Marcus Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Moc pěkná fotkaDíky, Vojto. Vlastně jsi to byl ty a tvé fotky s napadaným listím, kdo mě navnadil, abych vytáhl Humerta z krabičky
Marcus Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Pánové takovou kytarovou smršť jsem opravdu nečekal. Máte je moc pěkné. Jen upřesním, že ta moje není L.P., ale obyčejná Diamant I. alias jandovka. Sice nemá takový zvuk jako její vzor Les Paul, ale na druhou stranu k těm Humbertům prostě patří o něco víc, protože je to obojí Made in ČSSR Nejsem sice primkař, ale tuto mou Prim Sport svatou trojici mám rád. Velký podíl na jejím vzniku má Jeronimo, za což jsem mu velice vděčný.A teď jsem zvědavý, kolik z vás má doma nerezového českého lva
p3k Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Pěkná fotka.V té době jsem o Diamantce neměl ani potuchy. Zato naši sousedé a zejm. sousedka shora znala zvuk španěly toho malého fracka se snímačem hozeným do přebuzeného kotoučáku velmi dobře, a rytmicky ji doprovázela ůdery klíči na topení :-)
siwi Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Díky, Vojto. Vlastně jsi to byl ty a tvé fotky s napadaným listím, kdo mě navnadil, abych vytáhl Humerta z krabičky No tak to jsem rád. Fakt se ti povedla a strhla tu smršť podobných a taky moc pěkných fotek.
pbed Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Nerezovýho lva nemám ale mám nerezový sporty.Bed
Primoš Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 To já nemám v nerezu nic ,ale zas mám pár kousků v stopro stavu a shánějí se špatně.Když tak sleduji vývoj cen, tak pozorují, že ty ceny poněkud rostou.
Hardslimer Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Pokud mne oko nesali, tak jsou z nerezu.To by mely byt zachovale. ;-)
vicomt Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Jj,jsou to nerezky,když se dalo ještě pouzdro z Eltonu objednat,a mohl jsem si je složit sám .
Fade Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Včera večer po práci Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
malda Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Anela prostě umí aneb nový krásný řemen na ty (pro mě) nejkrásnější primky: Díky Honzo!
Daftra Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Jsem myslel,že to tady je PRIM zátiší....Ale ti Orlíci,nad tady těma bramborama jsou k sežrání :-)
long Odesláno 9. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 ja vidim spis ps2 Máš pravdu, PS2 a nad brambůrkama jsou jen párátka :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se