warann Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Za minulý rok jsem nechával dělat v Eltonu troje hodinky v rámci větších chronomagořích akcí. Všechny troje jsou perfektní, povedené, bez chyb. Neboj se.Já tam loni dával asi 4 ks hodinek na servis a opravy a úpravy různého rozsahu + jedny Igeny na komplet renovaci (to vše v rámci menších soukromých akcí ) a taky jsem byl spokojenej. Takže souhlasím.
financ Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Mantak pise, ze hodinky dostal v poradku, rucicka upadla az kdyz s hodinkama v kapse obesel prazsky lokaly.
odjinud Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 A máme vysvětlení...Kolikrát si s nima spadnul na zem, Honzo? Mantak pise, ze hodinky dostal v poradku, rucicka upadla az kdyz s hodinkama v kapse obesel prazsky lokaly.
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Mantak pise, ze hodinky dostal v poradku, rucicka upadla az kdyz s hodinkama v kapse obesel prazsky lokaly. A máme vysvětlení...Kolikrát si s nima spadnul na zem, Honzo? Lokál byl jeden - za rohem od Pánské pasáže a piva byly tři a u toho focení . Potom doma polička a následně asi za týden snídaně v Kafé Louvre. Pád žádný vy . Asi se vám budu muset začít věnovat + = .
zekon7302 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Záleží i na tom, jak moc jste vyvíjeli tlak na Elton s dokončením + předvánoční zhon, následně tlak na zaměstnance(těch pár co tam ještě přežívá), navíc neměli toho málo. Pokud šlo o jednu chybičku v celem rozsahu prací které chtěli stíhat, je to myslím omluvitelné, já jsem s výsledkem nadmíru spokojenej i když jsem si to vlastně složil sám.
Borodov Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Za sebe mohu rici, ze pokud byl s produktem Eltonu problem, vzdy se k nemu postavili celem a situaci vyresili. Bezplatne a i bez postovneho pri zasilani.Btw. me ES2013 uplne nejdou dle smernice SM-5... Takze budu sledovat a nasledne s Eltonem poresim... p.s: Honzo jak pises, ze byly tri piva a nasledne doma "policka". Nebylo to jinak? Treba "... potom doma "palicka", bo zena nema pro tri piva pochopeni..."
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Za sebe mohu rici, ze pokud byl s produktem Eltonu problem, vzdy se k nemu postavili celem a situaci vyresili. Bezplatne a i bez postovneho pri zasilani.Btw. me ES2013 uplne nejdou dle smernice SM-5... Takze budu sledovat a nasledne s Eltonem poresim... p.s: Honzo jak pises, ze byly tri piva a nasledne doma "policka". Nebylo to jinak? Treba "... potom doma "palicka", bo zena nema pro tri piva pochopeni..." kupte si chlapci každej půl kila plastelíny, aby jste si mohli dělat prd..el z plastelíny a ne ze mně.
skodna Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 V Brně se říká "Vypláchni si hubu solvinou a utři jutovým pytlem. Kecáš kolem sebe"
t.p Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Lokál byl jeden - za rohem od Pánské pasáže a piva byly tři a u toho focení . Potom doma polička a následně asi za týden snídaně v Kafé Louvre. Pád žádný vy . Asi se vám budu muset začít věnovat + = .Muhehehehehe
xmickey Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 diky za ujisteni i formou piktogramu :-P muzu mit jeste dotaz - je uz nejaka svitivejsi lumi na renovaci ve zlute a jde udelat luneta s lumi bodem? Vim, ze mi to muzou rict v Eltonu, ale radsi bych info od uzivatelu diky
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Lumi je indexů průměrná, lumi bod v lunetě slušný a lumi ruček je někde mezi.
skalis Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Tahle mantra tu znela jiz mnohokrat. Za tech bezmala sest let, co se po foru poflakuju a sleduju aktivity Eltonu (nejen renovace), tak mi neprijde, ze by doslo k nejakemu vyraznemu posunu. Mne osobne se vyplatilo s nejakym problemem dopredu pocitat a nebyt pak zklamany. Moje Igeny taky nejsou dokonale, ale vzhledem k nastavenemu ocekavani je mam rad takove, jake jsou . To ale fakticky neni zadna omluva pro novomestaky...Za sebe mohu rici, ze pokud byl s produktem Eltonu problem, vzdy se k nemu postavili celem a situaci vyresili.
pavel23 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Škoda, že se tady ke kvalit? nevyjádří acutron.
villain83 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Škoda, že se tady ke kvalit? nevyjádří acutron. A co by k tommu jako mel asi tak rict?
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Škoda, že se tady ke kvalit? nevyjádří acutron. Ten s tímhle nemá nic společného.
bohus76 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Škoda, že se tady ke kvalit? nevyjádří acutron.Buďme rádi,že tu vůbec je.Nebude se vyjadřovat ke každému výkřiku do tmy.
straspol Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Buďme rádi,že tu vůbec je.Nebude se vyjadřovat ke každému výkřiku do tmy.+1
pavel23 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Buďme rádi,že tu vůbec je.Nebude se vyjadřovat ke každému výkřiku do tmy.Tak jako jestli takováhle kvalita je výkřik do tmy, tak u mě je to selhání kontroly! Přál bych ti takovou firmu s tak pečlivými zaměstnanci. Přišel bych se kouknout až bys zkrachoval.
villain83 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tak jako jestli takováhle kvalita je výkřik do tmy, tak u mě je to selhání kontroly! Přál bych ti takovou firmu s tak pečlivými zaměstnanci. Přišel bych se kouknout až bys zkrachoval.to ne,ale těch chybiček už se tady řešilo dost,co čekáš,že by accutron měl říct-napsat?Měl by si sypat popel na hlavu?Proč??Nebo by ti přišlo v pořádku,kdyby to dokola omlouval?S tímhle on nemá nic společnýho!Neboj se,že to nečte...a do smíchu mu z toho taky asi není,ale nevím,co by měl komentovat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se