Xpak Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 4 hodinami, tommasini napsal: Jako Andyaron: nelíbí se mi to a rozhodně mi to nepřijde jako dizajnový prvek, ale jako úlitba lenosti. Nevadí mi to na někom jiném, ale sám bych to nechtěl. Evokuje mi to důchodky, jestli se pamatujete Je to přesně tak, lidi jsou líní. Kombinace klasické šněrování + zip na vnitřní straně se objevil nejprve u dětských kotníčkových bot (tam to snad dává smysl), postupně se začala prosazovat i u bot pro dospělé. Za mě to není pěkné. Navíc svršek takové boty se nechová standardně, deformuje se, je tam víc dílců, a ty mohou tlačit. Jednoduchá pravda: když chci kotník, musím šněrovat (nebo potom ty důchodky). 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září (upraveno) před 5 hodinami, ivan_989 napsal: Dovod je cisto esteticky alebo ten zips funkcne botu so snurkami nejako degraduje ? Ano, jako všechno to má i mínusy. Mám je na dvou párech zateplenych zimních bot. Zipy mají sice z vnitřní strany koženou légu, ale po nějaké době se "shrne" a zipem jde dovnitř chlad. A při chůzi v zimní břečce, anebo při šlápnutí do kaluže, jimi proniká vlhkost / voda dovnitř. Pro dojití k autu bez problému, ale pro větší chůzi po městě nic moc. Do přírody vůbec. Upraveno 10. září uživatelem juk překlep 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 49 minutami, Xpak napsal: Navíc svršek takové boty se nechová standardně, deformuje se, je tam víc dílců, a ty mohou tlačit. Aj som si myslel. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září V 10. 9. 2024 v 16:33, RadeV napsal: Monkey shoes od Cheaney. Tvar vychází z modelu používaného ČS armádou ve VB za WWII. To ti pěkně děkuju. Začal jsem pátrat co to je a narazil na jinej model z týhle řady: https://www.cheaney.co.uk/cheaney-cole-mv-monkey-boot-in-green-waxy-suede-p1287 V nabídce už nejsou a dokud byly, stály celkem raketu. No a pak na mě vyskočila nabídka z ebay, přesně moje číslo od prodejce se 100% hodnocením. Cena nebyla malá, tak jsem navrhl nižší a byla akceptována. Takže jsem to právě odklikl a jsem teda zvědav. Snad mi budou, pokud ne, dám je sem na nabídky, ale věřím v prvou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září V 10. 9. 2024 v 16:36, patrizzio napsal: Loake 1880 Mám naprosto stejné a jsou úplně boží Zdají se mi strašně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 2 hodinami, Fade napsal: Mám naprosto stejné a jsou úplně boží Zdají se mi strašně pohodlné. Vypadají skvěle.... Škoda, že jejich prodejce to zabalil. Nezjistil jsem, kde se dají u nás koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 22 minutami, krakra napsal: Vypadají skvěle.... Škoda, že jejich prodejce to zabalil. Nezjistil jsem, kde se dají u nás koupit. Nesjou to ony? https://www.herringshoes.co.uk/loake/buckingham_brogues/brown-calf?_gl=1*xrj09r*_up*MQ..*_ga*MTc3ODQ3MTM0Ny4xNzI2MTM5NDA1*_ga_6N4NTCCSK2*MTcyNjEzOTQwNC4xLjEuMTcyNjEzOTU3OC4wLjAuMTA3MzI0ODEy&gclid=CjwKCAjwooq3BhB3EiwAYqYoEqD-VXNedGPl98x2TvUC27PWXpq_dGloO2v9GFYmp05ydyxL5uSQsxoCXlwQAvD_BwE Vím, není to "od nás", ale kupuju tady už asi 10 let a žádnej problém. Teda, 2 x jsem se úplně netrefil, tak jsem to poslal dál (jednou tady, jednou kámošovi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Taky je mam Skvelej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 3 minutami, warann napsal: Nesjou to ony? https://www.herringshoes.co.uk/loake/buckingham_brogues/brown-calf?_gl=1*xrj09r*_up*MQ..*_ga*MTc3ODQ3MTM0Ny4xNzI2MTM5NDA1*_ga_6N4NTCCSK2*MTcyNjEzOTQwNC4xLjEuMTcyNjEzOTU3OC4wLjAuMTA3MzI0ODEy&gclid=CjwKCAjwooq3BhB3EiwAYqYoEqD-VXNedGPl98x2TvUC27PWXpq_dGloO2v9GFYmp05ydyxL5uSQsxoCXlwQAvD_BwE Vím, není to "od nás", ale kupuju tady už asi 10 let a žádnej problém. Teda, 2 x jsem se úplně netrefil, tak jsem to poslal dál (jednou tady, jednou kámošovi). Hm, eshop. Takovoudle věc si myslím, že by se měla kupovat v butiku... Jít si pro krásný boty do butiku je prostě paráda.... a né nějakej eshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Blbost. Herringove jsou super legendární e-shop a boty se kupujou podle rozměru kopyta a sednou super. A jsou to jen boty a z toho e-shopu jsem je kupoval vždycky tak za půlku než v LePremier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Jsem přemejšlel, jak to kulantně napsat a @Frantik to vyřešil za mě zcela trefně. Ale každej to má jinak, takže ve finále OK. Snad jen, že pokud jsem kdy něco kupoval v Le Premier, tak se mi teda žádný extra super zážitky nevybavujou. Snad jen jak mi jedny boty ztratili při rekonstrukci ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 5 minutami, Frantik napsal: Blbost. Herringove jsou super legendární e-shop a boty se kupujou podle rozměru kopyta a sednou super. A jsou to jen boty a z toho e-shopu jsem je kupoval vždycky tak za půlku než v LePremier Já bych si tu botu chtěl zkusit na noze..... Trefovat to podle nějakejch čísel..... to já fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Jak je libo. Ja mam od nich patery boty a rozměry jsou stejný, takže není třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 6 minutami, Frantik napsal: Jak je libo. Ja mam od nich patery boty a rozměry jsou stejný, takže není třeba Hm.... Jedny boty mi sedí velikost 35, druhý boty 36... tak si mám objednat 35 nebo 36 - a nebo odboje dvoje a jedny vrátit..... Jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září (upraveno) radši nic Upraveno 12. září uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 48 minutami, krakra napsal: Hm.... Jedny boty mi sedí velikost 35, druhý boty 36... tak si mám objednat 35 nebo 36 - a nebo odboje dvoje a jedny vrátit..... Jasně. A vzdyt v pohode. Jdi si je obradne koupit do obchodu a ja si je objednam na Herring. Kazdemu podle jeho gusta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Tuší někdo co s tím? Jsem je nechal na poličce a nevšiml si, že na ně svítí světlo a přes tuhle botu byla hozená tkanička z jiné. Jde to nějak zakrémovat nebo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 3 hodinami, warann napsal: Nesjou to ony? https://www.herringshoes.co.uk/loake/buckingham_brogues/brown-calf?_gl=1*xrj09r*_up*MQ..*_ga*MTc3ODQ3MTM0Ny4xNzI2MTM5NDA1*_ga_6N4NTCCSK2*MTcyNjEzOTQwNC4xLjEuMTcyNjEzOTU3OC4wLjAuMTA3MzI0ODEy&gclid=CjwKCAjwooq3BhB3EiwAYqYoEqD-VXNedGPl98x2TvUC27PWXpq_dGloO2v9GFYmp05ydyxL5uSQsxoCXlwQAvD_BwE Vím, není to "od nás", ale kupuju tady už asi 10 let a žádnej problém. Teda, 2 x jsem se úplně netrefil, tak jsem to poslal dál (jednou tady, jednou kámošovi). Sú to ony. Kupoval som ich ešte v Hradci Králové (Le Premier) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Do městské sloty pořádné boty . Dragontail GTX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Dobrý nástupovky do metra : ) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se