pciza Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Nic až na Tissot Tour de France, které jsem dostal jako dárek. Občas je provetram a jelikož jsou na žlutočernem natotak budí pozornost a dva nehodinkovy kamarádi mi je pochvalili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 u me v praci si vsichni klepou na celo, ale dycky se sebehnou, kdyz neco noveho obliknu, chvalej vsechno bez rozdilu a jsem si jist, ze v hlouby duse hrozne zavidej :-D ale vesmes maji vsichni rodiny a jine priority, takze nejpovedenejsi co tady mame jsou Vostoky v chronu odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 U nás v práci je zájem o hodinky tak mizivej, že si nikdo ani na čelo neklepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Tiez si myslim ze nejako velmi dbat na okolie sa neoplati...ja osobne to mam doma tak, ze kazdemu je to jedno, samozrejme kolko som dal za hodinky nevie nikto.A co sa tyka prace, nosil som Davosy tritiove, Ch. Ward, taky nizsi standard...vzdy mi povedali ze hmmm obycajne hodinky...potom som si zohnal snove G Shocky GW5000 - ze z trznice!!!!!!A napokom som si dal Luminoxy 3051 BO, kde sa sekundovka trasla jak hovado - najlepsie hodinky, ze Luminox je proste trieda..asi tolko..a odvtedy ma nazory okolia nezaujimaju Upraveno 24. října 2017 uživatelem stefan716 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 jo, je to strasna mizeria, aspon ze hodky nosime pre svoj vlastny pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumbal22 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Každý si to pretransformováva na to svoje. Ja zvyčajne počúvam aká motorka by sa za to kúpila, koľko kabeliek a podobne. Ale dizajn sa zatiaľ vždy páčil. Ale dnes mi zubár pochválil TH Aquaracer 500 v chrone. Sám mal na ruke nové TH connected tak sa moja návšteva mierne pretiahla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ty nové TH Connected se mi taky sakra líbí i ty první jsou gut, jenom mě zaráží ta cena, za smartwatche mi to připadá hodně. Jaký jsou v reálu, když to třeba porovnáš s Apple Watch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Raději se nechlubit kolik jaky stojej. Lidi pak mají velký očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Mam v praci par kolegov, ktori niesu sice chronomagori, ale hodinky sa im pacia, a tak si vsimaju co nosim. A jeden za mnou uz aj prisiel na poradu, kedze chcel ist do vyssej triedy (Omega). Inak len take pochvaly od zenskej populacie, ktore ale tiez potesia (nosim Oris a Glycine) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Reakce:Seiko bullhead- moc velký, neohrabaný, nechápu že to někdo kupujeSeiko pogue- cool hodinky, mám podobný FestinySeiko 6139- bez povšimnutíLHC- bez povšimnutíSteinhart B-Uhr- moc jednoduchý, mám radši ty ciferníky (nositel orlojů od Dieselu)Heuer 2000 Quartz- nechceš je prodat? Za dvojku bych je bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Většina mých kamarádů nechápe, proč nosím hodinky, když je čas na mobilu. Část je zase spokojena s "parádní koupí" za 400 CZK na Aliexpresu. Kdyby věděli kolik mě stály renovační Igeny, tak se se mnou asi nebaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Mě už hodinky několikrát posloužili jako ledoborec ale spíš během práce samotné, než na pohovorech. Na jednání pochválíš někomu pěkný kousek, nenápadně nastavíš svoje a dál se to line tím správným směrem . Na pohovor si vezmi něco, co se ti líbí a v čem se budeš cítit dobře. Když budeš mít svůj vnitřní klid nebo jak to říct, celkový dojem z tebe bude lepší. Když přijímám uchazeče, samozřejmě na ruku kouknu, ale věřím tomu, že pro přijetí se rozhoduju na základě pracovních předpokladů :-). Pokud bys neměl dostat nějakou práci proto, že máš moc drahé hodinky, tak je to spíš k tvému prospěchu. Jinak obecně volím dle situace. Když jedu za příbuznými na venkov, kde mají lidi obecně hlouběji do kapsy, zvážím co vzít na ruku. Nechci zbytečně zvyšovat riziko vyvolání nějakých problémů (závist, pomluvy, cokoliv). Naopak když třeba musím na nepřátelské území, beru těžší kalibr..."Podívejte se, zase přijel ten lufťák...jen sedí v kancelář, dělá ho*** a bere neskutečný prachy..." ať si je ta závist třeba sežere . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 (upraveno) Jedinej, kdo potrebuji, aby mne v mem nejblizsim okoli chapal, je moje manzelka. Zatim a snazim se uz vice nez dva roky, se mi to moc nedari. Pak mam jednoho kamose, kterej driv, kdyz videl, ze mam novy hodinky, tak delal takovy ty fory jako maly deti. Jako, ze mi je necim rozbije. Nechapal, ze bych ho pak musel zabit. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 6. listopadu 2017 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 No, tak to jsem na tom stejně u přítelkyně jako kolega Nestler ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Teď si, nezávisle na sobě, všimli Moonů dva kámoši, nechronaři. Kua u Brajtlí nic, u Rolexů nic a takových toolů nemastných, neslaných si všimnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 A co teprve nahodit na ruku Diesel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Tak u mě si paradoxně všimli a hodinky pochvalili lidé v okolí poprvé minulý týden, když jsem měl na ruce Armidy A9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Mně komentovali barevný Zenithy 2 lidi. Tak 12 letej kluk na svatbě kamaráda. Tam byl komentář pozitivní. A pak táta. Ten řekl, že jsou příšerný=/. Těch s černým ciferníkem si nevšiml nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigsaly Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Tak u mě si všimla kolegyně z práce, ale spíš jí bylo divný, že nemám sklíčko oboustranný antireflex dělá svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelM Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 Na moje SKX009 pravidelně reagují nejlépe malé děti - je to barevný, chápou že se tam dá něčím točit a zkouší to a ještě tam běhá ručička. Dospělým je to klasicky fuk, jak všichni píšete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se