Fade Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 26. 2. 2025 v 21:58, Fade napsal: Jsem jediný komu se načítají první obrázky v příspěvku na fóru jen třeba z 25 %? Vždy první fotka na stránce a ostatní jsou načteny celé. Používám Safari a Macbook. Pomůže vždy až reload stránky. Rozšířit V 26. 2. 2025 v 22:10, Bert napsal: Vyzkoušeno že všeho možného. Bez chyby. Rozšířit V 4. 3. 2025 v 22:25, warann napsal: Jj dělá mi to (stále, resp. průběžně) i Iphone. Rozšířit Přesně takto se mi to projevuje 1
Harwey Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Opakovanie poslednych dvoch stranok vo vlakne "co mate prave na ruce" Vyskytlo sa to minuly mesiac, teraz sa to opakuje. Mate to tiez tak?
adasek Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Děkuji za upozornění na to zdvojení výsledků. Vzhledem k tomu že upgrade fóra nepomohlo, plánuji vlákno v dohledné době restartovat - vytvořit nové a původní uzamknout. Mělo by to pomoct s výkonem, a věřím že i proti zdvojování. 2
YPO Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna možná je problém u mě, ale načítání stránky 20s a více. safari, firefox ostatní weby bez problémů
Bert Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Vidím, vnímám. Upřímně: pomohl by jiný hosting. O tom, co by to znamenalo za přínosy, ale i rizika vás budu informovat po poradě s @adasek
adasek Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Díky. Udělal jsem co jsem mohl (na chvilinku jsem Chronomag i znepřístupnil) a vypadá to že to pomohlo. Mám odchycenou nějaký vzorek pomalých dotazů do databáze, zkusím zjistit co za uživatelskou akci by to mohlo být. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se