Ondrej71 Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 (edited) Nová povedená kolekce od Nomosů https://www.hodinkee.com/articles/nomos-glashutte-at-work-collection-introducing Edited October 16, 2017 by Ondrej71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Moc pekne!!! Nomos (imho narozdil od stowa) krasne rozviji proverene rady a inovuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcmartini Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Nádhera! Hlavne tie silvercuty Orion a Tangente. Tá červená sekundovka je božská. Jediná vec, ktorá mi moc nevyhovuje je šírka remienka 19mm. Majú ju všetky modely okrem Tetry, pokiaľ sa nemýlim, tá ma 20mm. Veľkosť púzdra 38,5mm je tak na hrane u mňa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabbath Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Tak tohle se povedlo! Stříbrný cifr je super a Metro ve zlatě vypadá taky skvěle. Nicméně mým favoritem nadále zustávají Oriony se zlatými indexy a modřenými ručkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLenin Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Nádhera, tie Oriony sú super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Ale jo, jsou šikovní ti kluci arijští. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 sakra dobru pracu odvadzaju v tom Nomose. na to je radost pozerat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Design jedna báseň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Tak to je velká paráda! Za mne hlavně ty silvercut Tangente! Škoda, že je nedělají v menším pouzdru a možná i výběr modelu s datumem by mi udělal radost. Každopádně velice zajímavě ozvláštnili jednotlivé produktové řady (čemuž odpovídá i cena nových modelů, ale to snad nikdo jinak nečekal ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toom Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Ani ty hranatý nepůsobí nijak homosexuálně Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 za chvilku přidají ještě meteorite a linen dial a bude to komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irma Bunt Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 wunderschön Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Hodinky jsou to pekny, ne ze ne, ale prijde mi, ze posledni dobou nejak preslapuji na miste. Technicky pecka, nove strojky, swing atd. Ale chybi mi jejich nekdejsi jistota v kramflecich, jasne definovane modelove rady a designy. Mam pocit, ze se hodne rozmachli a ztratili tim pudu pod nohama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviakk007 Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Vazne podarene kusky a mal by som problem vybrat si. Dlhodobo je moj favorit Orion a tento novy so silvercut dialom je pecka. Ale neviem, ako je to s velkostou u tychto noviniek. 39 mm by este asi uslo, len specialne Orion ma velmi dlhe nozicky, chcel by som vidiet foto na ruke 17,5-18 cm Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_J Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Stříbrnej cifr je super, oriony se mi moc líbí, ale jen 39mm? Vážně? Vždyť ty nožky jsou příliš dlouhý i na 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emef Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Hodinky jsou to pekny, ne ze ne, ale prijde mi, ze posledni dobou nejak preslapuji na miste. Technicky pecka, nove strojky, swing atd. Ale chybi mi jejich nekdejsi jistota v kramflecich, jasne definovane modelove rady a designy. Mam pocit, ze se hodne rozmachli a ztratili tim pudu pod nohama... Já to cejtim úplně stejně. Maj těch barev, variant a velikostí najednou tolik, že se v tom vůbec neorientuju. A vlastně mě nejvíc baví ty starý klasický modely. I když jestli oni to náhodou nechtěj táhnout směrem třeba Datejustů. Taky triliarda barevnejch verzí, ale klasici si stejně koupí klasiku. Nebo nevim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluk jako buk Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Tohle za mě rozhodně jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelM Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 Dnes jsem byl v Nomosu na návštěvě a vřele doporučuju. Malá skupina, bylo nás pouze 8 a k tomu 2 průvodkyně. Na začátku nás nechali osahat, očuchoat, omuchlat atd.. vlastně všechny modelové řady včetně těchto nových. Jsou krásný, osobně ale zůstávám u Tangomatu, ty asi nic ani překonat nemůže. Následovala návštěva přímo v provozu, byl jsem poprvé, takže mám oči navrch hlavy ještě teď. Historii Glashutte jsem moc neznal, takže jsem si rozšířil obzory i z pohledu téhle mimořádné vesnice. Jednoduše řečeno mám novou oblíbenou značku Ná závěr jsme dostali všichni plnou kabelu prospektů, takže se můžu kochat i doma a vrcholem je dort v prášku s šablonou na vytvoření ciferníku Tangente ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts