Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Na tom možná přijela na pivo z Amsterodamu nějaká smažka a teď už rok hledá mašinu.. :goof: .

Za ten odvoz se to asi z NL nevyplatí. To by musel bejt jedině fakt nějakej velkej milovník starý klasiky. Ale řekl bych, že tohle už je trochu napadený nějakým Krrtkem. (Krrtek to ale umí o poznání líp).  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.google.cz/maps/@50.086702,14.452539,3a,15y,173.09h,85.5t/data=!3m4!1e1!3m2!1sauM0nhjG-hR1FZ8_oEGKjw!2e0

jako mě se to nezdá takováhle pěkná mašina, která tam leží ladem... aby v tom nebyla nějaká past NL televize, jak se krade v Praze... já už nevěřim ničemu a nebo se něco nenadálýho stalo s majitelem.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

V 6. 5. 2015 v 13:11, Strocek napsal:

https://www.google.cz/maps/@50.086702,14.452539,3a,15y,173.09h,85.5t/data=!3m4!1e1!3m2!1sauM0nhjG-hR1FZ8_oEGKjw!2e0

jako mě se to nezdá takováhle pěkná mašina, která tam leží ladem... aby v tom nebyla nějaká past NL televize, jak se krade v Praze... já už nevěřim ničemu a nebo se něco nenadálýho stalo s majitelem.

Je to divný, na gogle mapách stojí na chodníku kdežto na Cegyho fotce na tom naměstíčku.

Asi s ní občas někdo manipuluje, nevím kdy aktualizujou streetw. ale já tam mám na baráku starou fasádu což už min 4 roky neplatí.

Odkaz ke komentáři

Stroj je to krásnej, že bych zajel na žižkov:-)? K originálu jí moc nechybí, jen řidítka a sedlo..

Občas se stává, že páníček zapomene na svýho miláčka, kdysi za dobu mýho působení v  yamaze se to v servisu stalo dvakrát. Jeden kus byl teda šrot na vyhození, ale druhej bylo celkem pěkný a v tý době ještě aktuální XT600. Přes veškerou snahu se nepodařilo majitele kontaktovat/přimět k tomu, aby si motorku vyzvedl..

Odkaz ke komentáři

V 6. 5. 2015 v 14:25, Qvido napsal:

Je to divný, na gogle mapách stojí na chodníku kdežto na Cegyho fotce na tom naměstíčku.

Asi s ní občas někdo manipuluje, nevím kdy aktualizujou streetw. ale já tam mám na baráku starou fasádu což už min 4 roky neplatí.

No vona stoji na namesti, ale zkraje, tak to mozna na tom guglu vypada jak na chodniku.

Jinak majitel byl opatrny, pres sedlo a kolo dal zamek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Repas vidlic jsou vzduchové přetesnit atd vzal bych nové páč to vyde nastejno ale dostupnopst nejdříve 2měsíce a já jedu za měsíc rakousko tak uvidíme no a ktomu plynové a brzdové lanka bratru za 8 a nejvíc práce odstrojovat ten předek je hrozná pakárna  no ale dost nás toho ještě čeká to už lepší nemluvit :death: Říkám si zda prodat a koupit novější model ale zas se nehci vzdát EVO motoru :death:

Jedu tam zítra vyfotím

¨koukám jak jsem nasranej napsla dokonce zdílím to je dost i na mě

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...