Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tiez som to nechapal, kamos to kupil, pozical mi to a po cca 1 minute ma to prestalo bavit- asi nie som taky stylovy...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to blbost, ale to byla i cecka, pikacu a myslim ze se to jmenovalo tamagoci ci tak nejak. Tohle jsem si poridil, nebavi me to ( rozhodne u toho nejsem klidnej ), takze odlozeno v krabici u cecek, digi hry s vlkem a chytajicima vajickama a par dalsima bombama sve doby.

Odesláno

Tak co jsem zatím vypozoroval tady v Itošce, tak tu točí jen česky a německy děti. Ty italské mají jinou zábavu - kluci fotbal, holky koloběžky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

A tak by to malo byt. Ten futbal a kolobezky su daleko rozumnejsie a viac rozvijaju motoriku dietata a podla mna aj vo finale ukludnia, pretoze sa vyburi...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno
  V 27. 6. 2017 v 9:07, paia napsal:

Tak co jsem zatím vypozoroval tady v Itošce, tak tu točí jen česky a německy děti. Ty italské mají jinou zábavu - kluci fotbal, holky koloběžky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

presne tak.

V 27. 6. 2017 v 9:06, kuncák7 napsal:

Je to blbost, ale to byla i cecka, pikacu a myslim ze se to jmenovalo tamagoci ci tak nejak. Tohle jsem si poridil, nebavi me to ( rozhodne u toho nejsem klidnej ), takze odlozeno v krabici u cecek, digi hry s vlkem a chytajicima vajickama a par dalsima bombama sve doby.

ono rozdiel je v tom, ze ked boli cecka tak nas bavili lebo sme mali 8 alebo 9 rokov.. a nie ze by sa s tym vtedy hral moj otec.. 

pamatate si lovcov pokemonov? Vieden, leto minuleho roku.

post-4112-0-09299600-1498668016_thumb.jpg

post-4112-0-04864000-1498668018_thumb.jpg

post-4112-0-97946100-1498668019_thumb.jpg

Odesláno
  V 27. 6. 2017 v 19:20, montemar napsal:

čtyřminuťák

Mám v stole nejakú čínsku m.dku za europade. Po vyvážení /síce neestetickom ale dokonalom/ dáva bez akýchkoľvek iných úprav cez 3,5min. Max 3:36 a to mi ešte spadol na zem a praskol.

Je to síce strašná hovadina ale občas ho roztočím. Neviem prečo ale nejak ma to ukľudňuje.

post-31381-0-62312700-1499255271_thumb.jpg

Odesláno
  V 5. 7. 2017 v 12:11, SCIFI napsal:

Jako hoši já vám asi trochu nevěřím. To je jak s rybarema jakou chytli rybu. Plno decek kolem to má já nikdy přes minutu neviděl.

Nemám potrebu klamať a už vôbec nie pri takejto hovadine. Proste to tak ide.

Odesláno
  V 5. 7. 2017 v 12:11, SCIFI napsal:

Jako hoši já vám asi trochu nevěřím. To je jak s rybarema jakou chytli rybu. Plno decek kolem to má já nikdy přes minutu neviděl.

Blažení tí, čo nevideli a uverili. ;) A už sa idem venovať práci.

Odesláno
  V 5. 7. 2017 v 14:50, bohus76 napsal:

Hlavně to kluci musíte zkoušet nejdřív vyprat ve vaně, jak můj mladý a pak se divit,že se netočí :-) 

Asi toľko k tomu, že deťom to nejde cez minútu :) 

SCIFI: Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...