Přejít na obsah

nooskiho hodinky

nooski

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 524
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

HondzaX: díky!

MíraMíra: tak se pak zase pochlub. Pokud mě paměť neklame, tak Tvoje fotky SARXů mě přivedly na správnou cestu :-) Jojo snad rodinný rozpočet dovolí. Chtěl jsem si je pořídit na třicátiny a hle již brzy mi bude jednatřicet a prd :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem po dlouhé době vyvenčil Laco pilotky a tak jsem jim za odměnu udělal i pár foteček.

Svítí jak ďas

nE1pM5F.jpg

Jednoduchý ciferník, na kterém je i to logo navíc

cbGtjun.jpg

Macatá korunka usnadňuje ruční nátah a broušené pouzdro umocňuje tůlovatost

hCMrdEZ.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsou to moje první automaty, máš už je pomalu 5 let, zažili jsme toho už hodně a je to na nich vidět, ale tak nějak je mám pořád rád. Zbožňuju ten tvar pouzdra a to, že si na nic nehrají. Jsou to prostě tůl wače jak vyšité. Ta nějak už je beru, že ke mě patří a všechno na těch hodinkách je pro mě už tak přirozené, že se pro mě staly archetypem hodinek.

Skv1xnm.jpg

KwmA8bL.jpg

No a pokus o wrist shot. Mobilem to neumím vůbec a sklo na foťáku zaostřuje až od 45 cm, takže žádná sranda za špatných světelných podmínek :-D

XEEZnFj.jpg

Odkaz ke komentáři

fotky nema cenu komentovat, mas je proste super a taknak muj styl.

k tem skx souhlas. podle me nejhezci pouzdro na potapkach vubec, at si seiko dal vymysli co chce, bez ohledu na cenu. u me jsou to hodinky, ktery z mechanik nosim nejvic a vlastne jediny, co trvale udrzuju v chodu.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

Diky za pochvalu. Za me by se nasly urcite i peknejsi pouzdra, ale proste maji svoje kouzlo a maji koule jak cyp. A uz jsem to tu nekde psal, ale po te, co jsem je fest dodrel, jsem si k nim udelal zvlastni vztah a uzivam si fakt, ze je opravdu nemusim setrit. Proste takovy jisty stav nirvany.

Odkaz ke komentáři

Tož máme tu nový rok 2019 a já jej přivítal s želvama na ruce, jednak svítí jak cyp a tak jsem i při focení rachejtlí viděl, kolik je a taky jsou to moje jedinné hodinky s hackingem :-) No pár výtvorů dávám níže, byl to můj první pokus o focení ohňostroje, protože jsem se dobré 3 roky dokopával k tomu, abych si pořídil stativ a další potřebné vybavení. Letos to klaplo.

Ta naše víska je malá a ani místo není ideální, ale něco málo se zachytit dalo.

rsJG74m.jpg

XnVpUpu.jpg

V1pl14f.jpg

Tady mě mrzí, že to bylo fakt blízko a nechytil jsem celou růžici

P3qfwv7.jpg

Ohňová palma

EYzehfg.jpg

No a jak toho prvého, tak po celý rok. Vytáhl jsem na pravdu boží makrokroužky a v deseti volných minutách spáchal pár cvaků želv a pěteček,

6mS1AvH.jpg

ldxRtVC.jpg

fBgXsJr.jpg

PdbY8TR.jpg

4W6VHOc.jpg

Odkaz ke komentáři

reborn: děkuji velice :-)

Dneska byla trocha času, tak jsem zase něco nablikal. Kombinace zamračené oblohy a pevné padesátky s nejužším makrokroužkem občas uměla vytvořit zajímavé světelné efekty. Budu potřebovat nějaké to foto světlo, o kterém psal siwi :-)

Želvy s parádně pohodlným pouzdrem

Fc2qgwi.jpg

Modrásci

AVVxXc6.jpg

Otloukánci

GuQLIMb.jpg

Krasavice nesmírné

LdRGwyS.jpg

Jedny z nejlevnějších hodinek známé značky, které za něco stojí

OmMVLpy.jpg

Proužky

STQwAYZ.jpg

B640

3Ac2pBP.jpg

Zaprasená géčka, ale tak to má být

aKSxz3q.jpg

Černý lesklý ciferník + vypouklé sklo + lesklé indexy a ručky + hodně teplé světlo a výsledek je moc zajímavý, takový chaos světel.

kicRuIF.jpg

Odkaz ke komentáři

Nic nového nemám (ač se už něco konečně rýsuje), čas nemám, tak nezbývá než se opět uchýlit k tmavému stylu a fotit to, co je doma v krabici,

Pekelně dobře čitelné hodinky, které jsou velice pohodlné, jen ta lumi je děs běs

t40GzHu.jpg

Želvy v černobílé

3y7Zvqy.jpg

Otloukánky

3huXuaR.jpg

Když natočíme nejdelší osten ježka tak, aby vyčníval z klece nejširším jejím otvorem, posuneme ježka do poloviny výšky klece...

xAHQ5aP.jpg

Svítící želvisko

bmMZYgd.jpg

Odkaz ke komentáři

Ač tu trpím samomluvou, tak jsem dnes na světlo boží vytáhl starý objektiv a makrokroužky a v oslepující temnotě sobotního večera nacvakal pár rychlocvaků.

Humberta potřebují servis neb se předbíhají o hromadu minut za den.

6qYd4Pn.jpg

Pyžama jsem si v poslední době nějak oblíbil. Zbožňují jejich hlasitý tikot s rozvážnou frekvencí a ruční nátah je pro mě tím pravým ořechovým,

uJHVGoI.jpg

Zlaťáci mají nepříjemnou vlastnost a sice neskutečné množství odlesků od vypouklého skla a lunety. V brzké době bych měl vyplodit zase nějakou recenzi na tyhle skvostné pětky,

uGaiQCD.jpg

TMNT

k1SQiif.jpg

Věrné SKX, hodinky s koulema, že bezpohlavní Rolex se krčí ve svém nablýskaném rohu. 

E9BfgwQ.jpg

Kalendářovka 

mkH3urS.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji siwi! Na novou akvizici se moc těším, nějaké epesní digi? Já pořád čekám na foto světlo, kterým jsi mě inspiroval. Jsem zvědav co se s tím bude dát vykouzlit. No a hodinkovou akvizici také očekávám. Je to kousek, na který jsem koukal skoro 3 roky a ke kterému jsem se konečně rozhoupal. Těším se jak děcko na Vanoce :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...