Kojotisko Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Hm. Prohlížím si vintážní Omegy 30T2, které jsem tu koupil a k nimž mi dnes dorazil pěkný řemen. Líbí se mi. Jasně, žádné hifi, ale furt jsou to Omegy a říkám si, že bych je v zásadě mohl nosit jako univerzály. Kdybych si k nim nechal Marathon TSAR Medium jako tooly, co bych vlastně ještě potřeboval? Byla by to pěkně se doplňující dvouhodinková kolekce. Nejsem blázen, když mám kromě toho ještě Seiko Flightmastery, Dievas Flieger, NOS letecké Poljot s budíkem, CWC G10, Fortisky z roku 45, Systemy z padesátých a Primky šupináče po dědovi...? Kdybych to všechno prodal, mohl bych konečně nechat udělat elektřinu v kvartýru v mědi...OK, ty Primky bych si nechal, to dá rozum, jsou po dědovi. A ty Systemy, protože mě k nim váže pěkná vzpomínka (výměna za gramodesku Pet SHop Boys, radost z jejich oživení). A Flightmastery, protože to byly moje první dražší hodinky a těch se přece vzdát nemůžu. Dievasy mi padnou jako ulité, mají potenciál mě přežít a už nikdy bych je za tu cenu nesehnal. Prodávat Fortisky? To skoro nemá cenu, bylo by mi líto přijít o tak pěkné hodinky kvůli pár stovkám. CWCčka v takovém stavu za tu cenu bych určitě znovu nesehnal a jsou fakt cool. No, a ty Poljoty sice moc nosit nebudu, protože NOS stav + chrom, ale jsou parádní. Hm. Myslím, že jsem fakt nemocný...
Rudykopalsson Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Vidíš, sis to krásně zdůvodnil a holt budeš muset ještě pár let svítit petrolejkou.
Waya03 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Taky to na mě v poslední době padnulo. Zredukoval jsem stav na dvoje hodinky a jedny polofunkční quartzky na víkendy. A třeba by se mi i něco dražšího líbilo, ale ty prachy za to ochoten dát už nejsem a ani na to vlastně teď nemám. Odinstaloval jsem z mobilu tapatalk a stejně sem lezu dál přes prohlížeč v mobilu. Achjo :-)
martar Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 petrolejkou asi ne, tipuju to na hliník a hlášky typu "budu prát, nezapínej konvici ani kávovar!
kuncák7 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Prodal jsem polovinu sve sbirky a,... No zkratka jsem zase zacal nakupovat a ve vyssi lize, takze zarez se zase zvysil." Potesi " podobnej nestastnik :-)
Fajkus Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Musíš to dohnat duševní disciplínou. Jak při dietě. Hold, nasadíš měď a pak až pořídíš další kousek. Na zapucování drážek pro kabely máš pak několik let čas. Svítit už budeš. A tikat taky.
Kojotisko Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2017 petrolejkou asi ne, tipuju to na hliník a hlášky typu "budu prát, nezapínej konvici ani kávovar!Jo jo, přesně tak Musíš to dohnat duševní disciplínou. Jak při dietě. Hold, nasadíš měď a pak až pořídíš další kousek. Na zapucování drážek pro kabely máš pak několik let čas. Svítit už budeš. A tikat taky. No, to zní jako plán
orol Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Si tu měď zasekej vlastnoručně a za ušetřený peníz kup další nesmysl na ruku ...
saida Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Já jsem loni za hodinky nechal udělat nové topení v baráku a kdykoliv si vzpomenu zač, tak mě je do pláče.
KatkaB Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 (upraveno) No já nevím... na to se můžeš dívat z různých úhlů... jestli jsi zdravej, tak si na tu měď jednoho dne vyděláš a našetříš a budeš ji mít... a jestli nejsi zdravej (třeba rýmička a tak)... tak se alespoň potěšíš hodinkami;-) Upraveno 19. září 2017 uživatelem KatkaB
petr_cha Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Na to pomuze alkohol... A kdyz nepomuze, tak vic alkoholu... A az propijes grunt, muzez si rikat, moh jsem mit hodinky... ;-))
martar Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Teda čistě teorericky, pokud jsou ty AL dráty v trubkách nebo krcích, neměl by být problém tu měď pomocí starejch AL kabelů protáhnout, asi by to šlo i bez pera... takže jen cena matroše - kabely, nový krabky, věnce, jističe, chránič, a nechat si to schválit revizákem. Nový zásuvky a vypínače se daj řešit postupně dodatečně... pokud se bude mezitím malovat, tak i pod rámečkem. To by nemuselo bejt tak drahý...
Fester Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Asi bych to tu neměl psát, ale loni jsem si splnil svůj hodinový sen a od té doby jsem spokojený OWG parchant...
Lamiczka Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Klasickej chronobunus u člověka, co neumí mít jedny hodinky. To tady zná většina pacientů a léky na to ještě nikdo nevymyslel. Dokonce ani virtuální sebevražda nefunguje, dostavuje se recidiva Nejhorší je prodat první hodinky v dané kategorii, pak už to celkem jde....
bocko Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Iste existujú aj iné veci, ktorých sa môžeš zbaviť bez toho, aby ti to bolo lúto...hodinky to však niesú 1
Kojotisko Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Iste existujú aj iné veci, ktorých sa môžeš zbaviť bez toho, aby ti to bolo lúto...hodinky to však niesú No, v mém případě přicházejí v úvahu ještě knihy. A tam je to podobné jako s těmi hodinkami, jen je to MNOHEM delší vášeň ;-)
Kojotisko Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Hm, zajímavý pocit, já mám hodinkovou kocovinu. Zrovna teď mám chuť střelit vše kromě Marathonů, Omeg a Primek po dědovi... No, hlavně se neunáhlit, seller's remorse prý není o nic lepší než buyer's remorse...
Skopky-Sonny Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Já mám jenom jednu radu, zkus se poučit z chyb místních členů. Mele se to tady vpodstatě pořád dokola, tydle depky vedou akorát k rozhodnutím, kterejch budeš časem litovat. Dej tomu čas, slabý kusy odpadnou to je jasný, ale na tuty máš nějaký hodiky, kterejch se vlastně vůbec nechceš zbavovat . Dej si na to majzla
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se