CsabaC Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) nadherne su. gratulujem. rozhodne by som nic nemenil, korunku a tak. vsetko pekne original. málokedy natrafis na takyto skvost. a ak budu slapat, tak ani hodinara by som neriesil. len vymenil tesnenia a hrdo ich nosit. myslim si, ze strojcek bude ok. kolega mi doniesol dnes 4x primky. 3 z nich som otovril a PS2ky, ktore su vodotesne a prachotesne boli ako nove vnutri. tie ostatne uz budu potrebovat hodinara a dake to cistenie. takze sudiac podla toho tam ten strojcek myslim si budes mat uplne v poriadku. Upraveno 6. září 2017 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Dík všem ,dnes jsem přišel na nepřesnost chodu,je volnější min.ručka.Jsou na servisu v Ústí u Macka.Jo a ještě dotaz,ne že bych je chtěl prodat,to v dohledné době ani omylem,na kolik by tenhle komplet asi vyšel,no zeptal jsem se,Ruda. Upraveno 6. září 2017 uživatelem Tobiška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Mám podobný komplet pořízený z antikprimu shodou okolností od jednoho ze zdejších vážených členů. Je o šest let starší a platil jsem za něj 16k. A jak už píšou kolegové, nech je v aktuálním stavu, pouze max. hodinářský servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Parádní hodinky v super stavu,servis bych jim určitě dopřál už jen proto aby vydrželi dalších minimálně 30 let.A kámoše si važ,málokdo v dnešní době dá někomu něco zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Moc krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 V 5. 9. 2017 v 16:23, Tobiška napsal: Jdou napřed,za hodinu asi o 2min.Možná by asi stačilo je páčkoou poštelovat do mínusu,zkusím,uvidím----- nic neměň, i lehká patina se cení dvě minuty do minusu nic není, nech to bejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Měnit nic kromě těsnění nebudu,mám je ted na vyčištění a promazání,po 40ti letech si to zaslouží,Ruda.Akorát ,na foto to není vidět,pouzdro kolem korunky má korozi od potu,ale myslím že to je víceméně u těchto hodinek obvyklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 I ja chcu takovyhle kamose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zdravím,tak dnes se vrátily ze servisu,jen čištění a promazání.Korunka už byla hodně sežraná,dal mi jinou,asi novovýroba,ale hodinář říkal,že je možná origo ze starých zásob,snad má pravdu,původní jsem schoval,nasadil jsem od něj silikon a ted je nesundám.Mimochodem moc šikovnej člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Zdravím, nevím, zda to není proti pravidlům, ale můžu získat kontakt na toho šikovného hodináře, co poléčil ty PSI :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Je to Václav Macek Ustí nad Labem Masarykova ul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Korunka asi je zo starých zásob ale parexa Inak veľmi pekný zachovalý kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Taky si to myslím,ale kde vzít origo,tato je taky dobrá,starou přetěsním a schovám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 V 9. 10. 2017 v 16:37, Tobiška napsal: ....starou přetěsním ....Ja jsem to zkousel, ale asi jsem levy jak turecka savle. Mas na to nejaky figl? Docela by me to zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 po tolika letech v nich nebude olej zadny, ani bych je nenatahoval a rovnou odnesl k hodinari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Díky za tip na hodináře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 10. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 K tomu přetěsnění,zatím čekám až budou O kroužky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Ok. Myslim si, ze by to zajimalo vice lidi, tak zkus pak poreferovat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Co znamená přetěsnit korunku?V souvislosti s tím ze ji schováš. Jako že dáš nový kroužek a dáš do šuplíku? Proč když ji nedáš na hodinky? JEN se ptám... Upraveno 10. října 2017 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se