Roman-ZA Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Na zivo sem je videl, o par stranek dopredu sem daval 2 fotky.. Vypadaji celkem pekne ale ty perlicky pro chlapa asi nejsou pre niektorych mozno ano
tomina666 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Ahoj... Uff! Zrovna prodávám Tissoty, abych doplnil sestavu k želvám a ejhle - vidím tyto Steiny, dýchej Helísku, dýchej!! Inspirace RLX mi asi nevadí - rolády se mi moc líbí, ale asi to je jen sen..Ty zelené 39 jsou skvost, i když jsem nyní zvyklý na želvy - na mojí mini ruce...Koukal jsem se i na 42...ale ta barva mi přijde jiná.. Noooo..... vánoce za rohem! Dýchám...
Tyler Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Netušíte, jestli neplánují v 39 mm vyrábět i model Titanium 500?
MíraMíra Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 (upraveno) Já to teda netuším, ale bylo by to supr. To by bylo teprv pohodlíčko.Ale trochu se bojím, že jen tak je neuvidíme. Upraveno 29. října 2017 uživatelem MíraMíra
boban Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Tak srovnávačka podruhé - za lepšího světla a za lepší tmy. Jsou vopatlaný - toho si nevšímejte (a SKX jsem měl naposledy v pátek - toho si taky nevšímejte). Mimochodem na SKX je safír a Super Jubilee. Ahoj, sorry za OT - kde jsi si nechal měnit safir na ty Pepsi Seika? Diky za odpověď. Sem jsem se zatoulal, protoze jsem vlastnil Oušny ve 42mm, a musím říct, ze to byly fakt hrozne dobry hodinky. Ale kapitola Steinhart je za mnou, dal jsem přednost Seiko SKX 009.
Mr. Igelit Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Safír jsem objednal z crystaltimes.net a nechával ho měnit u Volavky v Karlíně, ale nedoporučuju - nechali mi tam pootočenou vnitřní lunetu, tak jsem reklamoval - opravili, ale pro změnu nechali smetí pod sklem.Tak jsem šel k Wildtovi na Kavalírku - toho můžu doporučit, tam bych šel teď - příště budu chytřejší :-) Vyčistil a udělal tlakovku za pár korun.
boban Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Safír jsem objednal z crystaltimes.net a nechával ho měnit u Volavky v Karlíně, ale nedoporučuju - nechali mi tam pootočenou vnitřní lunetu, tak jsem reklamoval - opravili, ale pro změnu nechali smetí pod sklem.Tak jsem šel k Wildtovi na Kavalírku - toho můžu doporučit, tam bych šel teď - příště budu chytřejší :-) Vyčistil a udělal tlakovku za pár korun.Diky!
siwi Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Wildta můžu taky vřele doporučit. Dělal mi jedny starý PS II a s výsledkem jsem natolik spokojenej, že jsem jim tam v tejdnu odnesl na generálku hodinky po dědovi.
neumann Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Takle cesta zmensovani je mi sympaticka, vypada to dobre. Kdyby tam nebyl mercedes rlx a kyklop tak mi snad zacnou vrtat hlavou a to jsem myslel ze mam Stein obdobi za sebou.Pockam zda se neobjevi v teto velikosti neco ala Ocean One Vintage Military nebo uz zminovane 500, to bych se na ne asi i zajel mrknout.
Roman-ZA Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 ja by som si celkom poprosil tieto v 39 mm puzdre
Jenkiz Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Musím říct, že ty kožené řemeny jim sakra sedí!
Roman-ZA Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 zelena cordura im paradne sadne
pigger Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Je tam nejaky kvalitativny rozdiel dielov a spracovania v porovnani ocean one v 42mm a 39mm ? Nevyzera perlicka na zelenych 39mm trosku zensky?
Jenkiz Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Hodinky sou to moc pěkné, ale ten týpek na videu musí zaručeně na něčem jet :-D
Fade Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Samozřejmě Doporučuju i jeho ostatní videa. Občas je to celkem rachot
cityfly Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Porovnání 39 se SARB a SKX. Váhově při zkrácení tahu na mou ruku jsou nejlehčí Sarby 130g, SKX 135g a Steinhart 148g Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
boban Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2017 Ty sarby mi přijdou opticky největší, ale nemuzu soudit, nikdy jsem je na ruce nemel. SKX009 mam a považuju jejich velikost za ideální. Ocean 1 jsem mel ve 42 a byly uplne v pohode nositelny, navic ta jejich citelná váha me na nich vyloženě bavila. Zdá se mi, ze 39 mm bude u Ocean 1 perfektní. Skoda, ze ty Submarinery připomínají tolik. Ted i velikostí. Uz jsem z toho vyrostl. Proto mam daleko raději ty SKX. Kdyby si trochu prohráli s cifrem a lunetou, zvolili treba trochu jiný značení, neměli mercedes na rucicce, jiná barevná kombinace atd. byla by to super koupě a zase by me dostali.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se