pohlodekj Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Jak sem o vikendu vytahl svoje Diplomaty do Rimini na plaz :-)
Chronomaniak Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Ahoj všem "Diplomatům" a vůbec PRIM-kaře, znáte někdo odkud pochází dezign ciferníku "Diplomat" z doby jejich vzniku asi 1965 v ELTON?Prý podobný dezign měly nějaký ROLEX..najde někdo jak vypadaly ty ROLEX? chronomaniak z Prahy
JR_2010 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Ahoj všem "Diplomatům" a vůbec PRIM-kaře, znáte někdo odkud pochází dezign ciferníku "Diplomat" z doby jejich vzniku asi 1965 v ELTON?Prý podobný dezign měly nějaký ROLEX..najde někdo jak vypadaly ty ROLEX? chronomaniak z PrahyTo se asi spíš týká pouzdra, tam byl ten design podobný, ale takových hodinek bylo vícero a od různých výrobců.
hirsch Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 To se asi spíš týká pouzdra, tam byl ten design podobný, ale takových hodinek bylo vícero a od různých výrobců.Já myslím, že inspirace pochází odtud:
JR_2010 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Ono těch modelů s podobným pouzdrem bylo víc, ale tazatel mluvil o ciferníku Diplomat a to si nevybavuji, že by podobný byl Rolexech.
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Co já vím, tak skoro stejný tvar pouzdra kromě Rolex používalo hafo levných švýcarských značek. Ciferník by snad měl být náš.
financ Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Bych nikdy neřekl, jakou mi takhle zajebaný hodinky udělají radost
doktor584 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Bych nikdy neřekl, jakou mi takhle zajebaný hodinky udělají radostA celé foto by nebylo?
doktor584 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 ByloTak ještě kousek a přes taň dráždit
financ Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Mam radost, dneškem se mi povedlo završit sen. Absolutně neskutečný hodinky, mám respekt si je dát na ruku. Ráno jsem netušil, jestli se několikrát odkládaná schůzka zrealizuje, pak jsem je měl v ruce, hroudu tvrdýho bláta, nefunkční, zarezlá korunka, doškrábaný sklíčko. Nakonec jsem si je odvezl domu.Jen jsem je trochu vyčistil a kochám se.Kaučuk dostanou zítra, krabička a papíry jsou bohužel v nenávratnu
doktor584 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Mam radost, dneškem se mi povedlo završit sen. Absolutně neskutečný hodinky, mám respekt si je dát na ruku. Ráno jsem netušil, jestli se několikrát odkládaná schůzka zrealizuje, pak jsem je měl v ruce, hroudu tvrdýho bláta, nefunkční, zarezlá korunka, doškrábaný sklíčko. Nakonec jsem si je odvezl domu.Jen jsem je trochu vyčistil a kochám se.Kaučuk dostanou zítra, krabička a papíry jsou bohužel v nenávratnu IMG_20140528_202626.jpgTak velká gratulace,ale na tu " hroudu tvrdýho bláta" jak píšeš vypadaj velkolepě
VintageLover Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Nemám slov...Tohle se stává jednou za život a jsem rád, že můžu říct, že jsem mohl být u toho, byť je na fóru. Co dál? Hurá do Heuer sekce, posbírat všechny klenoty... Monacama konče.
straspol Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Mam radost, dneškem se mi povedlo završit sen. Absolutně neskutečný hodinky, mám respekt si je dát na ruku. Ráno jsem netušil, jestli se několikrát odkládaná schůzka zrealizuje, pak jsem je měl v ruce, hroudu tvrdýho bláta, nefunkční, zarezlá korunka, doškrábaný sklíčko. Nakonec jsem si je odvezl domu.Jen jsem je trochu vyčistil a kochám se.Kaučuk dostanou zítra, krabička a papíry jsou bohužel v nenávratnu IMG_20140528_202626.jpgPěkný, pěkný!! Gratulace! To je štístko! Nebo spíš zprdeleklika...
Borodov Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Mam radost, dneškem se mi povedlo završit sen. Absolutně neskutečný hodinky, mám respekt si je dát na ruku. Ráno jsem netušil, jestli se několikrát odkládaná schůzka zrealizuje, pak jsem je měl v ruce, hroudu tvrdýho bláta, nefunkční, zarezlá korunka, doškrábaný sklíčko. Nakonec jsem si je odvezl domu.Jen jsem je trochu vyčistil a kochám se.Kaučuk dostanou zítra, krabička a papíry jsou bohužel v nenávratnu IMG_20140528_202626.jpgNenavidim te!!! A zaroven ohrome gratuluji... Snad na me taky, jednou, jedny, nekde cekaji... At ti delaji jen samou radost!
bohus76 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Mam radost, dneškem se mi povedlo završit sen. Absolutně neskutečný hodinky, mám respekt si je dát na ruku. Ráno jsem netušil, jestli se několikrát odkládaná schůzka zrealizuje, pak jsem je měl v ruce, hroudu tvrdýho bláta, nefunkční, zarezlá korunka, doškrábaný sklíčko. Nakonec jsem si je odvezl domu.Jen jsem je trochu vyčistil a kochám se.Kaučuk dostanou zítra, krabička a papíry jsou bohužel v nenávratnu IMG_20140528_202626.jpgGratuluju Davide,doufám,že je brzo uvidím na živo .
hirsch Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Nádhera!!!!! Taky bych se chtěl něčeho podobného dožít.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se