clockyclock Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ty Primky s posunutym cifernikem jsou pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 V 21. 5. 2014 v 8:56, clockyclock napsal: Ty Primky s posunutym cifernikem jsou pecka!jak posunutým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Udělej novou fotku ciferníku Traktorů, na té původní to skutečně tak vypadá (proti korunce), ale to může být úhel focení + zalomení sklíčka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Tak jsem na "Bleším trhu" získal docela levně tyto "zkažené" Primky. Mnozí je asi politují, ale pro mne jsou "Králem mých pěkných stylových bastlíků". Udělal jsem i porovnávací fotku s pěkně zachovalými originály stejných Primek - ale safra, ty originály se mi zdají nějaký nudnýýý. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Jo a ještě dodatek na vysvětlenou, na těch bastlíkách je miniaturní obrázek známého panoramatu Hradčan s Karlovým mostem, snad je to k rozeznání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 V 26. 5. 2014 v 14:08, Mipa napsal: Jo a ještě dodatek na vysvětlenou, na těch bastlíkách je miniaturní obrázek známého panoramatu Hradčan s Karlovým mostem, snad je to k rozeznání....a jiná poloha nápisu Czechoslowakia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Hezké LDH, strojek 014 (přesně jdoucí). Škoda jen že nemají vteřinku. Sice to není má práce, ale mám z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Je tady někdo, kdo vdechne tomuhle bastlu život ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72996-strojek-prim-kal-5052/Nemám žádný funkční strojek a zrovna nikdo neinzeruje nic ve šrotovém pouzdru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 A co si nějaký strojek koupit sám na Aukru.Strojků je tam několik habadějů /v pouzdrech/ jen si vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Tak jsem nakonec sehnal pár strojku za rozumnou cenu a dokončil to. Chtěl jsem ještě nějakou malou komplikaci na ciferníku a tak jsem přidal 24hod ručku, která se otáčí proti směru ostatních ručiček (znalci datové nástavby kalibru 52 už vědí, proč zrovna takhle). Nakonec docela dobré oblekovky bez zbytečností na číselníku, co myslíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Vypadá to zajímavě, hezký jsi si vyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Trochu mi to vyrostlo, 42 bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Hele ty aeskulapy vypadají dost zajímavě. Z čeho jsi to poskládal? Klidně mi odpověz do SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Klidně veřejně, není to nic tajnýho Pouzdro čína z dx.com, strojek prim kal. 68, ručky z něčeho staršího, dostal jsem je na náhodou spolu se skládačkou na kalibru 50, vteřinovka ze sportů. Ciferník tištěný na obyčejný papír na laserovce, předlohu ti můžu poslat třeba v pdf ...Ještě lepší je nechat to vytisknout v nějakém tiskovém centru na lesklý křídový papír, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Pěkné, pěkné... Ciferník je jen vložen, nebo něčím na něco přilepen?A jak vypadaly původně vyfoceno nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Původně to byl skeleton, překvapivě celkem funkční strojek, ale třecí spojka co pohání ručičky je z tak měkého kovu, že časem přestane unášet, když jsem jí zkoušel trochu přimáčknout, jako to jde u primek, tak se rozpadla na pár kusů ... Zkrátka konstrukční vada, postihlo to oba kousky, ale za to cenu Původně byl ciferník přilepený k plastové vložce strojku, já to teď mám obdobně. Samozřejmostí je průhledné dýnko Edit: promo fotka původního stavu Upraveno 30. září 2014 uživatelem dadasmid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Trochu to tu oživím, tyhle určitě nemáte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Tak se "pochlubím" i sem, podařilo se mě zprovoznit nějaké ty Igeny ( vím, za pomoci dílů z Parexa ), ale stejně mám radost. Zbývá už jen pár drobností ( u červených mě chybí drátek na uchycení lunety ) a pak začnu pomalu shánět originál dílky. Bohužel, než jsem stačil nafotit vše, neteř mě utopila černé s bílou lunetou a tak, ač Slávista, dávám sem barevnou kombinaci "jiného" pražského klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Gratuluji a podporuji v Tve snaze, nicmene si neodpustim poznamku, ze ty cifry jsou strasne hnusny. Kdybys mist tech tri koupil jeden original, uz bys usetril.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 V 2. 3. 2015 v 21:13, mischa napsal: Gratuluji a podporuji v Tve snaze, nicmene si neodpustim poznamku, ze ty cifry jsou strasne hnusny. Kdybys mist tech tri koupil jeden original, uz bys usetril....Jojo asi mas pravdu,ja si tim spis chtel dokazat,ze zvladnu sestaveni,slozeni,vycisteni sam. Hodinky vzhledem k velikosti nenosim- jsou fakt male a neterim barvy vyhovujou :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se