siwi Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Takže nasadil jsem jeden 20 mm kroužek na 40 mm objektiv a udělal pár fotek. Výsledek není nic moc, ale to zvětšení tam je. O víkendu, když zbyde čas, připravím si lépe scénu a pokusím se dělat něco na vážno. Kdyby tě to zajímalo, tak v mém vlákně. Ale takovou kvalitu, jakou máš tady, nečekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Sleduju to tu pravidelně a rád.Možná je to trochu na jedno brdo, ale mně se to pokaždý líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 super fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Díky za pochvaly chlapiska! Moc si jich vážím. Dnešní série je na téma vintage s vypouklým plexi. Sporty 2 Humberta (musím se konečně dokopat a vzít je k hodináři, protože udělají hodinu tak za 50 minut) Oranžová mě baví Krásné zlaté indexy a ručky na Pyžamech Nádherně vypouklé plexi umí vyčarovat zajímavou podívanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 3. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Nějaké fotečky digitálek, ke kterým jsem sepsal kratší recenzi zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118304-casio-b640/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Mmm, takhle mají vypadat fotky digitálek! Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Nádherný, moc podařený fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tak jsem je dnes taky nazul, nakazils mě. Po delší době s amfibiemi, monstry a géčkama mi přijdou jako dámský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Chlapi, nepoňoukejte, nebo je nazuju taky To ale nechci, abych nepoškodil ten jehich krásnej povrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Kdo nenosí svoje hodinky, aby si je neošoupal, je u mě srab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Dobře, přesvědčil jsi mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Kdo nenosí svoje hodinky, aby si je neošoupal, je u mě srab Tak hlavně, kdo není schopen je ihned podrobit Frostie-testu, neměl by si je raději ani kupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Frostie test samozřejmě úspěšně vykonán, povrchová úprava pouzdra přežije i kontakt s ropuším jedem. Nooski, díky za inspiraci, strávil jsem s nimi příjemný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Chlapiska díky, za slova chvály, moc si jich vážím. Co se nošení hodinek týče, tak nenošení je stejné, jako nespát se svou ženou, abych ji uchoval pro někoho jiného ;-) JInak jsem při brouzdání objevil pár fotek, které jsem tu zatím nedával, tož tedy SNZG13 Na sluníčku Na stole Speciální tachometr na kolo Temná lajna SEIKO 5 Nejen temnými fotkami je člověk živ Japonsko italská symbióza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tak jsem ty svoje digi taky dneska nakonec vytáhl, když jste jinak nedali. Akorát fotka zůstala ve foťáku. Jsou fakt příjemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tato se série je hodně dobré, dobrá práce pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Děkuji uctivě za slova obdivu :-) Dnes trošku z jiného soudku. Na popud siwiho fotek jsem se dokopal k nafocení pár makro záběrů kalibru Seiko 7S26. Je to základní automatický strojek Japonského giganta, který, ač prost hackingu a ručního nátahu, se osvědčil při každodenním použití a našel si cestu do mnoha dostupných modelů (SKX007/009, Monstra 1. generace, řada levných pětek atd.). Kromě zobrazení konkrétního času s vteřinovou obíhající rychlostí 21 600 půlkmitů za hodinu, vám tento strojek zprostředkuje i datum a den v týdnu (a to dokonce ve 2 jazycích). Rezerva nátahu je něco přes 40 hodin a díky rotoru, který natahuje strojek v obou směrech se, jedná o velice efektivní využití kinetické energie. Přesnost udávaná výrobcem se pohybuje v šíleném rozsahu. V reálném světě se oboje hodinky s tímto strojkem, které vlastním vejdou do -10 vteřin za den. Odolnost je vynikající a servisní zásahy se snad ani nevyplatí. Je to prostě levný, ale spolehlivý pracant. Fotky jsou z hodinek SNXS79, SKX007 jsem neotevíral :-) Pověstný magic lever, který se stará o nátah v obou směrech Ppsaný rotor Šutřík v kleci Detail šutříku - omlouvám se, ale ostřeji to nešlo, už to bylo za limitem Šutřík v jinak černobílé fotce Pěkné ostrý nápis i uvnitř strojku Magic lever podruhé Kuličková ložiska ve středu rotoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Díky siwi, tys mě inspiroval :-) Něco z archivu a další pětky, které stojí za pozornost. Obzvláště modrý sunburst v kombinaci s klenutým hardlexem dokážou vykouzlit zázraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Dnes jsem po nějaké době zase vyvenčil pilotky. Mechanický nátah, a jen 3 ručky, co víc člověk potřebuje? Svítí jak cyp Detail Korunka a rýhy od ručního nátahu, taky to už spolu táhnem 6. rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se