Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

V 12. 9. 2024 v 10:27, warann napsal:

To ti pěkně děkuju. Začal jsem pátrat co to je a narazil na jinej model z týhle řady:

https://www.cheaney.co.uk/cheaney-cole-mv-monkey-boot-in-green-waxy-suede-p1287

V nabídce už nejsou a dokud byly, stály celkem raketu. No a pak na mě vyskočila nabídka z ebay, přesně moje číslo od prodejce se 100% hodnocením. Cena nebyla malá, tak jsem navrhl nižší a byla akceptována. Takže jsem to právě odklikl a jsem teda zvědav. Snad mi budou, pokud ne, dám je sem na nabídky, ale věřím v prvou variantu.

image.jpeg.17abdf3847459a47f460656ebb5cfc3d.jpeg

Tak dnes dorazily a vypada, ze bysme mohli bejt kamosi. Ten historickej odkaz je fajn, ale i bez toho jsou to povedeny botky. 

IMG_2784.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 9. 2024 v 10:46, organic napsal:

Cuká mi koutek z toho zpracování...

V 18. 9. 2024 v 10:52, Harwey napsal:

uz na tych produktovkach to vyzera biedne...je ale pravda, ze za 100 ecok sa mohli posnazit viac

V 18. 9. 2024 v 11:09, warann napsal:

Co na to rict? Manzelka si koupila ze sentimentu Botasky kdyz koncil Botas. No a od te doby jsou v krabici, nemela je ani jednou. Za sebe, pokud echt retro tak 

https://www.google.com/search?sca_esv=668195d6dd87faab&sca_upv=1&rlz=1CDGOYI_enCZ913CZ913&hl=cs&sxsrf=ADLYWIJene0srfzmfPPgYPbY6n1_glSDpQ:1726649400796&q=onitsuka+tiger+mexico+66&udm=2&fbs=AEQNm0Dg3jL7_nUV4_inb0jRKZuKgtGb_sWQtXrrkWgpbn-g95AEOM1Ph0LvauxchFAngu6tGcGJUaMl2eq7IrVoayWvUd72cFjou75ur6JgTapR1Zo-gAs48ZhPFnH6pGtctyWqo3zhKeuXZKG9ttzUiBvFepPgqWwMgfzgMQUf8dMVw-CDTiChTfhQS7rjh-_HRs9V1h-I-LrewRKiJGO96BNc5HB0zXUiUsKSm4Uiow2pbYbTego&sa=X&ved=2ahUKEwjNkL6hjsyIAxVbWEEAHT42G8sQtKgLegQIAxAB&biw=320&bih=515&dpr=3

aka Kill Bill. Mam barevny a cerny, nedam na ne dopustit. Jsou to boty, co nosis dokud je neprochodis, do ty doby vse drzi, nic se neodlepuje, nepare. Ty barevny mam od roku 19, uz jsou teda hodne jety, ale furt drzi pokupe. Az je dorazim, jdu do nich znova. 

V 18. 9. 2024 v 15:06, Xpak napsal:

Za mě tragédie, materiál i zpracování. To je na vrácení. Vrchová patička na obou půlpárech hrůza, je jen otázkou času, než se v místě faldu po obvodu prodře (levý půlpár, jestli dobře vidím).

Mě spíš překvapuje, že si toho nevšimla osoba, která ty boty dávala do kupy (šila, lepila, ...). Nebo že si toho nevšimli ani v rámci výstupní kontroly kvality. Nebo třeba při balení do krabice. Viz post na Facebooku Botas z 11. ledna 2024:

"Kvalita je u nás vždy na prvním místě. Začíná to výběrem materiálů, pokračuje přes samotnou výrobu bot, na které se podílí desítka skvělých ševců a šiček, a končí finálním balením. Každý krok v procesu výroby pečlivě kontrolujeme, abychom zajistili, že naše oblečení i botasky vždy splňují nejvyšší standardy. Věříme, že i na tom nejmenším detailu záleží."

Viz https://www.facebook.com/story.php/?story_fbid=790936989717429&id=100064034047956&_rdr

P. S. A aby toho nebylo málo, nevšiml jsem si toho ani já, když jsem botky kupoval ve zlínské prodejně. Zblízka jsem si prohlédl jen dva vystavené páry (bílá, černá). Drobné nedostatky v lepení, při slevě z 2 999 Kč na 2 499 Kč ještě OK. Pak jsem s ohledem na velikost zkoušel dva páry. Ty už jsem okem nezkoumal, řešil jsem jen komfort při chůzi. Slečna prodavačka, která do vybraných dávala tkaničky, si také ničeho (?) nevšimla. Čelist mně klesla až doma po vybalení. 😀

Ad Onitsuka Tiger: Jo, bral bych je hned, ale... Fakt se mně nelíbí nápis "Tiger" na tom "cancourku" na patě. S tím bych se asi nepopasoval. 

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, walter10 napsal:

Ad Onitsuka Tiger: Jo, bral bych je hned, ale... Fakt se mně nelíbí nápis "Tiger" na tom "cancourku" na patě. S tím bych se asi nepopasoval. 

co si pamatuju, tak ten cancour měly i botasky ... před mnoha léty jsem s nima dělal parádu na volejbalových kurtech ...

botas.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Humanzero napsal:

Parkrat jsem je měl v hledáčku ale vždy zvítězily jiné. Za mě zajímavá značka. Když zkusíš dej vědět :)

Jo líbí se mi. A pak jsem zvažoval ještě Chelsea Rebel Red | Crime London taková pohoda indoor.

No a nakonec jsem ve 3 ráno hodil do košíku Red Wing IRON RANGER Hnědá - Doručení zdarma | Spartoo.cz ! - Boty Kotnikove boty Pro-muze 9569 Kč za 7655,- ( je tam -20% když se zadá kód CZ20AUG24) a šel spát.

😄

Odkaz ke komentáři

V 27. 9. 2024 v 13:57, moco napsal:

Nenápadné Jordan 1

Ja dnes podobne, aj keď v nápadnejších farbách. Tak ako celý týždeň kvôli práci chodím vo formálnom oblečení, o to viac si to cez víkend užívam :)

Snapseed (21).jpg

IMG_4038.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 25. 9. 2024 v 21:34, Harwey napsal:

su aj bez cancourku, ale to uz neni ono:)

https://www.onitsukatiger.com/gb/en-gb/men/shoes/all-shoes/

V 25. 9. 2024 v 22:18, špelda66 napsal:

Cancourek lze strčit normálně do boty, ale to už není ono.

V 26. 9. 2024 v 14:38, heboš napsal:

co si pamatuju, tak ten cancour měly i botasky ... před mnoha léty jsem s nima dělal parádu na volejbalových kurtech ...

Mně nevadí ten cancourek, ale nápis na něm. :) @Harwey Díky za odkaz, ale model MEXICO 66 je asi vždy s cancourkem (či lépe řečeno vždy s nápisem na něm), nepletu-li se. Ačkoliv špatně nevypadají ani EDR 78. U nich ten nápis "Tiger" působí míň nápadně... 

Odkaz ke komentáři

Sice schytám hejty, ale já si nemůžu pomoct, protože jsem prostě spokojený 😊

Na podzim a zimu jsem pořídil nové farmářky od Vasky a to v akci -20%.

Jsou to už moje čtvrté boty od této značky a všechny drží, sedí, prostě fungují 😉

IMG20241006103330.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...