kuncák7 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Sám asi zjistíš, že tah je to nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Sám asi zjistíš, že tah je to nejlepší. No jasně, vůbec bych ho nesundaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Jedině kov. Nic lepšího k nim není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Hoši já vím, ale občas bych chtěl tam vyměnit za kaučuk. To fakt nemáte žádnej tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 (upraveno) Kaučuk https://hodinar-frydl.sluzby.cz/20-mm/ a nebo gumu https://hodinar-frydl.sluzby.cz/20mm-8/ Upraveno 16. dubna 2019 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Kup si na vyzkoušení nějakou gumu z číny a uvidíš. Já ji mám k vodě (i ke zmrzlé vodě) už druhou sezonu a spokojenost :-) Vím, že mám jiné štajny, ale nebál bych se toho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Číňan úplně přesně nesedí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Hoď to zpátky na kov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Dneska celej den na ruce a za mě dobrý. Na tom tahu mně to přijde trochu nuda, moc kovu. Na té gumě jako oživení fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 radsej by som sa pohral s handrickami ako takto nesediacu gumu... vytacalo by ma to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Hader jsem zkoušel povícero, ale žádnou co by mi k nim extra sedla jsem nenašel. Jinak zatím s číňanem spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Já bych zase hadry nedával, keramická luneta vytváří dojem luxusu a hadr pasuje spíš k plechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Jo, to bude asi ono. Ten hadr se k tomu fakt moc nehodí. Jedině snad bond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Týden na gumě a velká spokojenost. Večer ale půjdou zas na nějakou dobu na tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Dnes ještě se starou lunetou, ale časem bude nová... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tak já už tu novou nahodil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Dobrá práce, ta nová luneta jim sedí daleko víc. Má i lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se