jovani Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 cokobanka.cz do konca "prosince" -20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Tak jsem dneska spáchal chilli čokoládu. Je výborná, ostrá tak akorát, ale asi jsem tam dal o lžíci mléka více - netuhne /čokoláda/. Tak jí dloubu lžičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 vynikajuca, Bonnat Asfarth dnes mi přišla v balíčku a je fakt vynikající, i když nejsem vyznavačem mléčných čokolád, tahle má fakt něco do sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 čokoláda Domori Quantum 500g Il Blend 70% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Mám rád Toblerone, Godiva, mléčný Lindt. Chtěl bych zkusit Michel Cluizel nebo Valrhonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Občas si rád koupím hořkou čokoládu Lindt. A tady inspirace na sladký dárek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Mám rád Toblerone, Godiva, mléčný Lindt. Chtěl bych zkusit Michel Cluizel nebo Valrhonu. nejde abych sem taky nepřispěl, jako čokoholik, jsem toho vyzkoušel docela dost, zora čoko až po čokoládu lindt a pak něco ze zahraničí co si nepamatuju když se to tu neprodává, ale pamatuju si že to bylo velmi dobrý, zora- to je ta kakaová hmota, co nemá vůbec chuť, že jsem to ani nedojedl, schogetten je na chuť dobrá a má plno variant, milka taky dobrá, co mám rád je čoko kinder, geishu a lindt je opravdu dobrá, jí podobná je pak jedna další čokoláda alprose, pak jsem měl lindty, který se tu moc neprodávají jako rozpustný čokoládový hobliny v mléce, zajímavá lahodná chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Já jsem před několika lety ochutnal v zahraničí "bublinkovou" čokoládu BROS, byla jak hořká i mléčná, od té doby jsem ji už neviděl a ani v Česku jsem na ni nenarazil. Neví někdo, jestli se dá u nás sehnat? (Ani strýček Google mi nepomohl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 nieco od Amedei 4 x 1 kg balenie "9", 1 x 1 kg balenie Chuao a 1 x 1 kg balenie Toscano Black 70% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Tak jsem to konečně trefil a povedla se mi famózní chilli čokoláda. Udělal jsem dva stupně ostrosti - pro odolné a pro mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Tak jsem to konečně trefil a povedla se mi famózní chilli čokoláda. Udělal jsem dva stupně ostrosti - pro odolné a pro mně. to je prý super afrodiziakum;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 asi (určitě) je to úchylka... mě chutná 99%kakao lindt... :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Tak jsem to konečně trefil a povedla se mi famózní chilli čokoláda. Udělal jsem dva stupně ostrosti - pro odolné a pro mně. ahoj, mohl bys sem hodit aspoň základní recept? chilli a čokoládu miluju, rád bych to taky zkusil zkombinovat.. dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 (upraveno) Mexická chilli čokoládaSuroviny4 lžičky horké čokolády Emcošpetka chillišpetka drceného nového kořeníšpetka mleté skořice1 žloutek Postup přípravyPodle návodu připravíme porci horké čokolády(zezadu na obalu), do které vmícháme koření a pro zjemnění syrový žloutek. Našleháme a naléváme do šálku. Domácí horká chilli čokoláda100 g kakao150 g sušené mléko350 g 100% tuk300 g cukr moučka1 balíček vanilkového cukrumleté chilli Postup přípravyTuk rozpustíme, ale nesmí se vařit.Přidáme ostatní suroviny a vymícháme dohladka. Nakonec přidáme mleté chilli koření a zamícháme.Můžeme přidat sekané ořechy, pokrájené rozinky nebo strouhaný kokos.Domácí čokoládu lijeme do malých formiček, necháme v chladu ztuhnout a vyklopíme. Hotové čokoládové tvary můžeme použít na zdobení cukroví, dortů, pudinků nebo jen tak na mlsání. Nebo, když nechceš experimentovat s vařením, tak v kastrůlku rozpusť /ve vodní lázni/ kousek ztuženého tuku, dále kvalitní hořkou čokoládu /můžeš nastavit čokoládou na vaření/. Když je čokoláda všechna roztavená, tak vmíchej mleté chilli podle chuti /nepřidávej mléko!/. Nalij do formiček a nech vychladit. Takhle to vypadá. Edit.: ten tuk ti pomůže jednak rozpustit tu čokoládu a taky rozpouští ten kapsaicin v chilli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Mexická chilli čokoláda nádherné, díky. suroviny máme, tak se co nejdřív pustím do výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Ten recept je super nápad jak zpracovat nějaké vzorky chili, co jsem dostal, děkuji bude se vařit čokoláda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Ten recept je super nápad jak zpracovat nějaké vzorky chili, co jsem dostal, děkuji bude se vařit čokoláda Až ti chilli dojde, napiš. Právě jsem vyzkoušel instantní čokoládu zalitou espresem, pochopitelně s chilli. Taky to jde a navíc zabíjí bacily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Zdravím čokoholiky,potřeboval bych urgentně sehnat čokoladu Amedei Toscano White a Amedei Toscano La Tavoletta Latte Bianco con Pistacchi. Obě po 50g. Nemáte někdo tip, kde pro ni zajít? Ideálně ústecko, možno ale i v Praze. Děkuji předem všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se