Přejít na obsah

PS 1

Doporučené příspěvky

nadherne su. gratulujem. rozhodne by som nic nemenil, korunku a tak. vsetko pekne original. málokedy natrafis na takyto skvost. a ak budu slapat, tak ani hodinara by som neriesil. len vymenil tesnenia a hrdo ich nosit. myslim si, ze strojcek bude ok. kolega mi doniesol dnes 4x primky. 3 z nich som otovril a PS2ky, ktore su vodotesne a prachotesne boli ako nove vnutri. tie ostatne uz budu potrebovat hodinara a dake to cistenie. takze sudiac podla toho tam ten strojcek myslim si budes mat uplne v poriadku.

Upraveno uživatelem CsabaC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dík všem ,dnes jsem přišel na nepřesnost chodu,je volnější min.ručka.Jsou na servisu v Ústí u Macka.Jo a ještě dotaz,ne že bych je chtěl prodat,to v dohledné době ani omylem,na kolik by tenhle komplet asi vyšel,no zeptal jsem se,Ruda.

Upraveno uživatelem Tobiška
Odkaz ke komentáři

Mám podobný komplet pořízený z antikprimu shodou okolností od jednoho ze zdejších vážených členů. Je o šest let starší a platil jsem za něj 16k. A jak už píšou kolegové, nech je v aktuálním stavu, pouze max. hodinářský servis. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
  V 5. 9. 2017 v 16:23, Tobiška napsal:

Jdou napřed,za hodinu asi o 2min.Možná by asi stačilo je páčkoou poštelovat do mínusu,zkusím,uvidím-----

nic neměň, i lehká patina se cení

dvě minuty do minusu nic není, nech to bejt...

Odkaz ke komentáři

Měnit nic kromě těsnění nebudu,mám je ted na vyčištění a promazání,po 40ti letech si to zaslouží,Ruda.Akorát ,na foto to není vidět,pouzdro kolem korunky má korozi od potu,ale myslím že to je víceméně u těchto hodinek obvyklé.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,tak dnes se vrátily ze servisu,jen čištění a promazání.Korunka už byla hodně sežraná,dal mi jinou,asi novovýroba,ale hodinář říkal,že je možná origo ze starých zásob,snad má pravdu,původní jsem schoval,nasadil jsem od něj silikon a ted je nesundám.Mimochodem moc šikovnej člověk.

post-34527-0-74008100-1505486340_thumb.jpg

post-34527-0-71801000-1505486366_thumb.jpg

post-34527-0-37013600-1505486387_thumb.jpg

post-34527-0-20350900-1505486409_thumb.jpg

post-34527-0-94665800-1505486429_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...