Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdysi jsem cetl rozhovor s nekolika tezari, kteri rikali, ze "ZADNA zeme na svete nenecha pod zemi stovky miliard kvuli par vesnicim na povrchu". Treba jen uranu mame pod zemi za cca. 500 miliard a toho nejkvalitnejsiho. Smutne, ale pravdive.

problém je, že zisky z těžby nejdou u nás státu, resp jenom jejich malá část, která absolutně nemůže vybalancovat důlní škody, které stát potom sám platí? soukromá společnost okd vytěží a předá trosky státnímu diamu. stát z toho za dnešního stavu nemá vůbec nic? následky toho co způsobí s lidmi přesídlení obyvatelstva a krajinou intenzivní důlní činnost, jsou na severní moravě viditelné a bude to pokračovat X dalších generací. Těžit Beskydy je normální šílenství.

• Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

problém je, že zisky z těžby nejdou u nás státu, resp jenom jejich malá část

Já se obávám, že do státu nejde ani ta malá část (daně), když má Bakala firmy zaregistrované jinde.

Odesláno

Aldo, párkrát jsem si z Tebe dělal kozy na srazech ohledně Frenu a té zhovadilosti tam kopat.

Ať poznáte tam pod Beskydama, co to je halda a kališťok. Mám rád cynický humor, ale upřímně taky mám strach, že ta hrozba je celkem reálná.

Odesláno (upraveno)

Jo, rčení že Ostrava je díra tím nabývá úplně jiný rozměr :)

Posted Image

V Ostravě se už asi tak deset let netěží, takže se Ti ten vtípek moc nepoved.

Jojo, abys generalizoval, měl bys to mít podložené.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

problém je, že zisky z těžby nejdou u nás státu, resp jenom jejich malá část, která absolutně nemůže vybalancovat důlní škody, které stát potom sám platí? soukromá společnost okd vytěží a předá trosky státnímu diamu. stát z toho za dnešního stavu nemá vůbec nic? následky toho co způsobí s lidmi přesídlení obyvatelstva a krajinou intenzivní důlní činnost, jsou na severní moravě viditelné a bude to pokračovat X dalších generací. Těžit Beskydy je normální šílenství.

To souhlasím. Neřekl jsem, ze to tak ma byt, jen ze to je realita. Je jasne, ze se všechno vytěžit do poslední hrudky, je jedno jestli ted, za 20 nebo za 50 let.....ale všechno.
Odesláno

Jo, rčení že Ostrava je díra tím nabývá úplně jiný rozměr :)

hodně mimo, v Ostravě zavřel poslední důl l.p. 1994, takže skoro jednu generaci zpět, ale to v Praze, Bruselu nebo kde to přebýváš neví...

jirka404: to víš, že nejde, pan Bakala daňově optimalizuje na Kypru a paní Bakala si užívá zdravého vzduchu na Modravě pokud není v zahraničí

Alda: tak přitáhlo by o kurviňoky, marosh ti dá čočku :)

Odesláno (upraveno)

hodně mimo, v Ostravě zavřel poslední důl l.p. 1994, takže skoro jednu generaci zpět, ale to v Praze, Bruselu nebo kde to přebýváš neví...

jirka404: to víš, že nejde, pan Bakala daňově optimalizuje na Kypru a paní Bakala si užívá zdravého vzduchu na Modravě pokud není v zahraničí

Alda: tak přitáhlo by o kurviňoky, marosh ti dá čočku :)

No jo a to si pan starosta z Modravy chrochtal, jak se díky Bakalovým daním stane z jeho obce bohatá lokalita :D . Upraveno uživatelem jirka404
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Fazerův brácha Čárlí Šín udělal reklamu na Fiat...

:) i s Šínem jde, jak je videt udelat kampan, ale nevetsi badboy tohoto formatu byl Johnny Casch, dokonce i Scheena oblekli jako Casche

post-22005-083476900 1333119445.jpg

Odesláno

Fazerův brácha Čárlí Šín udělal reklamu na Fiat...

když v Top Gearu dělali reklamu na VW Scirocco TDI tak jim řekli že v dnešní reklamě se nesmí jezdit rychle a dělat blbiny. Očividně to tak docela neplatí.

Přidám nějakou tu starší, taky z fiatí stáje.

http://www.youtube.com/watch?v=c633l2eadYE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=AJfgJR7yNi4

Reklamu na nový model jsem radši nehledal, když ji uvidím v televizi tak se mi nedělá dobře.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...