simon_magus Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 moje maximalni doporuceni na tema cokolada je Claudio Corallohttps://www.claudiocorallo.com/index.php?lang=en...vlastni plantaze a supr je vsechno, za me je nejvic Ubric v Praze v Dlouhe u Flemminga / Via del vino
huhu4d Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2019 jovani predaj mi tie quartxy seika kurnik
obrbobr Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Ahoj,čera jsem byl v Lidlu pro tohle, za ty peníze docela slušný Takže nakoupeno do zásoby.
jovani Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 ako pripravujete kakao? 12% ?smetana? alebo mlieko? cukor ... ?
jovani Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2020 nikto nedoporuci overeny sposob pripravy?
AdaMoss Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Odesláno 11. května 2020 Zdar čokomaniaci. Kdysi jsem na fóru někde zahlédl, že někdo pomáhal s nákupem čokolády z velkoobchodu (po kilech). Nevíte, kdo to byl? Jestli to ještě dělá? Pokud si dobře pamatuju, šlo o čokoládu Michel Cluziel...rád bych udělal ženě radost k narozeninám :-). Kdyžtak SZ. Díky
jovani Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 daju sa kupit napr. tu, viacmenej na objednavku
AdaMoss Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 Super! Díky moc za tip. Už jsem udělal objednávku :-). Ale ty velky 3kg balíky na fotce vlevo jsem tam nikde nenašel - jsi to vykoupil? :-)
jovani Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 na objednavku, cakas mesiac nie vsetko je vzdy v ponuke
jovani Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 ... Už jsem udělal objednávku :-). Ale ty velky 3kg balíky na fotce vlevo jsem tam nikde nenašel - jsi to vykoupil? :-)ako chuti?
Bert Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Ne, ne, ne. Tohle vlákno jsem fakt neměl číst. Už se těším, jak si v Počernicích vyzvednu degustační balíček .... :-)
TomCZ Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Že já blbec tady nakoukl... čokoládu nemůžu, ale tohle je děsně lákavé. Tak aspoň mám tipy na dárky... pánové díky
AdaMoss Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Odesláno 12. června 2020 před 19 hodinami, Bert napsal: Ne, ne, ne. Tohle vlákno jsem fakt neměl číst. Už se těším, jak si v Počernicích vyzvednu degustační balíček .... :-) Je to tam celkem bludiště - rovně a za borovicema doleva, budova B6, zazvonit na ELMS Service s.r.o. a čekat - přinesou ti to na ramp, berou jen cash. Jinak ještě jsem neochutnal tu velikou, ale jinak v Michael Cluziel jedu už nějakou to dobu...závoslost no.
obrbobr Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 (upraveno) U mě se nahromadilo také pár vzorků, tak už se nemohu dočkat na degustaci. Ač nejsem úplně příznivcem mléčné čokolády, ten Lindt hodně překvapil, opravdu mi to chutná, a je cejtit menší obsah cukru na vrub těm žádoucím přísadám. Upraveno 14. června 2020 uživatelem obrbobr
jovani Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Odesláno 14. června 2020 skus Bonnat Asfarth 65% alebo Bonnat Surabaya
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se