nooski Odesláno 23. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Tak to je úplně jiná liga, přeji hladký průběh a brzké uzdravení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 No, díky. Momentálně už teď řeším, jaký hodinky si do nemocnice vzít.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Tož flákám to, nemám čas na nic. Dneska pár náhodných foteček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Vytáhl jsem po nějaké době makrokroužky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Opravdu famózní detaily. Poklona.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 24. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Děkuji siwi: dokonalost však sídlí někde úplně jinde a chtělo by to více času i na retuše, ale čas není a jsem rád aspoň za tohle Upravováno v PS5 starého přes 20 let na noťasu starém 13 let jen přes touchpad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Neblázni, nic neretušuj, ty fotky jsou úžasný. Ještě si najdi nějaký pěkný strojek a nafoť víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Irwinek: díky Pár méně často focených kousků Casio A700 Laco Rostock, moje první mechanické hodinky Nedávno pořízená Géčka GA2100 Casio Edifice, první hodinky pořízené v dospělosti a po objevení chronomagu, na mechaniky to nebylo Miyota strojek umí točit vteřinovou s přesností 1/100 sec Magické bulovy s plovoucí vteřinovkou. Můj kus zvládne roční odchylku s přehledem pokořit za měsíc Humberta potřebují servis Modrásci, moje první automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Tvůj "tmavý styl" bych mohl chválit pořád. Ale ty Humberta máš pěkně sladěný s řemínkem. To se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tak jsem si zase po nějakém čase pořídil novou strojovnu. Plácl jsem se přes kapsu a přihodil celých 100 Kč za verzi s velkými číslicemi oproti 190korunové levnější variantě. 20 g plastové radosti s bílým a perfektně čitelným ciferníkem. Jsou prosty data i lumi, ale docela jsem si je oblíbil a třeba na kole je odečet času bezchybný a nizká hmotnost výhodou. Dámy a pánové Casio MQ-24 Černobílá elegance Kdopak ví co se četlo? Pseudomakro ukazuje jemnou strukturu ciferníku, skoro jako vločky od GS, že? Dcerčin bagr Dýnko Lehká nápověda k otázce čtiva Bagrista v akci podruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Pejsek a kočička. Hodinky chválím, pokud jsou teda pro dceru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tak to jsi mohl dát do témá : Co mne dnes pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Nahodou mne se to libi, sam jsem o nich taky uvazoval. Zadne chujoviny, jen cistota, jednoduchost a elegance. Za me palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 fotky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Dobré jsou, kolikrát ,když rozbalím nové hodinky, si musím klást otázku za co jsem si to vlastně musel připlatit? A o kolik toho umí víc než právě třeba tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 (upraveno) Tak proc je kupujes? Nechme toho uz, fotky má kolega luxusni, hodinky..skoro jsou na hraně dětských. Podobné jsem měl, když mi bylo 12. Upraveno 26. září 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Všechno se má zkusit. Kdo nezkusil malé hodinky neví o čem mluví. To pohodlí je na jiné úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Před hodinou, AndyAaron napsal: Nahodou mne se to libi, sam jsem o nich taky uvazoval. Zadne chujoviny, jen cistota, jednoduchost a elegance. Za me palec hore. No, tak já to původně myslel ve spojení s tím bagrem, ale když jinak nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Ja to fakt myslel vazne. Jak rika Shewcza, kdo nevyzkousel male hodinky, nevi co je pohodli. Hodne me bavi “military” hodinky. Puvodni vojenske hodinky byly jednoduche, citelne a hlavne male, aby se vesly pod rukav a neprisly k uhone. Kdyz nekde dnes vidim “vojenske” hodinky 45mm plus, tak se musim smat. Ale konec OT, at to tu neplevelim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Pánové, jsem rád, že diskuze se bohatě rozjela a fotky a hodinky se líbí. Rekvizity pro focení byly po ruce a jsem rád, že jsem po delší době mohl vytáhnout foto vercajk na boží světlo Hodinky jsou fakt skvělé, chtěl jsem něco levného, abych si vyzkoušel zase bílý cifr a ono to u mě furt funguje (moje první dospělé hodinky byly ana-digi Casia právě s bílým cifrem). JInak 2. foto bagristy jsem popletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se