Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý kamarád z Brna uvažuje o něčem novém a dělá tento obor. Přepošlu mu to.

V 11. 8. 2017 v 13:37, Wanderer napsal:

Vysočina

Odesláno

Tak už došlo i na mě - čerstvě dostudovaná VŠ a sháním nějakou práci, aby bylo na hodinky :) 

Bakalář z oboru Management se zaměřením na psychologii

Magistr z oboru Management: Human resources

Rok jsem provozoval svojí kavárnu

Necelý rok jsem dělal na pozici Project manager junior

AJ na úrovni B2

Jinak mě baví hlavně projektový a procesní management nebo případně HR. Jsem ale ve věku, kdy se ještě rád učím, takže klidně i něco zajímavýho trochu mimo ;) 

Kdybyste o něčem věděli, tak prosím SZ.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak hledam praci, ale ne pro sebe: potrebuju zamestnat manzelku. Je to byvala televizni zpravodajska produkcni, ktera ale umi delat i planovace reklamnich on-line kampani vcetne ppc. Pet let byla s dcerami na materske, ted se vratila do medialky, odkud ji, zda se, chteji co nejdriv vystipat. Takze hledam, administrativa, back office, ale idealne produkce medialnich akci, zarizovani, prace s lidma - v tom je perfekcionisticky dobra. jediny limit: chodi pro dcery do skolky, ja bohuzel pracuju predevsim po vecerech... lokalita Praha, idealne sever. Predem diky, pokud o necem vite!!

Upraveno uživatelem Tower Of Power
Odesláno

Pokud byste měli někdo tip na šikovného obchoďáka z Brna/Moravy, který má zkušenosti a zájem fungovat ve vodárenství v tomto regionu, budu za něj rád. 

Jedná se o menší obchodní a částečně stavební firmu z Prahy, působící v podstatě po celé ČR a na západě SK. 

Děkuji. 

Návštěvník YPO
Odesláno

já bych taky chtěl nějakou práci kde se v noci spí (slušný lidi v noci spěj a já sem slušnej) ... tak kdyby někdo vo něčem vědel tak SZ

Odesláno

Kdyby někdo sháněl projektového manažera primárně ve strojírenství (ale částečně i stavebnictví), technika apod. na pomezí Vysočiny a Jihomoravského kraje, tak mi dejte prosím vědět.

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím,

hledám několik šikovných kolegů, kteří by chtěli pracovat v rámci obchodního oddělení jedné z nejvýznamnějších logistických společností na světě.

Pokud máte zájem nebo o někom víte, budu rád, pokud se mi ozvete.

Diky.

Vojta

Odesláno (upraveno)

Hledáme kolegu do práce.Pracovní doba je cca 160 hodin měsičně za cca 40 čistých plus jednou za rok 17 tisic na dovolenou,plus stravenky,auto,mobil.

Bezkonkurenční nabídka za ty hodiny...

https://kdejinde.jobs.cz/detail/?id=G2-1253001987-aden_brand0

Upraveno uživatelem laskajefajn
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 9. 12. 2017 v 13:14, Wanderer napsal:

i to přijde, že ten ČEZ nějak nemá zájem, když je člověk kontaktuje a pak skuhrají, že nemají lidi.

tak sou dvě možnosti 

-buď neodpovídáš tomu co hledají

-nebo tam v tom HR sedí nějaká laxní pizda (90% případů)

Odesláno
  V 9. 12. 2017 v 13:18, YPO napsal:

tak sou dvě možnosti 

-buď neodpovídáš tomu co hledají

-nebo tam v tom HR sedí nějaká laxní pizda (90% případů)

Teda nechci být neskromný, nemyslím si, že bych nic neuměl, ale taky z nich mám dojem, že to je spíš ten druhý případ.

Odesláno

Když jsem do ČEZu před lety poslal CV já, tak se tři týdny nic nedělo a pak mi jedno odpoledne volala paní z HR, že druhý den v 9 ráno mám přijít na pohovor. Když jsem se omluvně zeptal, jestli by to nešlo o pár dní pousnout, protože jsem zrovna pracovně v zahraničí přes noc se k nim rozhodně nedostanu, uraženě mi oznámila, že manageři si na mě musí dělat volno a kvůli žadateli o práci si svůj nabitý program nebudou nabourávat. Asi jsme s Wandererem měli stejnou výjimečně vzácnou smůlu...

Odesláno
  V 12. 12. 2017 v 8:05, Filip.J napsal:

Když jsem do ČEZu před lety poslal CV já, tak se tři týdny nic nedělo a pak mi jedno odpoledne volala paní z HR, že druhý den v 9 ráno mám přijít na pohovor. Když jsem se omluvně zeptal, jestli by to nešlo o pár dní pousnout, protože jsem zrovna pracovně v zahraničí přes noc se k nim rozhodně nedostanu, uraženě mi oznámila, že manageři si na mě musí dělat volno a kvůli žadateli o práci si svůj nabitý program nebudou nabourávat. Asi jsme s Wandererem měli stejnou výjimečně vzácnou smůlu...

Ony si ty firmy (teda některé) dneska neuvědomují, že nejen žadatel absolvuje výběrové řízení, ale že v podstatě i zaměstnavatel je ve stejné pozici a jsou v podstatě taky vybírány. Jednou jsem dokonce zažil firmu, kdy na pohovoru můj potenciální šéf pospával. V podstatě mu bylo úplně jedno, co jim tam vykládám. Fakt nevím, co si o takové firmě myslet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...