Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 21. 1. 2021 v 13:22, Vjace napsal:

Super. Mě US dorazilo v úterý 🙂 Bral jsem jak flatlink, tak 1171 a ten jsem dal na nové Ed White (není to úplně čisté, ale jsem s tím OK). Za ty peníze, super služba. A v mém případě bez výpalného...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jsou parádní, za mně nej speedy doteď, ale ten ah nee. 

Odesláno
před 22 hodinami, martinw napsal:

Také děkuji!

Na to, že lug to lug je jen 48mm, tak i na větší ruce vypadají skvěle. Už se na ně těším😉

Není čeho se bát👍👍 s věkem a vyzrálostí dávam přednost menším a nižším hodinkám .

Odesláno

Tak jak to pozoruju, model 311.30.42.30.01.005 už brzy asi nebude k mání... a možnosti mít Moony za fajn peníze už jsou taky pryč. :( 

mimochodem nosí někdo Moony na cca 16cm ruce? Dá se to nebo už je to bizar.

Odesláno (upraveno)

16cm zápěstí mám já. Je to vždy o osobní preferenci. Mám nejraději 40mm z trilogy série nebo nové EdWhite, ale i 42mm (třeba Snoopy) je v pohodě. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Vjace
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, tomas.helisek napsal:

Tak jak to pozoruju, model 311.30.42.30.01.005 už brzy asi nebude k mání... a možnosti mít Moony za fajn peníze už jsou taky pryč. :( 

No dá se to, ale s origo tahem, který ještě zvetšuje vzdálenost lug to lug, to není zcela ideálni, ale při změně tahu za např Uncle Seiko 1171 nebo podobný, který zachová čistý rozměr lug to lug cca 47mm to je o dost lepší.

Upraveno uživatelem Jerryl
  • po 4 týdnech...
Odesláno
V 26. 1. 2021 v 20:43, Vjace napsal:

16cm zápěstí mám já. Je to vždy o osobní preferenci. Mám nejraději 40mm z trilogy série nebo nové EdWhite, ale i 42mm (třeba Snoopy) je v pohodě. 

Pekne to mas, pane 🙂 

Odesláno
před 38 minutami, patprom napsal:

To vypadá super! Copak je to za řemen?

Odesláno
V 26. 1. 2021 v 20:18, tomas.helisek napsal:

Těžko říct, já mám ruku cca 17.5 cm @Jeronimmo ještě o chlup míň a jestli se nepletu, tak @pepyczek taky nemá extra tlapu a všichni moony nosíme, je to pocitu. 😉

Odesláno
před 5 minutami, patprom napsal:

Monza British racing green od Cheapestnatostraps za 200,-Kč. Přes tu láci kvalita velmi dobrá 😉

To neni vubec spatny :) Jak od nich neco zas budu objednavat tak ho prihodim, diky.

Odesláno
V 26. 1. 2021 v 20:18, tomas.helisek napsal:

Neboj se toho. Koukni na můj IG. Mám zápěstí kolem 16,5 až 17cm řekl bych a jsou podle mě úplně v pohodě. A to je foťák ještě opticky zvětšuje. 

Tady můžeš vidět fotku a video, kde je mám na Uncle Seiko 1171 a jsou naprosto super. 
https://www.instagram.com/p/CFr7y-MnDO8/?igshid=k5jsj55ri6gj

Takže, za mě - sežeň je na čemkoliv, klidně i na koženém pásku a dokup US 1171 a není se čeho bát. Ten původní kovový tah je silně zvětšuje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...