Fade Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Mr.Igelit: Díky za nabídku! Já zkusím dnes po práci zaskočit do toho Chronoshopu když je naskladnili (pracuju hned vedle) a omrknu je. Kdyby je nedejbože během dneška všechny vyprodaly, tak se ozvu Tak udělej nějaké fotky, prosím Ať se máme čím kochat. Zajímaly by mě bílé pro moji polovičku a ty růžové. A vlastně všechny barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Tak srovnávačka podruhé - za lepšího světla a za lepší tmy. Jsou vopatlaný - toho si nevšímejte (a SKX jsem měl naposledy v pátek - toho si taky nevšímejte). Mimochodem na SKX je safír a Super Jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Tak já dnes udělal rychlou návštěvu v Chronoshopu, abych je omrkl. Neměl jsem ale moc času, takže jsem si nechal vyndat jen ty zelené, které mě zajímají (měli je tam ale myslím všechny - edit: tak přítelkyně říká, že bílý tam nebyly). Musím uznat, že naživo jsou fakt pěkný. Byly to vůbec první Steiny, které jsem měl v ruce takže nemám moc srovnání. Bál jsem se, aby nebyly moc malý, ale rozhodně bych si je dovedl představit na ruce. Fakt zjišťuju, že začínám upřednostňovat menší hodinky. Fotit jsem se styděl, takže jen pár wristshotů na mém cca 18 cm zápěstí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2017 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Velikostně úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Sedia perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Jsou perfektní :-) Je normální, že si ty hodinky se zaujetím prohlížím na fotkách, přestože je už vlastním? Sent from mTalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Ja sem byl v chronoshopu pred tydnem a poridil sem par fotek, tak je sem hodim, kdyby nekdo chtel podnet k premysleni:) Hlavne mi nerikejte, ze mi sedi, bo uz ted me svrbi ruka a doma by mi asi dalsi kousek neprosel :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2017 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 A koho by to zajimalo, tak jeste modre jinak se omlouvam za kvalitu, nejak mi to chmg automaticky zmensuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Jsou perfektní :-) Je normální, že si ty hodinky se zaujetím prohlížím na fotkách, přestože je už vlastním? Sent from mTalkje to naprosto normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 ahoj, mam takove dilema... tytok oceany (asi zeleny 39mm) vs longines hydroconquest (asi modry taky 39mm).... uprimne se mi vic libi ty steinharty ale zase aura longinu ma taky svoje... nemate nekdo nahodou oboje? ze byste sem prosim placli fotku. a ne oboje vazne kupovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 U Longines HC je za me vyhoda jejich originalni design. Jedny modry 39mm nosim dva mesice a je to prudce navykovy Trochu nevyhoda je tah bez zuzeni u spony. Ma 19mm v cele delce, takze to neni tak pohodlny jako treba 20-16 apod. U stejnu jsou super ty keramicky lunety a kyklop, po kterym vecne touzim Dost zalezi jestli ti vadi u oceanu ta RLX inspirace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Jsem byl očumovat ty Longiny (primárně 42mm automaty, ale i 39mm - to je jen quartz) a nějak mě designově nesedly. Prostě takový... divný... dýnko moc pěkný, ale to je tak celý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Já myslel, že LHC jsou 39 mmm v automatu. Asi jsem blbě koukal nebo v tom hodinářství kdes je viděl je měli jen v těch variantách jak si psal. To slovo na Q, jež se nesmí vyslovit... to bych ty hodinky raci nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Zítra se na ty Štajny jdu taky mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tak jsem dnes navštívil ChronoShop a při té příležitosti jsem si prohlédl a osahal ty 39ky. Musím konstatovat, že jsou setsakra dobrý. Velikost idální, Zpracování na jedničku, hrany tak akorát. Hmotnost není nijak přehnaně velká. Až si tak říkám, co chtít víc... Kdybych už neměl ty TAGy, asi bych se hodně rozmýšlel a možná i dost ušetřil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Taky tam budu muset zajít, škoda že je to tak z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Kdyby tyhle zelené Gunther udělal bez data nebo aspon bez kyklopa, asi bych neváhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Siwi tak radši vůbec nepřemýšlej. Tagy jsou dobrý. Nekaž si radost.Steinhart za tu cenu určitě dobrý, ale přecejen komplet okoukaný. TH už jsou doma a tak si je užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 To rozhodně, Míro. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Vojto nekombinuj :-) .. máš parádní hodinky a na Štajny časem třeba taky dojde .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se