní práci v lese, vydrží to něco? Nebo byste doporučili jiné?

Na práci do lesa si kup vojenské goretexové kanady, ušetříš a udělají lepší službu. Teda pokud nevydelavas pracovními fotkami na instagramu :-) Tebou postované boty jsou faschion a do lesa na práci úúúplně mimo. 

Když zabrousím do zahraničních značek, když si chceš připlatit, tak s Haix budes spokojený, ale nové Prabos z bazoše udělají taky parádu. 

post-23865-0-91206900-1584475023_thumb.jpeg

post-23865-0-44442000-1584475151_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

To budou asi slušné boty, ale příliš robustní (většina s ocelovou špičkou a boty s Goretexem, který je v botě zbytečný, prodražuje botu o 1500-2000). Jsem zvyklý na farmářky, beru "obyčejné s Goodyear pros?itou podes?ví do 2000,- a tyhle Timberland jsou teď za 2500, tak jsem je chtěl vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Timberland po pol roku, neviem ktore konkretne to su, patria brachovi. Zvonku este drzia, vnutro pri pate je na srot a je to len nejaky tvrdeny karton. Tak ale pozri si nejake recenze. Ja zvyknem najjednoduhsie na amazone. Precitam 10 s najlepsim hodnotenim, 10 s najhorsim a na zaklade toho si vytvorim na produkt nazor.

post-31126-0-26808600-1584479994_thumb.jpeg

post-31126-0-08006200-1584480025_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

To budou asi slušné boty, ale příliš robustní (většina s ocelovou špičkou a boty s Goretexem, který je v botě zbytečný, prodražuje botu o 1500-2000). Jsem zvyklý na farmářky, beru "obyčejné s Goodyear prošitou podešví do 2000,- a tyhle Timberland jsou teď za 2500, tak jsem je chtěl vyzkoušet.

Tak to zajdi do prvního obchodu z pracovní obuví a kup si tyhle farmářky za litr, nebude tam ale nápis Timberland. 

https://www.brudra.cz/p/obuv-pracovni-farmarka-kotnikova-black-knight-honey-ankle-zluta-c-0202003282036-vel-36--620016-zl-36

post-23865-0-62759300-1584513743_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Díky, přesně o tohle jsem žádal

Timberland po pol roku, neviem ktore konkretne to su, patria brachovi. Zvonku este drzia, vnutro pri pate je na srot a je to len nejaky tvrdeny karton. Tak ale pozri si nejake recenze. Ja zvyknem najjednoduhsie na amazone. Precitam 10 s najlepsim hodnotenim, 10 s najhorsim a na zaklade toho si vytvorim na produkt nazor.

Odkaz ke komentáři

Už to tady vypadalo, že se budeme bavit o botách a ty sem mrskneš tohle.

:bangin:  :bangin:  :bangin:

Uff ale ty sou! Kto je na tenisky, mu nezavidim, lebo tych ?must modelov? co je na trhu, dve oblicky predat je malo. Ale ak mat nieco lahke a pohodlne, tak toto si viem predstavit. Ziadna prehnana vycancanost a ma to koule

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...