Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Návštěvník salamio

Když na to přijde, obouvám tyhle (je k nim i speciální návod na šněrování :))

Nejdřív jsem myslel, že se v tom bude blbě řídit auto, ale člověk se naučí :).

HAIX_FIre_Flash.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio

Kristusky nemají ani jednu z vlastností jako ty Haixy: antistatické, kyselinovzdorné, podrážka odolná vůči benzínu a olejům, nepromokavé po 24 hodin (4-vrstvý Gore-Tex, 2,5 mm kůže), ocelová podrážka a špička, tepelně odolné podle EN ISO 20345:2004 / EN 15090:2006 :rolleyes:.

V čem teda vynikají kristusky je asi rychlost obouvání: ty Haixy mám obuté a zapnuté do pěti sekund, u kristusek by to šlo určitě dřív :).

Odkaz ke komentáři

Kristusky nemají ani jednu z vlastností jako ty Haixy: antistatické, kyselinovzdorné, podrážka odolná vůči benzínu a olejům, nepromokavé po 24 hodin (4-vrstvý Gore-Tex, 2,5 mm kůže), ocelová podrážka a špička, tepelně odolné podle EN ISO 20345:2004 / EN 15090:2006 :rolleyes:.

Bože salámio! Tak kde teda děláš? Jsi ten "manager" a nebo dělník v ropnym průmyslu? Kam takovýhle boty nosíš!?!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Ne.erte už s tím managerem! :pokey: :) :D

Ty boty jsem si pořídil kvůli svému koníčku. Byla to teda finanční rána, ale co by člověk pro sebe neudělal, ne? :)

BTW, co takhle zajet na sraz v Liberci 27.1.? Tentokrát bez noclehu na otočku, páč tou dobou počítám už fakt asi nebudu pít :worried_anim: :crying_anim02:. Snow se po nás ptal :).

Odkaz ke komentáři

Ne.erte už s tím managerem! :pokey: :) :D

Ty boty jsem si pořídil kvůli svému koníčku. Byla to teda finanční rána, ale co by člověk pro sebe neudělal, ne? :)

BTW, co takhle zajet na sraz v Liberci 27.1.? Tentokrát bez noclehu na otočku, páč tou dobou počítám už fakt asi nebudu pít :worried_anim: :crying_anim02:. Snow se po nás ptal :).

Jsi dobrovolný hasič? :)

Odkaz ke komentáři

asi bych neměl reagovat, čtu tady k obleku, na běhání, na pláž, na kolo a pak spoustu cizích slov, který mě nic neříkají.

doma: pantofle od čongů

ven: kanady vz. 60

na jawu: kanady vz. 2000

do dílny: kanady vz. 90

mezi lidi: ňáký botasky

do práce: pantofle od čongů, protože nám je zakázali z důvodu bezpečnosti a odmítli vydat pracovní boty.

Odkaz ke komentáři

Streetovou řadu mají taky, ale nemám s ní dobrý zkušenosti. Outdoor a street řada merrellu, to je jak nebe a dudy...

Nic proti, ale zjevně bylo také myšleno zakládajícím na estetickou krásu (jako v případě hodinek). Což fakt outdoorové boty třeba k rolexkám není zrovna harmonický soulad. Co takhle paul smith (anglická klasika)...

post-1591-1263886343.jpg

Odkaz ke komentáři

Nic proti, ale zjevně bylo také myšleno zakládajícím na estetickou krásu (jako v případě hodinek). Což fakt outdoorové boty třeba k rolexkám není zrovna harmonický soulad. Co takhle paul smith (anglická klasika)...

no, Paul Smith je klasika, ale tenhle typ, myslim Chelsea boots...hmmm....imho Desert boots od Clarks je klasika jeste klasikovatější a za 69 quid :whistling:

post-268-1263890470.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...