b0ris Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Tiez som to nechapal, kamos to kupil, pozical mi to a po cca 1 minute ma to prestalo bavit- asi nie som taky stylovy... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
SCIFI Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 (upraveno) disfunkce je si myslet že nějaká hračka ovládá svět hysterie netřeba Upraveno 27. června 2017 uživatelem SCIFI
pebe Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Do práce chodím brzy, z práce pozdě, dítě už je starší...fidget spinner jsem zatím viděl jen na Chronomagu
kuncák7 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Je to blbost, ale to byla i cecka, pikacu a myslim ze se to jmenovalo tamagoci ci tak nejak. Tohle jsem si poridil, nebavi me to ( rozhodne u toho nejsem klidnej ), takze odlozeno v krabici u cecek, digi hry s vlkem a chytajicima vajickama a par dalsima bombama sve doby.
paia Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Tak co jsem zatím vypozoroval tady v Itošce, tak tu točí jen česky a německy děti. Ty italské mají jinou zábavu - kluci fotbal, holky koloběžky. Sent from my iPhone using Tapatalk
b0ris Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 A tak by to malo byt. Ten futbal a kolobezky su daleko rozumnejsie a viac rozvijaju motoriku dietata a podla mna aj vo finale ukludnia, pretoze sa vyburi... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
mondeo2 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 ano motorika je důležitá, třeba pro návraty z hospody v pozdním věku.............. jó co se v mládí naučíš........................
wizard-ov Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 @kuncák7 - cecky jsou náhodou dobrá hračka ;o)
instant Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 V 27. 6. 2017 v 9:07, paia napsal: Tak co jsem zatím vypozoroval tady v Itošce, tak tu točí jen česky a německy děti. Ty italské mají jinou zábavu - kluci fotbal, holky koloběžky. Sent from my iPhone using Tapatalk presne tak. V 27. 6. 2017 v 9:06, kuncák7 napsal: Je to blbost, ale to byla i cecka, pikacu a myslim ze se to jmenovalo tamagoci ci tak nejak. Tohle jsem si poridil, nebavi me to ( rozhodne u toho nejsem klidnej ), takze odlozeno v krabici u cecek, digi hry s vlkem a chytajicima vajickama a par dalsima bombama sve doby. ono rozdiel je v tom, ze ked boli cecka tak nas bavili lebo sme mali 8 alebo 9 rokov.. a nie ze by sa s tym vtedy hral moj otec.. pamatate si lovcov pokemonov? Vieden, leto minuleho roku.
brumko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 V 27. 6. 2017 v 19:20, montemar napsal: čtyřminuťákMám v stole nejakú čínsku m.dku za europade. Po vyvážení /síce neestetickom ale dokonalom/ dáva bez akýchkoľvek iných úprav cez 3,5min. Max 3:36 a to mi ešte spadol na zem a praskol.Je to síce strašná hovadina ale občas ho roztočím. Neviem prečo ale nejak ma to ukľudňuje.
SCIFI Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Jako hoši já vám asi trochu nevěřím. To je jak s rybarema jakou chytli rybu. Plno decek kolem to má já nikdy přes minutu neviděl.
brumko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 V 5. 7. 2017 v 12:11, SCIFI napsal: Jako hoši já vám asi trochu nevěřím. To je jak s rybarema jakou chytli rybu. Plno decek kolem to má já nikdy přes minutu neviděl.Nemám potrebu klamať a už vôbec nie pri takejto hovadine. Proste to tak ide.
brumko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 V 5. 7. 2017 v 12:11, SCIFI napsal: Jako hoši já vám asi trochu nevěřím. To je jak s rybarema jakou chytli rybu. Plno decek kolem to má já nikdy přes minutu neviděl.Blažení tí, čo nevideli a uverili. A už sa idem venovať práci.
bohus76 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Hlavně to kluci musíte zkoušet nejdřív vyprat ve vaně, jak můj mladý a pak se divit,že se netočí :-)
brumko Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 V 5. 7. 2017 v 14:50, bohus76 napsal: Hlavně to kluci musíte zkoušet nejdřív vyprat ve vaně, jak můj mladý a pak se divit,že se netočí :-) Asi toľko k tomu, že deťom to nejde cez minútu SCIFI: Díky.
leebauer Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Jen jestli tam neni nějakej malej motorek.
Gustaf Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Sem dceři řekl, že to ničí klouby na ruce a uz to nechce...diky bohu...
b0ris Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Gustaf, tak to je rozumna holka... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se