pato31681 Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Momentalne nosim nosim znacku Navaho, ako v lete tak aj v zime, predtym adidas a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Když na to přijde, obouvám tyhle (je k nim i speciální návod na šněrování ) Nejdřív jsem myslel, že se v tom bude blbě řídit auto, ale člověk se naučí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Salamio, tebe bych tipoval na kristusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Kristusky nemají ani jednu z vlastností jako ty Haixy: antistatické, kyselinovzdorné, podrážka odolná vůči benzínu a olejům, nepromokavé po 24 hodin (4-vrstvý Gore-Tex, 2,5 mm kůže), ocelová podrážka a špička, tepelně odolné podle EN ISO 20345:2004 / EN 15090:2006 . V čem teda vynikají kristusky je asi rychlost obouvání: ty Haixy mám obuté a zapnuté do pěti sekund, u kristusek by to šlo určitě dřív . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Kristusky nemají ani jednu z vlastností jako ty Haixy: antistatické, kyselinovzdorné, podrážka odolná vůči benzínu a olejům, nepromokavé po 24 hodin (4-vrstvý Gore-Tex, 2,5 mm kůže), ocelová podrážka a špička, tepelně odolné podle EN ISO 20345:2004 / EN 15090:2006 . Bože salámio! Tak kde teda děláš? Jsi ten "manager" a nebo dělník v ropnym průmyslu? Kam takovýhle boty nosíš!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ne.erte už s tím managerem! Ty boty jsem si pořídil kvůli svému koníčku. Byla to teda finanční rána, ale co by člověk pro sebe neudělal, ne? BTW, co takhle zajet na sraz v Liberci 27.1.? Tentokrát bez noclehu na otočku, páč tou dobou počítám už fakt asi nebudu pít . Snow se po nás ptal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 BTW, co takhle zajet na sraz v Liberci 27.1.? Tentokrát bez noclehu na otočku, páč tou dobou počítám už fakt asi nebudu pít . Snow se po nás ptal . ...reagoval jsem ve vlákně jabloneckýho srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ne.erte už s tím managerem! Ty boty jsem si pořídil kvůli svému koníčku. Byla to teda finanční rána, ale co by člověk pro sebe neudělal, ne? BTW, co takhle zajet na sraz v Liberci 27.1.? Tentokrát bez noclehu na otočku, páč tou dobou počítám už fakt asi nebudu pít . Snow se po nás ptal . Jsi dobrovolný hasič? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 k obleku: Baťa na takové to rádoby slušné chození: Lacoste, Specialized dnes a denně do práce: PearlIzumi běh: Asics, PearlIzumi kolo: SIDI, Specialized hory: Zamberlan voda: Mares doma: Crocs zahrada: Baťa gumáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Ve Vilanci jsme řešili "nové" Botasky.....tož chlapi,kdo je už máte????? Mně nasrala paní prodavačka v obchodě,když jsem je chtěl koupit,tak jsem je nakonec nekoupil....ale pořád po nich pokukuju....... EDIT - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Jsi dobrovolný hasič? No... To víš, u nás ve vidlákově... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 No... To víš, u nás ve vidlákově... . Jo už mi teď docvaklo to s těma Tvýma botkama. Jsem hlupák, vžďyť jsme si o tom hasičení cestou ze srazu povídali! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 asi bych neměl reagovat, čtu tady k obleku, na běhání, na pláž, na kolo a pak spoustu cizích slov, který mě nic neříkají. doma: pantofle od čongů ven: kanady vz. 60 na jawu: kanady vz. 2000 do dílny: kanady vz. 90 mezi lidi: ňáký botasky do práce: pantofle od čongů, protože nám je zakázali z důvodu bezpečnosti a odmítli vydat pracovní boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabonov Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 prevazne LLOYD , SALAMANDER na sport NIKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Na normální chození tenisky Adidas, do společnosti kožené od Bati, teď v zimě Kilimanjaro a v praci fasujeme obuv od Prabosu podle období. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Momentálně nejvíc tohle těžké náčiní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Streetovou řadu mají taky, ale nemám s ní dobrý zkušenosti. Outdoor a street řada merrellu, to je jak nebe a dudy... Nic proti, ale zjevně bylo také myšleno zakládajícím na estetickou krásu (jako v případě hodinek). Což fakt outdoorové boty třeba k rolexkám není zrovna harmonický soulad. Co takhle paul smith (anglická klasika)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 vans, vans, dc, etnies, 2xkozene boty, garmont, garmont, adidas, adidas. (volny cas + sport + praca, praca, hory, bike) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Já ty nový botasky mám už skoro rok a jsou naprosto v pohodě. Jen už jsou značně zašpiněný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Nic proti, ale zjevně bylo také myšleno zakládajícím na estetickou krásu (jako v případě hodinek). Což fakt outdoorové boty třeba k rolexkám není zrovna harmonický soulad. Co takhle paul smith (anglická klasika)... no, Paul Smith je klasika, ale tenhle typ, myslim Chelsea boots...hmmm....imho Desert boots od Clarks je klasika jeste klasikovatější a za 69 quid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se