Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na zivo sem je videl, o par stranek dopredu sem daval 2 fotky.. Vypadaji celkem pekne ale ty perlicky pro chlapa asi nejsou :)

pre niektorych mozno ano ;)

Odesláno

Ahoj... 

Uff! Zrovna prodávám Tissoty, abych doplnil sestavu k želvám a ejhle - vidím tyto Steiny, dýchej Helísku, dýchej!! 

Inspirace RLX mi asi nevadí - rolády se mi moc líbí, ale asi to je jen sen..Ty zelené 39 jsou skvost, i když jsem nyní zvyklý na želvy - na mojí mini ruce...Koukal jsem se i na 42...ale ta barva mi přijde jiná..

Noooo..... vánoce za rohem!

Dýchám...

Odesláno

Netušíte, jestli neplánují v 39 mm vyrábět i model Titanium 500?

Odesláno (upraveno)

Já to teda netuším, ale bylo by to supr. :D

To by bylo teprv pohodlíčko.

Ale trochu se bojím, že jen tak je neuvidíme.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

Tak srovnávačka podruhé - za lepšího světla a za lepší tmy. Jsou vopatlaný - toho si nevšímejte (a SKX jsem měl naposledy v pátek - toho si taky nevšímejte). Mimochodem na SKX je safír a Super Jubilee.

64Knu6s.jpg

FYnZmoJ.jpg

D3KgZPe.jpg

GxnkMSn.jpg

Pxp2Fk4.jpg

rwOhBsx.jpg

deCutIb.jpg

Ahoj, sorry za OT - kde jsi si nechal měnit safir na ty Pepsi Seika? Diky za odpověď. Sem jsem se zatoulal, protoze jsem vlastnil Oušny ve 42mm, a musím říct, ze to byly fakt hrozne dobry hodinky. Ale kapitola Steinhart je za mnou, dal jsem přednost Seiko SKX 009.

Odesláno

Safír jsem objednal z crystaltimes.net a nechával ho měnit u Volavky v Karlíně, ale nedoporučuju - nechali mi tam pootočenou vnitřní lunetu, tak jsem reklamoval - opravili, ale pro změnu nechali smetí pod sklem.

Tak jsem šel k Wildtovi na Kavalírku - toho můžu doporučit, tam bych šel teď - příště budu chytřejší :-) Vyčistil a udělal tlakovku za pár korun.

Odesláno

Safír jsem objednal z crystaltimes.net a nechával ho měnit u Volavky v Karlíně, ale nedoporučuju - nechali mi tam pootočenou vnitřní lunetu, tak jsem reklamoval - opravili, ale pro změnu nechali smetí pod sklem.

Tak jsem šel k Wildtovi na Kavalírku - toho můžu doporučit, tam bych šel teď - příště budu chytřejší :-) Vyčistil a udělal tlakovku za pár korun.

Diky!

Odesláno

Wildta můžu taky vřele doporučit. Dělal mi jedny starý PS II a s výsledkem jsem natolik spokojenej, že jsem jim tam v tejdnu odnesl na generálku hodinky po dědovi.

Odesláno

Takle cesta zmensovani je mi sympaticka, vypada to dobre. Kdyby tam nebyl mercedes rlx a kyklop tak mi snad zacnou vrtat hlavou a to jsem myslel ze mam Stein obdobi za sebou.

Pockam zda se neobjevi v teto velikosti neco ala Ocean One Vintage Military nebo uz zminovane 500, to bych se na ne asi i zajel mrknout.

Odesláno

Je tam nejaky kvalitativny rozdiel dielov a spracovania v porovnani ocean one v 42mm a 39mm ? Nevyzera perlicka na zelenych 39mm trosku zensky?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ty sarby mi přijdou opticky největší, ale nemuzu soudit, nikdy jsem je na ruce nemel. SKX009 mam a považuju jejich velikost za ideální. Ocean 1 jsem mel ve 42 a byly uplne v pohode nositelny, navic ta jejich citelná váha me na nich vyloženě bavila. Zdá se mi, ze 39 mm bude u Ocean 1 perfektní. Skoda, ze ty Submarinery připomínají tolik. Ted i velikostí. Uz jsem z toho vyrostl. Proto mam daleko raději ty SKX. Kdyby si trochu prohráli s cifrem a lunetou, zvolili treba trochu jiný značení, neměli mercedes na rucicce, jiná barevná kombinace atd. byla by to super koupě a zase by me dostali.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...