martinw Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Ahoj, prosím, nemáte někdo náhodou fotku klasických moonů (311.30.42.30.01.005) na zápěstí 19 cm? Díky
Vanilla Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Tady, mám zápěstí ještě o něco menší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martinw Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 před 1 hodinou, Vanilla napsal: Tady, mám zápěstí ještě o něco menší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super, díky moc!
Slaco Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 před 1 hodinou, martinw napsal: Super, díky moc! Tady 21cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 V 21. 1. 2021 v 13:22, Vjace napsal: Super. Mě US dorazilo v úterý Bral jsem jak flatlink, tak 1171 a ten jsem dal na nové Ed White (není to úplně čisté, ale jsem s tím OK). Za ty peníze, super služba. A v mém případě bez výpalného... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou parádní, za mně nej speedy doteď, ale ten ah nee.
martinw Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 před 1 hodinou, Slaco napsal: Tady 21cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Také děkuji! Na to, že lug to lug je jen 48mm, tak i na větší ruce vypadají skvěle. Už se na ně těším
martinw Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Konečně sympaťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slaco Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 před 22 hodinami, martinw napsal: Také děkuji! Na to, že lug to lug je jen 48mm, tak i na větší ruce vypadají skvěle. Už se na ně těším Není čeho se bát s věkem a vyzrálostí dávam přednost menším a nižším hodinkám .
tomina666 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Tak jak to pozoruju, model 311.30.42.30.01.005 už brzy asi nebude k mání... a možnosti mít Moony za fajn peníze už jsou taky pryč. mimochodem nosí někdo Moony na cca 16cm ruce? Dá se to nebo už je to bizar.
Vjace Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 (upraveno) 16cm zápěstí mám já. Je to vždy o osobní preferenci. Mám nejraději 40mm z trilogy série nebo nové EdWhite, ale i 42mm (třeba Snoopy) je v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. ledna 2021 uživatelem Vjace
Jerryl Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, tomas.helisek napsal: Tak jak to pozoruju, model 311.30.42.30.01.005 už brzy asi nebude k mání... a možnosti mít Moony za fajn peníze už jsou taky pryč. mimochodem nosí někdo Moony na cca 16cm ruce? Dá se to nebo už je to bizar. No dá se to, ale s origo tahem, který ještě zvetšuje vzdálenost lug to lug, to není zcela ideálni, ale při změně tahu za např Uncle Seiko 1171 nebo podobný, který zachová čistý rozměr lug to lug cca 47mm to je o dost lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. ledna 2021 uživatelem Jerryl
Kid_A Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 V 26. 1. 2021 v 20:43, Vjace napsal: 16cm zápěstí mám já. Je to vždy o osobní preferenci. Mám nejraději 40mm z trilogy série nebo nové EdWhite, ale i 42mm (třeba Snoopy) je v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pekne to mas, pane
Fade Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 před 38 minutami, patprom napsal: Trocha zimní zábavy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To vypadá super! Copak je to za řemen?
patprom Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Monza British racing green od Cheapestnatostraps za 200,-Kč. Přes tu láci kvalita velmi dobrá ;-)
guzmic Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 V 26. 1. 2021 v 20:18, tomas.helisek napsal: Tak jak to pozoruju, model 311.30.42.30.01.005 už brzy asi nebude k mání... a možnosti mít Moony za fajn peníze už jsou taky pryč. mimochodem nosí někdo Moony na cca 16cm ruce? Dá se to nebo už je to bizar. Těžko říct, já mám ruku cca 17.5 cm @Jeronimmo ještě o chlup míň a jestli se nepletu, tak @pepyczek taky nemá extra tlapu a všichni moony nosíme, je to pocitu.
brownwld Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 před 5 minutami, patprom napsal: Monza British racing green od Cheapestnatostraps za 200,-Kč. Přes tu láci kvalita velmi dobrá To neni vubec spatny Jak od nich neco zas budu objednavat tak ho prihodim, diky.
pepyczek Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 @guzmic: přesně tak, na řemenu se mi nosí parádně, i na tahu jsou celkem pohodlné...
Fade Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 V 26. 1. 2021 v 20:18, tomas.helisek napsal: Tak jak to pozoruju, model 311.30.42.30.01.005 už brzy asi nebude k mání... a možnosti mít Moony za fajn peníze už jsou taky pryč. mimochodem nosí někdo Moony na cca 16cm ruce? Dá se to nebo už je to bizar. Neboj se toho. Koukni na můj IG. Mám zápěstí kolem 16,5 až 17cm řekl bych a jsou podle mě úplně v pohodě. A to je foťák ještě opticky zvětšuje. Tady můžeš vidět fotku a video, kde je mám na Uncle Seiko 1171 a jsou naprosto super. https://www.instagram.com/p/CFr7y-MnDO8/?igshid=k5jsj55ri6gj Takže, za mě - sežeň je na čemkoliv, klidně i na koženém pásku a dokup US 1171 a není se čeho bát. Ten původní kovový tah je silně zvětšuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se