Humanzero Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) Chlape vše je o vyzkoušení a materiálech. Já kotníčkový převážně zip+tkanicky a za mě super. V Kožený variantě noha víc drží bez použití tkaničky , ale ta regulace povolení utažení nártu je prostě ideální. V látkový variantě se přiznám chodím na ‘ prasáka’ aby co nejvíc větrali ale to je můj blbý zlozvyk. Samozřejmě obouvani přes zip, je to pár sekund. Pružení při chůzi a podobný domněnky neřeš a vyzkoušej. Záleží i na výšce boty mě vyhovují ne úplně vysoký kvůli kotníku , takže je to hodně individuální. Takže já preferuji třeba Slide od GG před Francy. Upraveno 8. září uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Dnešní větší procházka takže obyč EA7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam. 5 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 13 minutami, AndyAaron napsal: Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam. Ide asi skôr o to, že keď máš vyššie casual boty s 12 dierkami na tkanicky, tak to najprv musíš všetko povoliť, obuť sa a zase všetko poutahovat. Viem si predstaviť ze časom to začne liezť na nervy a ten zips asi komfort zvýši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Chapu, ale kdyz nechces zavazovat vysoke boty, tak si je nekupuj a nebo pro ten styl holt trosku trp at to mas zaslouzene 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září (upraveno) @AndyAaron Vidis, mna by tento pohlad na vec akosi nikdy nenapadol. Aj ked je pravdou, ze sa tu obcas nestiham divit, co kolegovia dokazu riesit Vzdy som to bral ako vec dizajnu a "pohodlie, ci rychlost" samotneho obutia by ma ozaj nenapadla. Upraveno 10. září uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září ja som myslel skor taketo nieco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam. Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawai: nejspokojenější jsem, když se navzájem zcela míjíme. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 42 minutami, EpsteinBarr napsal: @AndyAaron Vidis, mna by tento pohlad na vec akosi nikdy nenapadol. Aj ked je pravdou, ze sa tu obcas nestiham divit, co kolegovia dokazu riesit Vzdy som to bral ako vec dizajnu a "pohodlie, ci rychlost" samotneho obutia by ma ozaj nenapadla. Mne prave prijde, ze ta funkcnost je tam asi to hlavni. Protoze z designoveho hlediska to je v mych ocich strasna silenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 19 minutami, warann napsal: Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawa Dovod je cisto esteticky alebo ten zips funkcne botu so snurkami nejako degraduje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 4 minutami, AndyAaron napsal: Mne prave prijde, ze ta funkcnost je tam asi to hlavni. Protoze z designoveho hlediska to je v mych ocich strasna silenost Akoze, chcel som si raz kupit velmi podobne "botasky" ako na fotke. A prave manzelka ma zastavila, ci som normalny. Asi na tom (kombinacia zip+tkanicky) nieco bude Pizza hawai je u mna prvou volbou. Nemozem za to 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září V 8. 9. 2024 v 11:08, ivan_989 napsal: Aké máte skúsenosti s kotnikovymi teniskami, ktoré sa zaväzujú na šnúrky, ale zboku majú aj zips? Ten zips sa používa primárne a šnúrky sa v podstate nerozvazuju? Alebo zips je skor akože na ozdobu? Není to kvôli tomu zipsu menej pružné pri chôdzi? před 3 hodinami, AndyAaron napsal: Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam. Vnímám to stejně tak jako AndyAaron... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Chce to zkusit, někomu ten zip může vadit, jak délkou tak pocitem. Já jsem u tenisek v pohodě tam je to i trochu o volnosti. Trochu formalnejši model bych asi taky volil jen tkaničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jako Andyaron: nelíbí se mi to a rozhodně mi to nepřijde jako dizajnový prvek, ale jako úlitba lenosti. Nevadí mi to na někom jiném, ale sám bych to nechtěl. Evokuje mi to důchodky, jestli se pamatujete 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2 hours ago, warann said: Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawai: nejspokojenější jsem, když se navzájem zcela míjíme. Pre mne skor ako pizza s hranolkami , nic so zipsom by som ja na nohy nedal. 1 hour ago, tommasini said: důchodky.. toto myslis? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září jj. to je přesně ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září (upraveno) citujem (jedneho z vyrobcov), takze relevantnost necham na uvazeni : Vraví sa, že túto obuv preslávil Pablo Picasso na festivale v Cannes, ktorý si obul nápadne podobnú obuv. Upraveno 10. září uživatelem EpsteinBarr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září takže prostě dědkovský boty no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeV Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Monkey shoes od Cheaney. Tvar vychází z modelu používaného ČS armádou ve VB za WWII. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Loake 1880 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se