moco Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Kde koupit za dobrý peníz 5610 ?Kdo z vás mi je prodá? Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 LLLLLLLLLoooOoooLLLLLLLLLL ty je ještě nemáš? Bych nedal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 LLLLLLLLLoooOoooLLLLLLLLLL ty je ještě nemáš? Bych nedal ... Zatím jsem se dopracoval k social verzi 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Zatím jsem se dopracoval k social verzi 5600Já si to myslel, že ti to brzo nedá ;-). U mě to bylo stejný. Minulej týden tu tuším minimálně jedny proběhly, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Poslední dobou nenosim nic jinýho než 5610 na gumotahu. Neni snad nic pohodlnějšího. Je teda špatenka, že ten gumotah stál skoro jako 5610.. ale myslim, že to je povinnost ho mít, to jsou pak 5610 vo několik levlů vejš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 ktory tah mas na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 fotky v prvním příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Poslední dobou nenosim nic jinýho než 5610 na gumotahu. Neni snad nic pohodlnějšího. Je teda špatenka, že ten gumotah stál skoro jako 5610.. ale myslim, že to je povinnost ho mít, to jsou pak 5610 vo několik levlů vejš Fakt, je to neco uplne jineho, uz jsme psali tady... bez nej bych ja asi nemohl nosit tak casto... -se divim, ze pri te cene se neobjevily copy -ta je fakt hrozna. (nahodou sem mel na ebay stesti a byl relativne za malo)To uz radeji... a pak si vybrat zda nechat nebo dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 (upraveno) Byl jsem dnes nakouknout do "kviktajmu" či jak jim je, abych teda vyzkoušel ten ikonický design a docela jsem zklamán. Jednak měli jen modely DW, ( sice i výroční k 35letům). Jednak tyto mají opravdu krátký pásek a navíc je tenký a na omak plastově nepříjemný .Je tomu jinak u řady GW a konkrétně modelů řady 5610? Upraveno 22. listopadu 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 není Stručné, ale kruté.Já měl G shocky už několikery a nebylo to tak tragické.Nejvíc vzpomínám na 056, ale i hranaté 5510, nebo i mudmany ( už nevím modely) byly jednak s delším páskem, ale hlavně kvalitnější. To šly g- shocky tak do háje s kvalitou ??! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 to nevim jestli s kvalitou, ale pohodlnost řemínku na renčích a 5610 je stejná a proti protrekům, který jsem měl před 10 lety je to hodně krok zpátky. Né , že bys to při nošení nějak cejtil, ale mohl by bejt měkčí. Krom toho 5610 jsem s origo gumákem nenosil jenom vyzkoušel, tak nemůžu zas tak zasvěceně referovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tifar Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Poprosím skúsenejších.. Nedá sa zmeniť poradie dátumu? Takže Vianoce 24.12 a nie 12.24 ako to mám teraz. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Poslední dobou nenosim nic jinýho než 5610 na gumotahu. Neni snad nic pohodlnějšího. Je teda špatenka, že ten gumotah stál skoro jako 5610.. ale myslim, že to je povinnost ho mít, to jsou pak 5610 vo několik levlů vejš Narazil jsem na neorig."gumotah" -ja uz pred casem poridil orig. tak nemam potrebu...Pokud se uz o tom nekde zde psalo tak nic, jinak kdo by chtel zkusit ... eBay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Za tu cenu to nevypadá špatně! Nemá to teda gumovou ochranu spony, o jednu dírku na sponě míň, stěžejky ve článcích asi taky nebudou, ale asi bych se toho nebál, kdybych neměl origo. Většinou si dycky připlatim, protože mě to pak sere, že sem nekoupil poctivej origo komponent, ale tady je ta cena opravdu lákavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Uz i na ali..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvědisko Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 zdary, kdo by měl zájem našel jsem na aukru za zajímavej peníz ( : 17 hodin do konce..https://aukro.cz/casio-10440758-reminek-g-shock-combi-bracelet-original-6955853852 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 tu original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Verze z Ali, mám ho nahozený asi 2 hodiny. Vypadá pěkně, jen jsem nemohl trefit osičky, asi to nevyvrtali přesně. V ceně byl i nástroj na jejich výměnu (vidlička) a z druhé strany trn rozebrání dílků. Za ty peníze jo, dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se