Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Chlape vše je o vyzkoušení a materiálech. Já kotníčkový převážně zip+tkanicky a za mě super. V Kožený variantě noha víc drží bez použití tkaničky , ale ta regulace povolení utažení nártu je prostě ideální. V látkový variantě se přiznám chodím na ‘ prasáka’ aby co nejvíc větrali ale to je můj blbý zlozvyk. Samozřejmě obouvani přes zip, je to pár sekund. Pružení při chůzi a podobný domněnky neřeš a vyzkoušej. Záleží i na výšce boty mě vyhovují ne úplně vysoký kvůli kotníku , takže je to hodně individuální. Takže já preferuji třeba Slide od GG před Francy.

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam.

• Like 5
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, AndyAaron napsal:

Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam.

Ide asi skôr o to, že keď máš vyššie casual boty s 12 dierkami na tkanicky, tak to najprv musíš všetko povoliť, obuť sa a zase všetko poutahovat. Viem si predstaviť ze časom to začne liezť na nervy a ten zips asi komfort zvýši.

Odkaz ke komentáři

@AndyAaron Vidis, mna by tento pohlad na vec akosi nikdy nenapadol. Aj ked je pravdou, ze sa tu obcas nestiham divit, co kolegovia dokazu riesit 😉
Vzdy som to bral ako vec dizajnu a "pohodlie, ci rychlost" samotneho obutia by ma ozaj nenapadla. 

ad295ca6-ad94-4944-b3f2-2cdd920b5a6517563ca43d7df71663a1e6110929aba0-245849.jpeg

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

Pro me boty s tkanickama a zipem je jako nosit kalhoty s opaskem a ksandama. Chapu ten use case, ale proste strasne se mi to nelibi a prijde mi to vlastne stupidni. Nastesti se jeste pres pupek ohnu, takze se zavazovanim bot problem nemam.

Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawai: nejspokojenější jsem, když se navzájem zcela míjíme.

• Like 4
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, EpsteinBarr napsal:

@AndyAaron Vidis, mna by tento pohlad na vec akosi nikdy nenapadol. Aj ked je pravdou, ze sa tu obcas nestiham divit, co kolegovia dokazu riesit 😉
Vzdy som to bral ako vec dizajnu a "pohodlie, ci rychlost" samotneho obutia by ma ozaj nenapadla. 

ad295ca6-ad94-4944-b3f2-2cdd920b5a6517563ca43d7df71663a1e6110929aba0-245849.jpeg

Mne prave prijde, ze ta funkcnost je tam asi to hlavni. Protoze z designoveho hlediska to je v mych ocich strasna silenost 🙂

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, warann napsal:

Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawa

Dovod je cisto esteticky alebo ten zips funkcne botu so snurkami nejako degraduje ?

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, AndyAaron napsal:

Mne prave prijde, ze ta funkcnost je tam asi to hlavni. Protoze z designoveho hlediska to je v mych ocich strasna silenost 🙂

Akoze, chcel som si raz kupit velmi podobne "botasky" ako na fotke. A prave manzelka ma zastavila, ci som normalny.
Asi na tom (kombinacia zip+tkanicky) nieco bude 🙂

Pizza hawai je u mna prvou volbou. Nemozem za to 🤫

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 8. 9. 2024 v 11:08, ivan_989 napsal:

Aké máte skúsenosti s kotnikovymi  teniskami, ktoré sa zaväzujú na šnúrky, ale zboku majú aj zips? Ten zips sa používa primárne a šnúrky sa v podstate nerozvazuju? Alebo zips je skor akože na ozdobu? Není to kvôli tomu zipsu menej pružné pri chôdzi?

před 3 hodinami, AndyAaron napsal:

Vnímám to stejně tak jako AndyAaron...

• Like 2
Odkaz ke komentáři

2 hours ago, warann said:

Pro mě jsou boty s tkaničkama a zipem něco jako pizza hawai: nejspokojenější jsem, když se navzájem zcela míjíme.

Pre mne skor ako pizza s hranolkami 🤣 , nic so zipsom by som ja na nohy nedal.

1 hour ago, tommasini said:

důchodky..

toto myslis? 😄

7531_0.thumb.jpg.acc3026de186b492f9b81df407319c5c.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...