nividic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ten se teda sakra povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Další řemen došel a opět skvělá práce! Konšká prdel, aka Horween. Poklona pane mistr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 (upraveno) No, já Maxela radši opravím ve dvou věcech. Ten Horween není z koně, ale z krávy, to za prvé. A k mistrovi mám ještě hodně daleko, to za druhé :-). Ale nic to nemění na věci, že tento Horween English Tan je super materiál. Upraveno 13. března 2018 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 3. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Dva kousky mimo fórum:světle hnědá hovězina XL: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. černý bombírovaný z máminy starý kožený bundy se zakončením k pouzdru: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tohle se mi hodne libi. Asi se brzo ozvu s dotazem na nejakej remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tak jsem přidělal zase pár řemenů: Horween English Tan a pštrosí noha. Jak je poznat, řemínky jsou pro PAM. Na ty dělám fakt nejraději, páč jim sluší úplně všechno: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak jsem si pohrál s barvami na kůži a nabarvil přírodní hovězinu a samozřejmě i napustil pastou se včelím voskem a dalšími oleji. Já, myslím, že nevypadají zle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak tu mám ještě klasiku z Horweenu Chromexel v atraktivní burgundy barvě. Ty machři v Horweenu fakt umějí ty kůže zpracovat. Hold století zkušeností je znát: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky, za přízeň :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Hodně povedené kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Jirka umí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zolly Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Vypadají parádně. Moc pěkná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 18. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Pro dlouholetého, váženého člena jsem dělal řemínek na Davosa RAF limitku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 18. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Z nudy jsem udělal taky džíňák, který ale ještě nemá majitele: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 30. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Dělal jsem rally řemínek na jedny moc pěkný Tissotky. Je to mnou dobarvený kůň: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Rally řemen slouží perfektně. Tady tvůj pštros na La grande classique přítelkyně, je nadšená, díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Další dva skvělé kousky, tentokrát ve 23mm na Alpiny. Jsem nadšen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Hrozně mě baví dělat řemínky na Panerai. Tak jsem jich z náhlého popudu několik udělal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Sedí skvěle, díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Tak tady jsem na základě referencí prvně. Koukám co jsem přehlížel. Určitě se brzy ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Mnohokrát děkuji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Naprostá spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Souhlas. Naprostá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se