Wanderer Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 V 11. 8. 2017 v 13:31, Sněhulák napsal: Čau, jaká lokalita?Vysočina
Sněhulák Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Dobrý kamarád z Brna uvažuje o něčem novém a dělá tento obor. Přepošlu mu to. V 11. 8. 2017 v 13:37, Wanderer napsal: Vysočina
Sundance Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Tak už došlo i na mě - čerstvě dostudovaná VŠ a sháním nějakou práci, aby bylo na hodinky Bakalář z oboru Management se zaměřením na psychologiiMagistr z oboru Management: Human resources Rok jsem provozoval svojí kavárnuNecelý rok jsem dělal na pozici Project manager junior AJ na úrovni B2 Jinak mě baví hlavně projektový a procesní management nebo případně HR. Jsem ale ve věku, kdy se ještě rád učím, takže klidně i něco zajímavýho trochu mimo Kdybyste o něčem věděli, tak prosím SZ.
Tower Of Power Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 (upraveno) Tak hledam praci, ale ne pro sebe: potrebuju zamestnat manzelku. Je to byvala televizni zpravodajska produkcni, ktera ale umi delat i planovace reklamnich on-line kampani vcetne ppc. Pet let byla s dcerami na materske, ted se vratila do medialky, odkud ji, zda se, chteji co nejdriv vystipat. Takze hledam, administrativa, back office, ale idealne produkce medialnich akci, zarizovani, prace s lidma - v tom je perfekcionisticky dobra. jediny limit: chodi pro dcery do skolky, ja bohuzel pracuju predevsim po vecerech... lokalita Praha, idealne sever. Predem diky, pokud o necem vite!! Upraveno 28. září 2017 uživatelem Tower Of Power
Dominik17 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Pokud byste měli někdo tip na šikovného obchoďáka z Brna/Moravy, který má zkušenosti a zájem fungovat ve vodárenství v tomto regionu, budu za něj rád. Jedná se o menší obchodní a částečně stavební firmu z Prahy, působící v podstatě po celé ČR a na západě SK. Děkuji.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 já bych taky chtěl nějakou práci kde se v noci spí (slušný lidi v noci spěj a já sem slušnej) ... tak kdyby někdo vo něčem vědel tak SZ
ragu Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Praha - Front office manager pro hotelovou společnost. Kdybyste o někom věděli, ozvěte se.https://www.jobs.cz/rpd/1237802117/?rps=233
Wanderer Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Kdyby někdo sháněl projektového manažera primárně ve strojírenství (ale částečně i stavebnictví), technika apod. na pomezí Vysočiny a Jihomoravského kraje, tak mi dejte prosím vědět.
laskajefajn Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Chlapi: neznáte náhodou tuto firmu? Popřipadě nějaké reference či zkušenosti? http://www.slevycomfort.cz/o-nas
Vojta3 Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Zdravím,hledám několik šikovných kolegů, kteří by chtěli pracovat v rámci obchodního oddělení jedné z nejvýznamnějších logistických společností na světě. Pokud máte zájem nebo o někom víte, budu rád, pokud se mi ozvete.Diky.Vojta
pciza Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Potřebujeme nutně někoho do prodejny náhradních dílů auto- moto + rozvoz .Když tak SZ. Díky.
laskajefajn Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Hledáme kolegu do práce.Pracovní doba je cca 160 hodin měsičně za cca 40 čistých plus jednou za rok 17 tisic na dovolenou,plus stravenky,auto,mobil.Bezkonkurenční nabídka za ty hodiny... https://kdejinde.jobs.cz/detail/?id=G2-1253001987-aden_brand0 Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem laskajefajn
Wanderer Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Mi to přijde, že ten ČEZ nějak nemá zájem, když je člověk kontaktuje a pak skuhrají, že nemají lidi.
laskajefajn Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Zájem je velký ale ten dotyčný musi něco umět...praxe apod.(vyhl.50)
Návštěvník YPO Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 V 9. 12. 2017 v 13:14, Wanderer napsal: i to přijde, že ten ČEZ nějak nemá zájem, když je člověk kontaktuje a pak skuhrají, že nemají lidi.tak sou dvě možnosti -buď neodpovídáš tomu co hledají-nebo tam v tom HR sedí nějaká laxní pizda (90% případů)
Wanderer Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 V 9. 12. 2017 v 13:18, YPO napsal: tak sou dvě možnosti -buď neodpovídáš tomu co hledají-nebo tam v tom HR sedí nějaká laxní pizda (90% případů)Teda nechci být neskromný, nemyslím si, že bych nic neuměl, ale taky z nich mám dojem, že to je spíš ten druhý případ.
Filip.J Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Když jsem do ČEZu před lety poslal CV já, tak se tři týdny nic nedělo a pak mi jedno odpoledne volala paní z HR, že druhý den v 9 ráno mám přijít na pohovor. Když jsem se omluvně zeptal, jestli by to nešlo o pár dní pousnout, protože jsem zrovna pracovně v zahraničí přes noc se k nim rozhodně nedostanu, uraženě mi oznámila, že manageři si na mě musí dělat volno a kvůli žadateli o práci si svůj nabitý program nebudou nabourávat. Asi jsme s Wandererem měli stejnou výjimečně vzácnou smůlu...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Mi prijde, ze vsechny "HR paní" maji stejne rodice...
Wanderer Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 V 12. 12. 2017 v 8:05, Filip.J napsal: Když jsem do ČEZu před lety poslal CV já, tak se tři týdny nic nedělo a pak mi jedno odpoledne volala paní z HR, že druhý den v 9 ráno mám přijít na pohovor. Když jsem se omluvně zeptal, jestli by to nešlo o pár dní pousnout, protože jsem zrovna pracovně v zahraničí přes noc se k nim rozhodně nedostanu, uraženě mi oznámila, že manageři si na mě musí dělat volno a kvůli žadateli o práci si svůj nabitý program nebudou nabourávat. Asi jsme s Wandererem měli stejnou výjimečně vzácnou smůlu... Ony si ty firmy (teda některé) dneska neuvědomují, že nejen žadatel absolvuje výběrové řízení, ale že v podstatě i zaměstnavatel je ve stejné pozici a jsou v podstatě taky vybírány. Jednou jsem dokonce zažil firmu, kdy na pohovoru můj potenciální šéf pospával. V podstatě mu bylo úplně jedno, co jim tam vykládám. Fakt nevím, co si o takové firmě myslet.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se