stenly Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 2 hodinami, Radimk napsal: Asfalt Bingo!!!!!!!Radim to trefil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Vždyť jsem to říkal, patina. ---------------------------------------------------------- Kubánské kafé, kubánský rum, kubánské cigáro chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Tohle mi k sobě prostě pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Jen rychlá mobilovka z radosti jaká nádhera mi to od Stenlyho přišla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Hezký, ale myslim ze mas spatne ručky, krátké !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Já si myslím, že jsou ručky v pořádku, tu chybějící část dělá světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Ja je mam na ruce a ten radius ohnuti zacina tesne pred indexem, ale je to fakt zrovna blbe nafoceno zrovna v tomto detailu, muzu se mylit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Viděl jsem je, ručky jsou jak mají být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Diky Žigi, rádo se stalo. S tou minutovou ručkou, nevím jak to bylo. Jestli se ohnula už v Eltonu a nebo potom někdo jinej (nedokážu říct, ale já to nebyl). Ty hodinky už zátiším proletěly před časem, takže můžete na to kouknout, že je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Ohnuti je ok, ja nevidim delku, ale verim ostatnim, ze ok ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Neco málo domácího chaosu před fodbalem....... Se uvidí jak po něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Mám tu jedno zátišíčko zároveň i tipovací soutěž, ať je taky nějaká stranda:) Kdo pozná, co je to za stavbu a kde se to nachází, tak získá jako odměnu průhledné dýnko dle výběru. PSI, PSII, Diplomat https://aukro.cz/zadni-pruhledne-dynko-vicko-na-prim-sport-ii-6966622285 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Připadá mi to jako bývalá Myší díra v Brně. Ale nevím kde by tam ještě dnes mohly být tyto vrata. Tak beru zpět. Je to blbostí, páč jsem si nevšiml toho dítěte. V porovnání s ním ty vrata jsou obrovský. Takže to vypadá jako vrata od tunelu na rakety nebo hagár pod zemí ve zrušeném vojenském prostoru. Upraveno 8. června 2020 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 ano to bude nieco taketo, ale neviem kde vsade to v CR je https://www.ciernediery.sk/raketova-zakladna-na-devinskej-kobyle/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 mohl by to být třeba hangár na letišti v Hradci Králové. Taky předpokládám, že je takových v ČR poměrně dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Máte pravdu, je to na rakety:) teď ještě kde to je. Hradec to není, Devínská taky ne, Brby taky ne. Jelikož je to poměrně těžké a těchto objektů je u nás požehnaně tak má každý tři pokusy:) Indicie tam ale jsou a internet to zná:) Tak se ukažte, jací jste hledači na Googlu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Točná – 71. PLRB – 11.PLRO http://mistamehomesta.cz/?p=3356 Upraveno 8. června 2020 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Bingo!! shaggy to trefil Je to opravdu Točná. To jsi věděl, a nebo našel čistě jen s použitím netu? Koždopádně mi napiš SZ a vyřídíme formality:) Díky všem za účast v mini kvízu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 před 21 hodinami, AdamB napsal: Neco málo domácího chaosu před fodbalem....... Se uvidí jak po něm Hlavně vyměň to péro, je dost vykrácené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se