Strocek Odesláno 16. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Je fakt, že cena za originál je průser, ale já sem do něj stejně šel, páč mě by to sralo, že nemám origo, ale nějakou neorigo jebku. Ale komu to neva, tak bych se toho nebál. Tim to samozřejmě nehanim, ale znáte to, to hlodání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Já je celé překrytoval. Bezel by měl být ocelový a tah je nějaký kov. Na ruce sedí super. Před tím to byly hodinky. Teď to pro mně jsou HODINKY. Samozřejmě všechno kupované na ebay. Absolutně mi nevadí, že to není originál Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 To je pecka, to se mi hodně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Povrch je hladký. Ty tečky jsou jen udělaný barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Takhle to přijde. A kvalita mi přijde parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Pátral jsem a našel tenhle vohoz za 30$, kdyby někdo objednával rád bych se přidal, jsem lopata a neovládám Ali nákup , když tak SZ, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 No musim se po tom kouknout, to vypdá náramně. Ale až po dovči, až budu čistý. Kriticky musím uznat, že pod vlivem bych do košíku naházel spoustu ... čovin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Tak tohle teda není můj šálek kávy, teda vohoz na g-shocky. Ale když se to někomu líbí, proč ne, nekritizuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Mně se ten jakože maskáč s jakože tečkama docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Když už bych chtěl bejt král hipsterů v Karlíně, tak bych šel do tý fialový ta mi přijde správně ujetá, ale co si budem říkat kdo to kam vezme.. Ty 5610 sou prostě levný géčka, který vojebeš a koupíš nový, takže bych do nich nějak extra nevrážel prachy a laboroval s barvama a tahama a pod. a co mám zkušenosti s jinejma hodinkama, tak jak cifry i řemeny, tak dycky člověk skončil u černý. Digitálky mám dycky spojený s plastem než s kovem, ale kdo to má rád tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 moje rec. gecka maji byt lehky a odolny, proto plastovy. a kov maximalne uvnitr. tyhle srandy jdou proti smyslu. ale to jde i casio se svymi mr-g atp. na druhou stranu..za par korun si clovek udela radost a najednou ma uplne jiny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Je to strasne tieto farebne fejkove "oblecky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 tohle musí být pěkná světluška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Vytuněno díky "Hugo666" za inspiraci a "krutor" za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Pěkné . Jaké jsou první pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Nezvykle těžký, ale to se vsákne, jinak prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Top oldschool! Dal jsem je synovi na zakladku uz v 2.tride Nejmensi z gshocku co mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 To je nosil na kotníku, ne. Nebo možná kolem stehna :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Tak se radim mezi vlastniky techto hodinek. I diky velikosti jedny z nejpraktictejsich g-shocku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se