Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To mi připomnělo jednoho bývalého kolegu. Pracoval jsem tehdy ve společnosti, která dodávala jisté výrobky do oceláren. A on se jednou vrátil ze služební cesty z Azovstalu a přivezl si asi metrovou lžíci z 3mm plechu, kterou mu tam borci vyrobili jako dík za jeho služby. Měl jí v práci a mohu potvrdit, že ta je opravdu nezničitelná 😄

Odesláno

K tématu lžíce - vystřídal jsem jich spoustu, kovové, plastové, různě délky. Nakonec jsem zakotvil u cca 40 cm dlouhé dřevěné a jinou už nechci.

Odesláno

Když jsem teď krémoval polobotky (oblekovky) od Bati, tak jsem zjistil, že mají prasklou podrážku (obě boty, cca 3 roky staré). Tak jsem do třetice objednal od Vasky Elegant cognac 😁

Já vím, jsou lepší, ale když už nic jiného, tak alespoň podpořím domácí ekonomiku 😉

No a tím mám na nějakou dobu vystaráno (dokud neodejdou lovecké boty Decathlonu) 🤔

Odesláno
  V 28. 7. 2023 v 16:16, Pozorovatel napsal:

No jo, ale Vasky má v OV obchod a člověk si je může osahat a vyzkoušet, aniž by to musel někam posílat a chodit na poštu. Jsem od přírody líný člověk 😁

Rozšířit  

Jako oblek bych si vyzkouseni nekoupil a boty od znacky, kde to nemam vyzkousene taky ne 🙂 Ale zase tam kde mam, tak uz to jenom rovnou objednavam 😄

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 1. 8. 2023 v 17:48, moco napsal:

Co ty boosty? Dobrý?

Rozšířit  

Zdá se, že si poradil dobře :default_wink:. Zejtra je chci vytáhnout, ale předpovědi jim v dalších dnech moc nenahrávaj. Spíš to pak bude na ty Red Wingy :default_smile:.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...