Humanzero Odesláno 20. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2025 další padlo za vlast u tabulky se člověk drží, tady to nejde....ta jejich bílá s pistáciemi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 20. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2025 Dubajská čokoláda potřetí: Grizly. Čokoláda nejlepší ze všech, náplň méně křupavá, ale je cítit míň chemie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
AdaMoss Odesláno 23. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2025 Do péra chlapi...jsem už třetí týden v Číně (menší město) a pořádná čokoláda se tu prakticky nedá sehnat. Vzal bych za vděk i tou dubajskou.
Gustaf Odesláno 25. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2025 Pojď mi hop.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 25. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2025 Nepoživatelný. Kdyz si dáš do huby jíl, tak efekt je stejnej 1
Gustaf Odesláno 26. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2025 Kupodivu to jde... čekal jsem to horší. Ale převládá hořkost narozdíl od ty 95% Gepa. Tam byla i maličko kyselost.
ragu Odesláno 26. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2025 Tuhle Lindtku si pamatuju doteď, jak mi to zkřivilo hubu. 1
Humanzero Odesláno 26. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2025 před 4 hodinami, ragu napsal: Tuhle Lindtku si pamatuju doteď, jak mi to zkřivilo hubu. souhlas totálně mi to na dlouhou dobu zhnusilo 100% čokoládu
Humanzero Odesláno 26. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2025 před 6 hodinami, Gustaf napsal: Kupodivu to jde... čekal jsem to horší. Ale převládá hořkost narozdíl od ty 95% Gepa. Tam byla i maličko kyselost. Ingredience: Kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. kakaový prášek se sníženým obsahem tuku: prostě Excellence levný hnus
Humanzero Odesláno 26. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2025 tak i největší vajíčko už mizí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Irwinek Odesláno 4. května 2025 Nahlásit Odesláno 4. května 2025 Neochutnáš - nevíš. Co dodat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 5. května 2025 Nahlásit Odesláno 5. května 2025 před 19 hodinami, Irwinek napsal: Neochutnáš - nevíš. Co dodat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jeste bys to mohl postnout do „co mate dnes na noze „
Irwinek Odesláno 7. května 2025 Nahlásit Odesláno 7. května 2025 V 5. 5. 2025 v 8:31, vwtyp11 napsal: Jeste bys to mohl postnout do „co mate dnes na noze „ A ) různé fotky B ) nečte každý všechna vlákna C ) varování má být umístěno viditelně D ) potřebuji příspěvky, abych mohl prodávat Vyber si 1
Harwey Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 Ked uz bol vcera ten MDM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
AdaMoss Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jehlan Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 Dotankováno 5 ks (exp.06/26) čistě mléčná , ale asi ještě zítra naberu ... ŠVÝCARSKÁ ČOKOLÁDA LINDT různé druhy, 300 g v akci | AkcniCeny.cz
Humanzero Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 Manželka ví jakým dárkem mi udělat radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 Dobrá byla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se