kdojinej Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 ne, IMHO, to uplne a jednoduse ma bejt snaha o vtipny komentar, třeba mu nevysel, ale porad lpesi, nez analyzovat lidi, dle jejich komentaru, aniz bys je osobne znal...IMHO ty ses svyma snazne vtipnyma komentarema analizoval uz davno sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 nevim co to znamena... ale jestli je to nejake divny spojeni lizani analu, tak ja ti v tom nebranim, klidne to provozuj, ja sam jsem to teda urcite nedelal... IMHO ty ses svyma snazne vtipnyma komentarema analizoval uz davno sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Se nedivím, že potřebujete happiness managers když vás tak čtu kluci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Taky koukám, jak se tu k sobě, na fóru gentlemanů, krásně chováme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Taky koukám, jak se tu k sobě, na fóru gentlemanů, krásně chováme:-)Však mi to nestálo za reakci. Již jsem byl kádrově posouzen, co na tom, že chybně, a víc se s tím udělat nedá. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 No jo, vis jak, jakmile nevelis lidem, nemas klice od jejich mrizi, ses obycejny untermensh z otrokarsky korporace.. vitej v klubu... Však mi to nestálo za reakci.Již jsem byl kádrově posouzen, co na tom, že chybně, a víc se s tím udělat nedá. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 No jo, vis jak, jakmile nevelis lidem, nemas klice od jejich mrizi, ses obycejny untermensh z otrokarsky korporace.. vitej v klubu... Oni jsou za těma mřížema všichni, akorát, že někteří o tom neví nebo si to nemyslí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) Nedávno, někdy koncem května mi byl instalatér měnit sanitární věci v koupelce a na WC, a protože měl naspěch, tak jsem se ho zeptal jen tak v rychlosti, jestli by mi natáhnul vodu do jiné místnosti a on na mě: "jasně pane, není problém, mrknu do diáře ... a povídá ... nejbližší termín, kam Vás můžu hodit je 21.9., jestli chcete dejte mi vědět do týdne, jinak září padá a možná pak až říjen ... " Koukám na něj, jak z jara a ptám se jestli si dělá srandu, tak otevřel diář znovu a tam kontakty a adresy na reko bytů, drobné opravy a podobně ... fakt do září nabito, čuměl jsem jak péro ... zkásnul mě o 15 litrů (umyvadlo, baterie, hajzlík), sklidil bordel, nasednul do novýho Tranďáka a odjel "o dům" dále ... vsutku svobodnej člověk, když tady čtu cosi o otrocích v korporátech a mřížích ... měli jsme se jen vyučit, nehonit školy a byl by klid , každej by se držel svého řemesla, byl svobodnej a relativně ve vatě . Jinak já stále kroužím volantem s MANem TGX 18.480 XXL a jsem spokojenej, že mi za prdelí nestojí nějakej pičus s kravatkou a komplexem méněcenosti . Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Sphinxxi, ale vzdyt, ja tohle vůbec nerozporuju, co vic, vždy jsem rikal, ze kvalitni remeslnik je mnohem prinosnejsi, nez nejakej vysokoskolak, jakých ted produkuje cela plejáda prazskych soukromych skol, a leckdy i statnich. Co vic, ten clovek ma hlavne pocit, ze něco tvori, vidi svůj výsledek práce relativne okamzite a muze to celkem primo spojit i s odmenou, něco vyrobi, doda, opravi a dostane za to peníze. Kdezto zamestnanec tak za pausalni mzdu, s drobnymi odchylkami v době bonusu maka furt dokola... Pro nekoho je to plus, ze nemaka sam na sebe a riziko podnikani nenese, ja zatím koule na nic jiného nemam, a aniz bych mel jasnej propracovanej plan, do rizika s malym dítětem nejdu, ale maximalne obdivuju lidi, co do toho sli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 BeeK86: já ale vůbec nereagoval na Tebe . Bylo to myšleno obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Kdo dělá přesčas, nezvládá svou práci ve stanoveném čase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Sphinxxi, ale vzdyt, ja tohle vůbec nerozporuju, co vic, vždy jsem rikal, ze kvalitni remeslnik je mnohem prinosnejsi, nez nejakej vysokoskolak, jakých ted produkuje cela plejáda prazskych soukromych skol, a leckdy i statnich. Co vic, ten clovek ma hlavne pocit, ze něco tvori, vidi svůj výsledek práce relativne okamzite a muze to celkem primo spojit i s odmenou, něco vyrobi, doda, opravi a dostane za to peníze. Kdezto zamestnanec tak za pausalni mzdu, s drobnymi odchylkami v době bonusu maka furt dokola... Pro nekoho je to plus, ze nemaka sam na sebe a riziko podnikani nenese, ja zatím koule na nic jiného nemam, a aniz bych mel jasnej propracovanej plan, do rizika s malym dítětem nejdu, ale maximalne obdivuju lidi, co do toho sli. Vždy tu bude mnoho rizik a vždy bude existovat nějaká překážka proč nezačít podnikat. Malé dítě, nesplacena hypotéka, příliš vysoký věk atd. atd. Většinou to není lehký a zvláště že začátku. Když se to pak povede je to super. Jsou lidi, kteří šli do rizika a nebrali ohled na překážky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Taky pár takových znám, co šli do rizika - jsou zarostlí, smrdí, sedávají s krabičákem na rantlu před večerkou a dokuřujou odhozený vajgly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Taky pár takových znám, co šli do rizika - jsou zarostlí, smrdí, sedávají s krabičákem na rantlu před večerkou a dokuřujou odhozený vajgly Vždycky musíš počítat i s tou eventualitou, že to nemusí vyjít a je potřeba se podle toho zařídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jo jo. Kámoš tak přišel o byt, auto, zadlužený.. Ale pomalu se dává do kupy. Zariskoval a holt se nezadařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jo jo. Kámoš tak přišel o byt, auto, zadlužený.. Ale pomalu se dává do kupy. Zariskoval a holt se nezadařilo.Vsadit všechno není dobrý nápad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Jo jo. Kámoš tak přišel o byt, auto, zadlužený.. Ale pomalu se dává do kupy. Zariskoval a holt se nezadařilo. Tak to je ta celkem dobrá varianta. Vsadit neznamená vyhrát, ale aspoň měl co vsadit a poučil se. Já znám spoustu lidí co nepřemýšlí ani v tom "začátku", takže na byt hypotéku za 2 míče na 40 let dopředu a když už jsem v tom, tak potřebuju přece jezdit do práce něčím pořádným, tak si rovnou vezmu i Oktávku v eReSu .. cash nemam, takže to vezmu výhodně od ŠkoFinu. A mám spoustu výhod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Když podnikání funguje, je to sice mraky starostí, ale alespoň jsou peníze. Když nefunguje, nebo špatně, je to ještě více starostí a peníze z toho nejsou. Často je lepší dobré zaměstnání než podnikat tak akorát pro uživení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 nebo takhle Vyborny a uz jsem to i parkrat zazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 To taky vim, a taky ten muj komentar byl myslen obecne... BeeK86: já ale vůbec nereagoval na Tebe . Bylo to myšleno obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se