prischera Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Mas i muj hlas. Na zaver bych dal hodinky do drazby a penize dal na nejakou charitu na ktere se domluvime
Wanderer Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Tak jsem to tam taky připsal, napiš si mě do pořadníku.
Bells Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2017 V 19. 10. 2017 v 21:03, prischera napsal: Mas i muj hlas. Na zaver bych dal hodinky do drazby a penize dal na nejakou charitu na ktere se domluvime Super nápad na zakončení, píšu si
Lamiczka Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Tyy jo, krásně se to rozjelo, jsem rád, že jsem byl jeden z prvních pachatelů Každopádně hlas body. Mám trochu strach, aby nevyhrála nějaká mrdka s robotama na registraci. To jak to mají není problém obejít a naklikat si stovky tisíc hlasů bez větších problémů (i většina místních členů se znalostí skriptování by to uměla rozbít - třeba MJ), není tam ani ověření mailu Snad se to podaří a budou tu další putovní hodinky, bylo by to milé....
Lamiczka Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 hehe, tak nebyl problém to "hacknout" je tam 83 hlasů...o to horší zpráva, že to nijak neřeší...
Hatan Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Máš tam další Sent from my iPhone using Tapatalk
vikinho Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Máš tam bod. Já bych raději ty dámský, jako putovní, tak to zas tak nerozjíždějte, ať vyhrajeme druhou cenu :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se