Snow Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Vzhledem k tomu, že jsem cca 4 měsíce absentoval, nemám absolutně žádný přehled. Omlouvám se, Rolexy jsem bohužel nenašel.. Přesto se domnívám, pravděpodobnost, že by příznivcům této značky hodinky unikly, je asi tak 1 : 1 000 000 000 000. Introducing The SpikeLee-Designed 'Cool Hand Brooklyn' By Les Artisans De Geneve zdroj - https://www.hodinkee.com/articles/spike-lee-artisans-de-geneve-cool-hand-brooklyn-introducing Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Mr. Snow is back! A rovnou děkuji za osvětu. Mně teda unikly. Trochu Speedmaster styl, ale rozhodně narušení stojatých vod Rolexu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Vypada to spis jak Tudor, barvy asi hezky, ale k Daytonam mi nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Fakt že jo, tekhle nějak by mohly vypadat olympijský Speedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Tohle mi taky uteklo. A souhlasím s Jakubiskem, na mě působí jako Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Zajímavé, barvy hezké, luneta jasné Speedy. Pruhled je fajnovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 sem na barvy a na oranžovou eště víc, omegy z toho na mě svítěj nejvíc a ve finále se mi to celý dohromady líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Já teda nemusím mít všechno a tohle je už moc, skoro až kolotoč. Pro Omegu dobrý, ale Rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Tyhle by meli fasovat americti olympionici...jsou povedeny, konecne trochu odvaznejsi rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Btw, kolik R kromě těchhle má ve standardu průhled? Já jsem rolex-ucho, vy to asi budete vědět rychlejc, než bych to vygůglil... Edit: aha, to je tuning Artisans, sorry za blbou otázku... Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Taky nemám zdaleka takovej přehled, jak jiní zdejší kolegové, ale nevybavuju si nic od R s průhledem a nějak mi to teda nezapadá do jejich spíš "konzervativní aury".A ty Speedy to fakt evokuje dost. Být apríl, tak bych si myslel, že to je nachytávka. Se v R nějak odvázali. Aha, tak už je to jasný i mně. Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Rolex sa vie odviazať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Nádhera...konečně stopky bez šroubů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Tak pokud bych na to měl tak k těm hemhle bych si pořídil I horskou dráhu nebo lochnesku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 taky mi to připomíná speedy. Vlastně se mi většina těch úprav s kterýma se v posl. době roztrhl pytel nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 To neni Jim Bean...Ehm.... to neni Omega... ale neni to ani Rolex....Romega? Omlex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Za mna ano. Konecne nieco co sa vymyka uniformite :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru7us Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 LOL jsem si puvodne nevsiml tohodle: The Cool Hand Brooklyn is a limited edition of 40 pieces and is priced at $39,800. Each is made to order for the customer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 No pokud se nepletu tak v Brooklynu je početná italská komunita takže tohle by mohlo vyhovovat nějakému Capo di Tutti Capi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Vypada to spis jak Tudor, barvy asi hezky, ale k Daytonam mi nesedi. souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se