Přejít na obsah

Reakce okolí na vaše hodinky

Sundance

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

u me v praci si vsichni klepou na celo, ale dycky se sebehnou, kdyz neco noveho obliknu, chvalej vsechno bez rozdilu a jsem si jist, ze v hlouby duse hrozne zavidej :-D ale vesmes maji vsichni rodiny a jine priority, takze nejpovedenejsi co tady mame jsou Vostoky v chronu

odeslano z eteru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiez si myslim ze nejako velmi dbat na okolie sa neoplati...ja osobne to mam doma tak, ze kazdemu je to jedno, samozrejme kolko som dal za hodinky nevie nikto.

A co sa tyka prace, nosil som Davosy tritiove, Ch. Ward, taky nizsi standard...vzdy mi povedali ze hmmm obycajne hodinky...potom som si zohnal snove G Shocky GW5000 - ze z trznice!!!!!!

A napokom som si dal Luminoxy 3051 BO, kde sa sekundovka trasla jak hovado - najlepsie hodinky, ze Luminox je proste trieda..asi tolko..a odvtedy ma nazory okolia nezaujimaju

Upraveno uživatelem stefan716
Odkaz ke komentáři

Každý si to pretransformováva na to svoje. Ja zvyčajne počúvam aká motorka by sa za to kúpila, koľko kabeliek a podobne.:D Ale dizajn sa zatiaľ vždy páčil.

Ale dnes mi zubár pochválil TH Aquaracer 500 v chrone. Sám mal na ruke nové TH connected tak sa moja návšteva mierne pretiahla.:P

Odkaz ke komentáři

Mam v praci par kolegov, ktori niesu sice chronomagori, ale hodinky sa im pacia, a tak si vsimaju co nosim. A jeden za mnou uz aj prisiel na poradu, kedze chcel ist do vyssej triedy (Omega). Inak len take pochvaly od zenskej populacie, ktore ale tiez potesia (nosim Oris a Glycine)

Odkaz ke komentáři

Reakce:

Seiko bullhead- moc velký, neohrabaný, nechápu že to někdo kupuje

Seiko pogue- cool hodinky, mám podobný Festiny

Seiko 6139- bez povšimnutí

LHC- bez povšimnutí

Steinhart B-Uhr- moc jednoduchý, mám radši ty ciferníky (nositel orlojů od Dieselu)

Heuer 2000 Quartz- nechceš je prodat? Za dvojku bych je bral

:D

Odkaz ke komentáři

Mě už hodinky několikrát posloužili jako ledoborec ale spíš během práce samotné, než na pohovorech. Na jednání pochválíš někomu pěkný kousek, nenápadně nastavíš svoje a dál se to line tím správným směrem  :drunk:

Na pohovor si vezmi něco, co se ti líbí a v čem se budeš cítit dobře. Když budeš mít svůj vnitřní klid nebo jak to říct, celkový dojem z tebe bude lepší. Když přijímám uchazeče, samozřejmě na ruku kouknu, ale věřím tomu, že pro přijetí se rozhoduju na základě pracovních předpokladů :-). Pokud bys neměl dostat nějakou práci proto, že máš moc drahé hodinky, tak je to spíš k tvému prospěchu.

Jinak obecně volím dle situace. Když jedu za příbuznými na venkov, kde mají lidi obecně hlouběji do kapsy, zvážím co vzít na ruku. Nechci zbytečně zvyšovat riziko vyvolání nějakých problémů (závist, pomluvy, cokoliv). Naopak když třeba musím na nepřátelské území, beru těžší kalibr..."Podívejte se, zase přijel ten lufťák...jen sedí v kancelář, dělá ho*** a bere neskutečný prachy..." ať si je ta závist třeba sežere  :P

Odkaz ke komentáři

Jedinej, kdo potrebuji, aby mne v mem nejblizsim okoli chapal, je moje manzelka. Zatim a snazim se uz vice nez dva roky, se mi to moc nedari.

Pak mam jednoho kamose, kterej driv, kdyz videl, ze mam novy hodinky, tak delal takovy ty fory jako maly deti. Jako, ze mi je necim rozbije. Nechapal, ze bych ho pak musel zabit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Nestler
Odkaz ke komentáři

Na moje SKX009 pravidelně reagují nejlépe malé děti - je to barevný, chápou že se tam dá něčím točit a zkouší to a ještě tam běhá ručička. Dospělým je to klasicky fuk, jak všichni píšete..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...